https://www.berkshirehathaway.com/
Printable View
Alın işte bir lira temettü vermeyen bir şirket,sahibi kim isteyen araştırsın
hkm yorumun çok güzel haklısın ben onu en kötü ihtimalle söyledim doğru kar dağıtmasınında çok önemi yok ama düzenli her yıl kar payı dağıtan bir firma namuslu ve şerefli bir firmadır güvenir hissesini alırsın bu tip hep bana rab bana şirketler karı hep sermayeye ekler ulan nerene sokacaksın o karı demezlermi adama yemin ederim bu hisse 6 ay sonra 0,5 tldir
İhale süreci bugün tamamlanmış olan ve 390 milyon Tl ödenmiş olan bir arsa nasıl olur da 30 Haziran tarihli bilançoda stok olarak gösterilir bunu anlamak mümkün değil ?! GYO larla ilgili mevzuatın kesinlikle bu yönüyle gözden geçirilmesi gerekli...
İşgyo,sngyo,,trgyo,bunların patronları çok mu dürüst çok mu namuslu ,yıllarca milleti inlettiler,sonra zamanları geldi hepsi uçtu gitti.Bunun da bir zamanı var bu da uçar,bunun dürüstlükle falan alakası olduğunu düşünmüyorum,borsa ve dürüstlük bir araya gelecek şeyler değil,bütün patronlar çakaldır,spk üçkağıtçıdır,ky uygun dalgayı yakalarsa sörf yapar para kazanır,yanlış dalgaya bindiyse de suyun altında kalır boğulur.Bence bu kağıtda uygun zaman diliminde yatırımcı olduk,maliyeti yüksek arkadaşlar vardır,onların kızması çok doğal ona bir şey demiyorum,elbet kağıdın tarihine bakınca ben de bir ton çakallıklar gördüm,ama borsamız böyle bir yer işte bunu kabullenmek lazım.
Son olarak, bütün bunlara rağmen kasada yaklaşık 800 milyon TL, stoklarda yaklaşık 2 milyar TL, ertelenmiş gelir kısmında da 1.3 milyar TL kuzu gibi yatıyor.
Herkese hesabını buna göre yapsın.
Şu ana kadar gördüklerim bunlar sayın arkadaşlarım iyi akşamlar diliyorum...
Sn hissedar çok değerli bir analiz oldu,kendi adıma teşekkür ederim.
Sn tahminci bence bu çocuk okur.
Ne desek boş.Ben bugün 33.60 lardan çok sert baskı yüzünden sattığım Pnsut. 36 kusur kapadı..Yarın Klgyo açılış tahminleri alalım..
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.45 1.46 açar ondan sonrası kısmet
Zahmet edilip eski yorumlarınız okunsa bu şekil ithamların ne kadar boş olduğu anlaşılır da elbet kimse zahmet edip yahu bu adam neler yazmış diye okumaz:)))))))İyi olan belli kazanır mı kazanmaz mı göreceğiz artık,uzun süredir burdayız daha da uzun süre duracağız gibi duruyor.Yalnız bir ara 1.08 e bastığında eldeki altınları bozup biraz daha alayım diye baya niyetlenmiştim,almamak hata olmuş.
Sizin en son durum ne 1.35 den almıştınız onlar duruyor sanırım
https://i.hizliresim.com/mwplm4o.png
K.Çekmece arsası...C.Başkanı kararnamesiyle adrese teslim verilmiş. Tam tahmin ettiğim gibi ...:) :)
Toplumumuz 10 sn. de yargılayıp, 30 sn. de mahkum eder.. eski yorumlara bir göz atmasını istesem arkadaşı yormuş olurum..
Diğer başlıklarda yazmıyorum bile kişiler pozisyonlarına ters yorum yapana hakaret ediyorlar..
Gördüğüm en olgun insanların bulunduğu başlık burası..
