tabanda ne kadar bekliyen var görebilen var mıdır?
Printable View
tabanda ne kadar bekliyen var görebilen var mıdır?
elde patlayan bedelsiz yapmislar vay be. borsa bitik. maliyete gelse cikarim egeen ve bundan. iki saglam kagit dedik ikisi de cop oldu
10 liradan 125 liraya gelmiş. En kötü 62 liraya düşer.. şahsen ben satmam buradan artık. Ytd
Marbas aşağı yikamazsa geri alıma başlar. 83 üstü rahatlar
Alırım alırım da düşen bıçak tutulmaz sakin dip görülmeden aceleye gerek yok
burdan eklesem is gormez. dipten alsam ort duser. burdan ucarsa ki zor ihtimal, o zamn eldekiler yeter. duz mantik
Bu nasıl bir kağıt böyle, dansözden ileri, önce tavan, sonra taban, şimdi...
Rulet masası daha yavaş çalışıyor bu ne böyle yap yukarıda millet zararını kurtarsın sonra naparsan yap
Şu ana kadar toplayamadı ise bundan sonrası daha zor, çünkü kağıt 7 kat çoğaldı.
Toplama 1-2 sene sürer artık.
Yandı gülüm keten helva...
merhaba. bölünme sonrasında oluşan küsüratlı lot nedeniyle 0,1 lota ihtiyacım var. yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Hem kar ettirip hem hayal kırıklığı yaratan başka hisse var mıdır acaba. Evet, hisse bedelsizin açıklandığı zamana kadar zaten ciddi prim yapmış ama yine de bu kadar yüksek oranda verilen bedelsizin hakkı bu olmamalıydı, kötü bir bedelsiz süreci yaşattı.
Bence jant yine gözde olur bakmayın biraz milletin sinirleriyle oynadı ama olsun 1-2 ay içinde 100 ler kulübüne girer.
Merhabalar halkyatirimdan işlem yapıyorum satışa koymuştum gitmemiş ama satmış gibi portföyde yok hisse para da yok :) normal.mi
Yani Cuma hesapta vardı... Satış emri verdim satış gerceklesmemis ama hisseler de kayip
Tahtada gördüğümüz işlemler bayramdan sonra normale döner diye düşünüyorum
Merhaba, uzun süredir forumu takip ediyorum. Katkıda bulunan herkese teşekkür ederim. Bir konu da beni aydınlatabilirseniz sevinirim. Bedelsiz lotların salı günü hesaba geçeceğine dair bir kap yayınlanmıştı. Fakat bazı aracı kurumların bu lotları Cuma günü hesaplara tanımladığı ve alım satıma olanak sağladığı şeklinde bir bilgi var. Bu bilgi doğru mudur ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Doğru özellilke bankalar harici tüm kurumlarda bedelsizler satılabildi.
Aynı gün arsanda bedelsiz verdi benim hesaba bedelsizler yansıdı mesaj olarakta geldi hatta yarısını sattım ....
Aynen aracı kurumlarda olabiliyor.
Kesinlikle YTD.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla kurumlar ya da spek. bu durumu fırsata çevirip Cuma günü güzel trade yaptı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
90 üzeri kalabildigimiz bir hafta olması dileğiyle
Bu kağıdın bölünmesi fiyasko oldu ama 70 ve 80 lerde güç toplayıp tekrardan zaman içinde yukarılara gideceği düşüncesi bende ağıe basmaya başladı
Kesinlikle YTD.
Haftalık kapanış olarak 79.85 -72.60-65.90 sırası ile izlenmeli
Günlükte 90 üzerine altmadan aşagı yönlü baskı devam edebilir
Bütün beklentiler bitti, kağıt sayısı çoğaldı, iyi bir ayva yedim..
Artık ne kadar bekleriz, 1 yıl, 2 yıl...
Genelde kamu bankalarinin bedelsizleri geç geçti. Onlardan yüksekten almak istemeyeceklerdir diye düşündüm . Bugün bve yarın onlarınki geçiyor . Cuma zengine çıkma şansı verdiler
İyi olacak inşallah. Yüksekten indik, alçaktan binelim. Maliyeti yüksek olanlar ise kar eden bir şirketi az pahalı aldıklarını, zamanla ederine ulaşacağını bilsinler. Kafamda biriktireceğim lotum belli. Oraya gelince alıp kapatırım kumbarayı.
Kesinlikle YTD.
Ak yat ş......z o....n b....n ç......u yemek nasıl olmasın .y....k.