Sessizlik iyidir.. kısrak hırçın hareketler yaptı o nedenle herkes yorgun gibi.. konuşacak halleri yok.... dört nala koşuya başlarsa yorgunluk geçer umarım...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Tavanda ne kadar var?
Bu kadar, bozmazsa yine... https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4855324d37.jpg
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MUTGG yi bilenlere, sabırla bekleyenlere selamlar, bol kazançlar, hey maşallah
Bir zamanlar çok telaffuz ederlerdi buralarda Mal Yok diye, bu günleri de mi görecektik
Hissede olup da gören, o günlerden bir biz kaldık galiba.
Mutlu aküden beri sessiz sedasız bekliyorum.Eskilerden tahminen 10 kişi var veya yok.İnatla bekledik.Azimle sıçan mermeri delermiş.Fakat bu patron bizi çok yıpratmış.Parayı katlamışım 6 ya nebir sevinç var nede çoşku.Ekrana öyle mal gibi bakıyorum.Allah hepimize doğru harcamak doğru yolda kullanmak nasip etsin.Selamlar.
Bir elin bilenediniz iki elin parmakları kadar kaldık aynen katılıyorum. 3000 5000 hacimle 20 kişi yazardı, faydalı bilgiler paylaşanlarda azımsanamayacak kadar vardı, hisse sayesinde imarla ilgili, il, ilçe meclisleri ile ilgilide bilgi sahibi olduk, filmin sonunda gülen biz olalım.
Zaman su gibi geçti
Bekleyen lot ne kadar arkadaşlae
.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...57b5dee0d1.jpg
Eczyt da tavan, ecz. holdingin arsaları bizim arsaların pardon tarlaların 5 katına yakın, yakın olan bişeyde imar
Bir kafes.Kafesin içinde bir kuş.Sahibi sağa ve sola olmak üzere iki seçenek sunmuş.Kus
bir sağa , bir sola.Kendini özgür zannefdiyor artık.
Oysaki özgürlük tabiat anada idi .Ormanda idi.Ne çabuk unuttu.
.Atasinin geleneksel bilgilerini , tecrübelerini , felsefesini bir hastalik bahanesiyle unutturdular.Onsan uzaklastirdilar.Ocu dediler.
Kültürel kodları tarumar ettiler.
Kim ki ?
Sahip .
Bundan sonra ya köle olacak.Ya da yeniden doğuşunu gerceklesstirip özgürlüğünü tekrar kazanacak.Uyanis ile kendi degerlini daha iyi idrak edecek.
18 Ocak 2021
Pazartesi
Turgg 171.20
ECZYt 39.26
Arkadaslar 5 yildan beridir sabirla tasidigim hisseleri bugun satarak aranizdan ayrildim. Aslinda benimkisi mecburi oldu yoksa bu kagidin yolunun cok uzun oldugunu ve ederinin cok daha yukarilar oldugunu cok iyi biliyorum. Benim icin yolun sonu burasiymis. Tum paydaslara hayirli kazanclar dilerim. Saygilarimla.
Güle güle harcayın Sn Tarlaci.
Emeğin çoktur burda.
İnşallah başka senetlerde karşılaşırız.
Zihinsel anlamda rahatlamissinizdir.
vadidekizambak68@gmail.com
Meilim.
Hayirli ugurlu olsun tarlaci abi.
Kâğıda en cok güvenen kisilerin başında geliyordun. Yanlış hatırlamiyorsam gecen sene 30-40 arasi kredi cekip biraz daha yüklenmiştin . Beklettigine değdi .
Güzel günlerde harcayasın inş.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlısı olsun sn tarlacı herşey için teşekkür güle güle harca kendine iyi bak ...
Sayın Tarlacı hayırlısı olsun.Bereketli olur inşallah.
Hayırlı olsun sn tarlacı hak ettiniz. Tüm gerçek yatırımcı paydaşlarıma analarinin ak sütü gibi helal olsun bu yolda çok çileler çektiler tüm paydaşlar.
Hayırlı olsun Sn tarlacı güle güle harcayın burası siz, gazmanba ve yıllarca malına sahip çıkan diğer kemik paydaşlarla renkledi, bu fiyatlarlada şenlendi iyi akşamlar
Hepinize teker teker tesekkur ederim. Hepiniz sonuna kadar hakettiniz, daha da fazlasi sizin olsun insallah...
Sayın Tarlacı hayırlı ve uğurlu olsun , bilgilerinizden çok yararlandık.Çok teşekkür ederiz.
Tarlacı Abim bereketli olsun ...
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun sn. tarlacı, çok çile çekerek bu seviyeleri görebildik.Güle güle harcamanız dileğiyle...
Eskilerden de mallar yavaş yavaş alınıyor. Ne olacaksa bundan sonra olmalı.. Turggciler bu halay sizin için...!!! :halay::halay:..
SAYIN TARLACI HAYIRLI OLSUN:halay::halay:
2 saatte 350bin Lot işlem...
Bu hacimler boşuna yapılmıyor. Artık ben de sermaye artırım hikâyesine inanmaya başladım.
Mutlu aküden bu günlere geldik. 30 yıllık devlet memuruyum. 5 kuruşum olmadı. 5 - 6ay önce delirdim. Yüklü miktar(bana göre) kredi kullanıp bu çocukluğunu bildiğim kağıda girdim. Bir karavan aldırdı şükür. Hedefim oydu. Kalanlara bol kazanç dilerim.
Tarih tekerrürden mi ibarettir??