gümrükcüyü thk nýn baþýna getirmiþler
adam i.melihe yalvar yakar egoya mý askiye mi genel müdür yardýmcýsý oldu
sonra birileri ona yürü ya kulum dedi:)
Printable View
gümrükcüyü thk nýn baþýna getirmiþler
adam i.melihe yalvar yakar egoya mý askiye mi genel müdür yardýmcýsý oldu
sonra birileri ona yürü ya kulum dedi:)
Demek ki dolari su ana kadar tutan swap degilmis
Swap silahi yeni cikiyor daha
Neymis pozisyonlanmamis simdiye kadar ki sikinti
Swap isinden sonra sacma sapan hareketler olmustu yine olabilir
Þu an dýþarýdan sermaye akýþý olmadýðýndan alinin külahý veliye sonra yine aliye oradan hasana..
MB yedekleri alýnýp bütçeye monte ediliyor..
Bankalar tahvilleri gösterip TL alýyorlar
Bu tl ile daha fazla tahvil alýnýyor..
MB bankalarýn elindeki döviz fazlasýný alýp tl veriyor
bas viop da tl karþýlýðý kontrat
ZK diye kaðýt üzerinden dolar topla onlarý karþýlýk göster..
Bu iþin sonu çok pis ayaklarýna dolaþacak..
Bir sabah bi bakacaz çok ciddi bi likidite krizi ile karþý kaþýyayýz..
Esnekliðimizi kaybediyoruz..
bakalým doalr yeþerecek mi:)
Cumhurbaþkaný ve AK Parti Genel Baþkaný Recep Tayyip Erdoðan, partisinin TBMM Grup Toplantýsý'nda konuþuyor.:
"AK Parti güçlü bir partidir çalýþarak büyüyeceðiz. Meclis'i etkin þekilde çalýþtýrmakta kararlýyýz. Arkadaþlarýn sizleri bahçelerden toplayýp gruba getirmemesi lazým bunu özel bir rica olarak söylüyorum."
Bu 17 senede kazýk yemediðimiz, aldatýlmadýðýmýz kimse kalmadý maalesef...
Bi insan bu kadar kazýk yer mi ? Aldatýlýr mý ?
Arap Birliði'nin bir kuruþ desteði var mý AB'nin 3 milyar Euro verdiði destek var, 6 milyar Euro söz vermiþti. Bizim yaptýðýmýz harcama ise 40 miyar Euro'yu aþmýþtýr. (RTE)
Bugünlerde dolar yerine Avro kullanmakta para birimi olarak.
Böylelikle hiç olmazsa yurt gezilerinde her ilde kullandýðý "katrilyon" gibi bir kavramý duymamaktayýz.
Ayrýca dolara da küskünlüðünü belli etmekte.
Sivil katliamý görmek istiyorsanýz Müslümanlarýn sokaklarda öldürüldüðü Filistin'e bakýn. (RTE)
Filistin'in Barýþ Pýnarý hakkýndaki düþüncelerinden haberi yok galiba.
Ya da konu mankeni olarak onu kullanýyor þimdilik.
BM de konuþma yapýyorsun bir tane pkk,pyd,ypg katliamlarindan bahsetmiyorsun, bir tane fotoðraf koymuyorsun oraya. Yok Filistin, yok mursi yok bilmem ne.
Bu nasýl diplomasi?
G008 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoðan:
-pence ve pompeo ile görüþeceðim
-abd ziyareti gelecek heyete göre þekillenecek
(halkbank) maalesef hukuk dýþý, çirkin bir adým attýlar
(rusya ziyareti) þu an için olumsuzluk yok, büyük ihtimal gerçekleþecek
"ABD Baþkaný Donald Trump, televizyon kanalý FOX'un yayýnýna baðlanarak, Türkiye'nin Barýþ Pýnarý Harekatý ile ilgili "Türkler öðle yemeðine çýkar gibi savaþa çýkýyor." ifadelerini kullandý"
bu ne anlatiyor !
bir bakmýþýz hareket cuma günün sonlandýrýlýyor, saðlam hisse alan yaþadý..
*çavuþoðlu: Yaptýrýmlara karþý gerekli adýmlarý atacaðýz
*çavuþoðlu: Hiçbir yaptýrým ve tehdit kabul edilemez
SKYNews muhabiri : Yarýn gelecek ABD heyetinden dolayý endiþeli misiniz ?
Erdoðan : Neden endiþeli olayým ?
Muhabir : Onlara ne söyleyeceksiniz ?
Erdoðan : Ben dimdik ayaktayým onlarla görüþmeyeceðim , ben sadece Trump gelirse görüþürüm
16 Ekim Çarþamba 14:38 MAHKEME, UBER'ÝN MOBÝL VE ÝNTERNET SÝTESÝNE ERÝÞÝMÝN ENGELLENMESÝNE DE KARAR VERDÝ
16 Ekim Çarþamba 14:36 (TAKSÝCÝLERÝN UBER DAVASI) MAHKEME UBER HÝZMETÝNÝN HAKSIZ REKABET OLUÞTURDUÐUNA HÜKMETTÝ
ben ve benim arkadaþ 10 mayýs 2013 de aselsan alýrken, bist 100 84-85 bin aralýðýndaydý, bugün nerdeyse 6 yýl 5 ay sonra 93 bin de dolaþýyor. Yani yüzde 10 nominal getiri.O günden bu yana dolar kaça katladý, gýda enflasyonu sadece geçen yýl yüzde 40larda.Ee borsa uzun vade de kazandýrýyomuþ, bist olunca nah kazandýrýyor.
Reyis yine yürek yemiþ, bakalým ne kadar sürecek?
Ne aksiyonlu baþlýk oldu deðil mi her gün yeni bir olayla gün baþlýyor .
Aksiyon dolu 3d filmler gibi oldu hayat bir anda
#SONDAKÝKA Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, ABD Baþkan Yardýmcýsý Mike Pence ile yarýn görüþecek.
(trt haber)
Hani görüþmüyordu geleceklerle ? Anca baþkanla görüþürdü...
Amerikalý gazetecinin "ABD Baþkan Yardýmcýsý Mike Pence ve ABD Dýþiþleri Bakaný Pompeo'ya neler söyleyeceksiniz?" sorusu üzerine Erdoðan, "Onlar karþýtlarýyla (mevkidaþlarýyla) görüþecekler. Ben Trump geldiði zaman konuþurum" dedi.
Saat 15.20’deki haber bu.
Reis karar mý deðiþtirdi?
Ben mi çok içtim decem de, valla billa þiþenin yanýndan bile geçmedim!:kahkah:
Yahu, iki beyanat arasýnda kac saat var, ayrýca ABD baskan yardýmcýsýnýn, yanýnda dýþiþleri bakaný olmadan görüþeceðini hiç sanmýyorum!:notr:
Not: Malûm ABD baskan yardýmcýlarý etkisiz elemandýr, belki de dýþiþleri bakanýnýn yetkisi cok daha fazladýr.:yes:
Erdoðan ýn fikren bedenen ruhen mantýken tamamen daðýldýðýný düþünen bir ben mi varým acaba?
Forumdaþlar konuyu deðiþtirmek ve dikkati baþka yöne çekmek için uçan sabriyi giriyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=kQndGCnt96w