Ahmet mergen scar menkulde defer kendi en elinde Denis ki spekulatif bir cikis olabilir.buna benzer cikisi 2018 de de yapmislar. Yani Adam ariyorlar opecek
Printable View
Ahmet mergen scar menkulde defer kendi en elinde Denis ki spekulatif bir cikis olabilir.buna benzer cikisi 2018 de de yapmislar. Yani Adam ariyorlar opecek
Bugün 49 kuruş görüp 44 kuruşa geri dönmesinin hikmeti nedir acaba ?
O.ç luğu başka açıklaması yok analşılan buradan kimseye ekmek yedirmeyecek bu ********ler böyle indir kaldır malı kendileri götürüyor küçüklere yukardan mal yediriyor ********ler.
Hooooop yine otuzdokuuuuuz. Geçen 55 lere vurdu yime otuzdokuuuuuz oldu. Bi yerleriylr sallıyorlar. Otorite yokki hayırdır me yapıyorsunuz diye soran yok ki...afrika ülkesi borsası...
SNGYO Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -196882439
SNGYO Solo 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -196167747
karlar sürekli zarar gösterilip itinayla iç edilir... yuh amk böyle bir firma yeryüzüne gelmedi...
Bundan sonra adam olmaz. Bunlar yatırımcının kan kusturana kadar burnundan getirir.
https://twitter.com/EKOTRADER1/statu...88285193904129
bugünkü takasını begendim.
Reklamlarda büyük büyük söylenen 45 yıllık firmanın değeri 45 kuruş bile değil. Ciddi bir halkla ilişkiler hasarı bence...
Ha gayret 45 kuruşu bulacaksın...
Endeksin yüz karası, bitmiş. Bu saatten sonra hayır gelmez.
Forumlarda 1 milyar USD borç olduğu iddia ediliyor. Bu doğru ise, bu piyasa koşullarında çevirmek çok zor.
Tüm ahlaki duyguların bittiği değer
Bence de daha görmedik.
Bunda ahlak mahlak yok 1994 ten beri bu piyasanın içindeyim böylesini ilk kez görüyorum.
Bugün gelen haberi yorumlayabilecek arkadaş var mı. Ben sanki bu haberin arkasından bedelli sermaye artırımı yapacaklar gibi algıladım.
teknik olarak iflas etmis olarak görüküyoruz ancak yeni bir duzenleme geldigi icin döviz oynaklığının çok olduğu bu dönemlerde kur farkı zararlarının teknik iflas hesabına dahil edilmemesi ile beraber aslinda iflas etmedik diyor. Kısaca teknik iflastan çok yeni olan bu durumdan dolayı yırttıklarını millete bildirmişler.
Sevinelim mi ? bu hale nasil dusmusler (yada kasitli olarak kendilerini dusurduler) uzulelim mi ? bilemedim. :)
Bildigim tek birsey var zamaninda karlari cok guzel ic etme operasyonu ile indiragandi yapmislar. Umarim sereflerin kurtarmak icin kacirdiklari paralari geri iade ederler guzide sirketlerine :)
Düş ula düşşşş çok pahalu idin zaten....🙂
SNGYO Solo 2019/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -7797891
Günaydın,
Bu kağıdın uzmanı , kıdemlisi kimse, Artık düşüş bitti diyebilirmiyiz? En azından maliyet düşürelim...
Herkese sağlıklı bol kazançlı günler diliyorum