Aslında biz olaya uyanamamışız.
PPF'lerle zaman harcamışız nisandan sonra
Halbuki tahvil içerenlere geçseymişiz nisan ve sonrasında 6 ayda %20 ile 30'lara ulaşmıştık.
Printable View
Aslında biz olaya uyanamamışız.
PPF'lerle zaman harcamışız nisandan sonra
Halbuki tahvil içerenlere geçseymişiz nisan ve sonrasında 6 ayda %20 ile 30'lara ulaşmıştık.
Su jd yi cozemedim kimin ikinci hesabi acep????
Gerçekten de öyle. TI6' ya baktim da , son 6 ay getirisi %15.8 olmuş, orta vadeli borçlanma araçları fonu bu da.
Bence tcd agresif degil sacma sapan bir fon...ne zaman arti yapacagi belli degil. Mehter takimi gibi. Ama ortalamasi sebebiyle alinabilir bir fon...mesela yarin sabah eksi aciklarlarsa hic sasirmam. Bu durumu daha once yasadik...
Aman siz almayin sizin sansiniza ben bir dal alayim bakalim ne yapacak 😃😃😃
Hisse yogun fonlar asil agresif olanlar sizin sevdiginiz gibi stopajda sifir
Bence bunu unuttular 😃😃😃
Mac a guveniyorum bakalim. Yarin enaz yuzde 2 yapmali
:wu: bi dakika.TIV 6 aylık getiri :10,71 olmuş. ▪TI6 ise 15,8 ??Veya yaklaşık olarak mı Bu hesabı böyledir ? Yeni bir şey öğrenmeye ramak var sayenizde ☺
Borçlanma fonlarında bazı günler %800 hatta %1000'ler var.
O günlere denk gelirse güzel olur.
Bir de sn webster, cok emin değilim ama snadmustafa bankaci değil diye biliyorum :yes:
Pangaci vardiyacimisiniz bankacimi aciklayin lutfen adam zaten yorgun daha cok yormayin piliiiiiiiiz
Bankacı değilim herhangi bir bankam yok, artist değilim herhangi bir film çevirmedim :) Özel bir şirkette çalışıyorum ay sonu maaş versinler diye. Evli ve 2 çocuk babasıyım :) Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
Sn hocam teşekkürler, aslında bunu yazdığınızı hatırlıyorum, ama sn webster bankacı demeye devam edebilir, biraz şüpheleniyorum :)
Olsun bize bilgi birikiminiz yeter.:)
Bu arada allah bağışlasın.