Generation
3 saat önce
Bu klgyo’nun bu bilançp bu karlılık bu beklenti ve BORÇSUZLUKLA buralarda kalması İMKANSIZ. Aklı olan biraz bilanço okuyan görü bunu. 2.20 hareketini başlatmalı artık
Cevap
4
0
Bildir
Kar San
3 saat önce
yil sonuna kadar zaten 2.20 leri rahat gorucektir
Cevap
4
1
Bildir
OilsGeneration
3 saat önce
Ve daha bu bilançoda yılsonu gelecek enflasyon değerlemesi ile olacak değerleme kar artışj yok. Bunları alt alta koyun
Cevap
1
0
Bildir
Kar San
3 saat önce
bilanco harikanin ötesinde kisa zamanda hedef 4.00 sabreden ekmek yer. ytd
Cevap
4
2
Bildir
OilsGeneration
3 saat önce
Daha bu bilançoda KKM’den gelen kar rakamı yok en az 170 milyon tl
Kağıt investingte övülmeye başlamış,hayırlısı artık
Abidik gubidik olur ,ama hukuken sorun olmaz,burası türkiye,maalesef bizim memlekette uzun süredir işler bu şekilde .
GYO mevzuatına işin içinde olanlar bile tam hakim değil. Benim ise hiç ilgi alanım değil. Lastik gibi çektiğin yere gidiyor. Son 15 yılda KİK da (en son rakam) 200 civarı değişiklik yapıldı. Kimse neyin ne olduğunu bilmiyor .
Özelleştirme İdaresi tarafından satışı yapılan bir gayrimenkulün iktidar milletvekiline ait bir şirketin almasını da gayet normal bulurum. Bu her yerde böyledir. Vahit bey sayın C.Başkanının has adamı belli ki ?!
Şahsen piyasa fiyatlaması konusunda çok fazla görüş beyan etmeyi doğru bulmasam da, bu rasyolarla şu anki piyasa değerinin saçma olduğu aşikar. Geçen gün de yazdığım gibi 10-11 milyar Tl. civarı makûl gibi duruyor...YTD
Bizde Devlet işleri ağır aksak yürür. Sayın C.Başkanı satışı onayladığı için şirket bu durumu geri dönülemez görüp (ki nitekim öyledir) bu satışı 6 aylık finansallara dahil etmiş. İdare ile sözleşme yapılması prosedürden ibaret ve nihai eylem ve şirket bu bildirimi yapmış.
Bu açıdan bakıldığında hukuki anlamda bir sıkıntı yok gibi gözüküyor. Hak mağduriyeti yaşayan taraf olmadığı için bu tip satışlara itiraz yolu da kapalı, en azından bunu biliyorum..:)
14 dönüm için 390 milyon TL. kötü para değil açıkçası. Yakındaki emsallere hızlıca baktım gayet normal bir fiyat gibi duruyor. Bedavaya almamışlar yani...
Bölgede fiyatlar metrekare olarak 25.000-35.000 aralığında, KLGYO nun aldığı arsa 28.000 TL ye gelmiş, emsallere göre pahalı değil ama baksan deli paralar. Elbette imar problemi de çözülerek ihaleye çıkılmıştır, bu durumda üzerine derhal proje yapılacak durumdadır. Bu enflasyonist ortamda TL nakitte durmayan dönüşen her yatırım bence akıllı yatırımdır. Naktin TL ise korunmak için dolar alsan devlet rahatsız ediyor bu durumda en doğru yapılacak iş ne iş yapıyorsan paranı o istikamette gelecek için stok oluşturacak şekilde harcamak.
Devletin ekmeğini yemiş, onunla büyüyüp meslek sahibi olmuşum. Ona asla ihanet etmem. Bu tür Hazine arazisi satışları genelde peşkeş tarzı olur ancak burada hakkaniyete uygun hatta 1 bukle iyi fiyat verildiğini itiraf etmem gerekli...Kiler ailesi şaşırtmaya devam ediyor.
Bu arada yanlış anlaşılmasın asıl pozisyonum DYOBY da sayın arkadaşlarım.
Günaydın dostlar; sanırım bugün burada şenlik hatta çarpışma olacak.. Kalan sağlar bizimdir.. Bol kazançlar:ok:
ben yine dayanamadım 41-46 arası yarısını okuttum, alan kazanır inşallah
https://i.hizliresim.com/7tgfj1c.pngDerinlik son durum
Kan akışı yavaşladı nabız stabil:Sad: