bir kaç il olsa belki sağlık çalışanlarının yetersiz kalacağından korkuluyor olsa gerek.
aynı hastanelerde yoğunluk artmasın diye.
Printable View
Tam olarak öyle değil sanırsam, yani dediğin yerden açtığım pozların stopu olarak demiyim de;
29,5 tarihi zırwalı best maliyet shortlarımızın ve sonrası aşağılardan bölgesel longlar yaparken
alabildiğimiz kârların korumalı maliyet hesabı,
11-Mart gecenin bir vakti 23,3Xx'ler yanınca ilgi stop mevzumuz..
...
O gece de senin ileti rekorunmuş.. Sabahına 12-Mart saat 10:17 yazmışım buraya..
iş bankası...
" Bireysel müşterilere; tüketici kredisi, kredi kartı ve ek hesap ödemelerini 3 ay boyunca öteleme imkanı getirilecek."
Yap bi corona cerveza kokteyl sazeli.. Borsadan da annıyon sen.. Teprikler..
Kisa vadede vur kac yaparsin belki.
Ancak soyle dusunmek lazim ; Bankalarda Kredi ,oz sermaye rasyoyu cok yuksek
Nisan sonuna kadar icra yapamayacaklar. Ama kredi kartlari harcanacak.
Likitide sikismasi yasanacak
Bunu fiyatliyirlar
Birde coronadan olenlerle ilgili tablo nereye evrilecek ona bakmak lazim
sole guzel bi yukselse de gene vursak...
He ben dedim bunun hala abartıldığınıda hatta .okunun çıkarıldığını düşünüyorum .evdeyim ve canım sıkılmıyor. İstediğimde çıkıyor dolaşıyorum canım yemek isterse sipariş veriyor istersem evde yiyorum. Başka bir sorun var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hadi dead cat dance...
zebaha kaddan...
kediler!..hadi...
Sagol kardeş elimizden geldiği kadar naçizane ara sıra tutturuyoruz.
Adamın biri demişki ............Korkuyorummmmmmmmmm..
Diğeri de demişki korka korka nereye kadar demiş , ölmek daha iyi demiş.......
Elbette konumuz korkmak ölmek vs. değil .......Korkmak yerine çareler üretmeliyiz.Korkmakla vakit geçirmek yerine çıkış yolları bulmalıyız.hepimiz insanız elbette korkarız ürkeriz vs.... ama aklımıza başımıza alıp ne yapabilirim şeklinde atağa geçmek odrusu bu olsa gerek.
suriyede ilk vaka görülmüş ve af ilan edilmiş haberi var.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...39#post4264639
çadır kentlere sıçyabilir virüs. sınır malum.
bu haber doğru ise çok dikkat etmeleri lazım.
Özgür Demirtas henuz en kotuyu gormedik diyor. En kotuyu Amerikada salgin yayilinca gorecegiz diyor. O zaman Amerikada dusus sertlesecek diyor.
Endeks dinlenmeye geçti , yemek vakti afiyet olsun yemeğinizi yiyin , çayınızı kayfenizi için özel sektörde bu işi omuzlamaya girdiyse iyi şeyler olacaktır.Bankalar bu konuda uzman haziran sonuna kadar kesenin ağzını açmışlar.Yaz gelsin millet denize , tuzlu su corana morana kalmaz.
Önden hastalar yaşlılar kadınlar çocuklar
Bi de virüslü evropalilar
Aaaa lafımı olur canım önden siz kapayın piyasalarinizi
Buyrun buyrun lütfen rica ederiz önden buyrun :)
.
Buldun mu 12-Mart sabah iletimi 11-Mart gecesine dair.. Burda bizden başka fazla Dow long da yoktu o arada da.. Hayırdır.. )
Full flat takibini yapmıyor musun yani ?..
Hem paçal trade longlarımız ara trade idi.. Yine de kârlarımızı gözeterek ve ara trade ??..
Neresi anlaşılmadı ??..
Dostum bunu neden bu kadar rahat söylüyorum biliyormusun..
1. Perşembe günü dow 18 leri görüp döner. Hemen düşmez. Orayıda kırarsa son durak 14250 ye iner demiştim.
2.bizim borsayı 3-4kağıtla tutuyorlar, bunlar düşüşü kesiyor
3.Gelişmiş devletler devasa destek paketleri açıklıyor. Bunlar ister istemez düşüşü bitirecek
4.Son olarak; herkes borsaların çok daha sert düşeceğine inanıyor. Ben son bir haftalık hareketlerden sonra , dow düşse dahi bizim buralardan aşağı inmeyeceğimizi görüyorum... Kısa yapan arkadaşlarada yapmayın demem... Ne kadar kısa pozisyon, o kadar yukarı dönüş [emoji4][emoji4][emoji4]
Mart 2009 dolar bazlı yer destek olsa keşke. Orayı da delmese.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yoksa 2,5Xx vesaire gibi maliyet S&P longlar 2,1Xx görülünce bişey mi oldu Culpable ??..
bankalar 12-17 mesaisine geçiyor. iyi bir uygulama.Belkide 2050 lili yılların provasını yapıyoruz.İnternet ortamında tüm işler evden , eğitim uzaktan eğitim , sadece sınavlar bazı dönemler okulda ...... bankalar şubeler çok küçülecek 2-3 personel , tamamen internet ortamına taşınacak .mesela ben nerdeyse 5-10 yıldır bankaya gitmiyorum her şey internetten.E-devlet öncü olacak şu anda tapu işleri araba alım satım vss.... internetten yapılıyor.Gelecek=İnternet-bilgisayar
almanya 26 bin vaka 100 ölü %0,26
ispanya 30 bin vaka 1800 ölü %6
iran 21 bin vaka 1700 ölü %8
fransa 16 bin vaka 670 ölü %4,2
abd 35 bin vaka 450 ölü %1,5
italya 60 bin vaka 6 bin ölü %10
çin 80 bin vaka 3300 ölü %4
süreci en iyi almanlar yönetiyor sonrada abd
bu hafta carsamba persembe trole baslar bıst.........ben 74lerden azar mallanacam......burası zor tutar......bence esas destek 84.84500 ıdı......82de bende bısey yok
Mart 2020 tahmini x100 135.000 di
O yatirimcilar hic yanilmaz, dusrken alttan alir hani ben size soylemistim vs
Takip eden cok ky var, bende suru psikolojisini takip etmek icin bir sure izledim. Sonra fazla dayanamadim . Engelle yaptim hala twiterda karisma cikiyor [emoji16]
thy yı 5tlden alırsınız acele etmeyın...
Kazakistan, krize karşı 10 milyar dolarlık önlem paketi hazırlıyor
Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, koronavirüs salgını ve petrol fiyatları nedeniyle oluşan krize karşı 10 milyar dolarlık önlem paketi hazırlanacağını bildirdi.
Adalet Bakanı Gül: "Noterlikler artık dönüşümlü hizmet verecek." -AA
Adalet Bakanı Gül: "Noterlikler artık dönüşümlü hizmet verecek."
nöbetçi noter
Kaynak : Anadolu Ajansı
Sayın Deniz43,eşim sağlıkçı,bu yazdığınız bazı maddeler bugün itibarıyla uygulamada(azda olsa tüm hastanelere hızlı test kiti yollanıyor,tüm branşlar acil durumlar dışında enfekte hastalar ile çalışacak,özel hastanelerin tamamı virüsle mücadele hastanesi oldu vs..)bence diğer maddeleri para vs dışında daha fazla hasta olunca devreye sokacaklar,saygılar..
Pegasus gunu tavan kapatir diyorum.
Meteoroloji uyardı
Türkiye'nin batısı ile İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Güneydoğu Anadolu, Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Konya ve Şırnak çevrelerinde yarın sağanak bekleniyor
Thyao yu 7,77 den kapatip 7.42 den Eregl Longladim
şimdi en değerli gözbebeği şirketimiz sinbad fıstık, balmar süt ve centro gofret satan BIM mi oldu :bravo::halay::drunk:
nereden nereye
Bu arada öyle hisseler görüyoruz ki buralarda aylardır ve bugün dahil,
Viop Viop olalı böyle Üç-5 kağıtlar duymadı )..