Bu kötülük yapılırmı insanlara. bu saatte millet ana baba günü gibi market önünde toplanmışlar bakın.
https://twitter.com/yasemininizm/sta...503011328?s=20
Printable View
Bu kötülük yapılırmı insanlara. bu saatte millet ana baba günü gibi market önünde toplanmışlar bakın.
https://twitter.com/yasemininizm/sta...503011328?s=20
TRT haberde
Süleyman soylu canlı yayına katıldı
Şimdi
Tam konuşmaya başladı cumhurbaşkanın dan telefon geldi yayında telefonu bekletiyor
bu iş böyle yapılmaz...gündüz her yer açıkken duyurursun insanlara hatta yoğunluk olmasın diye birkaç gün önceden duyurursun insanlar dolabına malzemesini koyar paşa paşa oturur evinde...evinde dolabında malzemesi olan var olmayan var...çocuğu için sütü maması bezi şusu busu olan var olmayan var...ekmeği olan var olmayan var...
evin yanındaki markete gittim ufak bir market hayvan gibi kuyruk içeride var 15 kişi ufacık markette...neyse ufak tefek bişeyler aldık kahvaltılık v.s.
açıklamaya bak...
Altun: "Vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasağı öncesinde sosyal mesafenin azalmasına sebep olacak davranışlardan kaçınmalarını önemle rica ediyoruz." -AA
Millet birbirine girmiş kavgalara bakın.
https://twitter.com/SunaVarol_/statu...258909186?s=20
Toplu taşıma da yokmuş ula tramvaya binsem dönüşte yasak var akülü ile eve gelemem ben iyisi çıkmayım.
ülkede sigara kalmamış.
ırak hükümeti kaçak sigara yardımı yapacağını bildirmiş
zaytung.
İnsanları topluca nasıl sokaga cıkarırız diye düsündüler herhalde
reıs soyluyu fırcaladı mı acaba......nıye aradı kı
Bunlar süreci hızlandırdılar pik yaptıracaklar bu kadar çünkü vakalar çok fazla yalanı saklayamadıkları gibi önleyemiyolarda bu sebeple millet kendi yaptı deyip işten sıyrılacaklar
gercekten tekelin parasi nereye gidiyor bu gece satilan tekelle buyuk isleer olmustir
TV de fırın açık deniyor, milyonlarca sigara alkol kullanan var, o kadar vergi veriyorlar.
Ya millet herkes arabaya atlamış sokakta... arabayla niye çıkıyon... haydi ben sigara aldım efendice girdim... adamlar 2 gün diyor millet bohça yapmış sallana sallana gidiyor.. bence bugün baya bir kişi virüs kapmıştır... gülmekten öldüm ya... akaryakıt istasyonunda kuyruk var... inanabiliyonuz mu... arabayı napcanız len ahahahaha ya gerçekten insanları anlamak çoook zor..
TRT haber de bakan soylu telefon ile konuşuyor
sigaradan bugece toplanan parayla
nasıl bir iş arkadaş bu neden önceden haber verilmiyor devlet sırrı mı bu? cuma gecesinden itibaren sokağa çıkma yasağı uygulanacak de hafta başında veya ortasında insanlar evine malzemesini alsın kıçını kırıp otursun...rezalet ya millet birbirini ezecek markette...bir de sosyal mesafe diye açıklama yapıyorlar...
lan hala burada bunların propagandasını yapmayın troller...
Sokağa çıkmaya ihlal edenler için
Hapis cezası para cezası felan varmış
Bakan soylu dedi
Milyonları tek bir kelimeyle sokağa dökerim dedim inanmadınız aha da böyle dökerim dedi
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bence bu bir deneme ve nereler aksıyor diye bakılıp daha sonra 2 haftalık bir sokağa çıkma yasağı gelir diye tahmin ediyorum.
Virüsün kuluçka süresi var, bir şekilde herkes 14 gün sabit dursa bulaşan bulaşmayan netleşebilir muhtemelen.
Akaryakit istasyonunda kuyruk yapmak milli sporumuz. Boyle durumlarin vazgecilmezi.
bakın ne diyor...aklın yolu bir arkadaş...akıl var mantık var...
https://twitter.com/ekrem_imamoglu/s...00616341434370
Trafik allak bullak sigara aldım 1 karton sabah kahvaltıya ekmek yok satanda yok hamur işi yeriz artık ama saat 10 da açıklanmaz ki süt yok çocuğa bez 3 5 tane kalmış hafta sonuna yetiişmez dedi bulana kadar hal geldi
yasakla 15 gün dağıt herkese temel gıda çıkana kes cezayı bitir işi yavaşlatmakla durdurmanın etkisi aynı olur zaten
Ona küçük sürprizler yapın...
önce basiretsizlik, iş bilmezlik demiştim ama... ilişkiyi canlı tutmak için yapıyorlar bence...
Yaw hadi sokağa çıkma yasağı ilan edildi, aynı anda kararnameyi yayınla da millet açık olacak yerleri bilsin panik olmasın. Sokağa çıkma yasağı var de milyonlar kendini dışarı atsın üstüne provakatöer süre 15 güne çıkacak diye millete gaz versin sen 1 saat sonra açıklama yap. Pehhhhh
Abicim zaten gece hareketliligi iyice azalmisti. Once 4-5 gun gece yarisindan sabah 6 ya kadar sokaga cikmak yasak dersin, gerekirse uzar bu sure dersin millet hem tedarikli olur hem de gece 12 de evde olmasi gerektigini bilir. Hadi sok bakalim insanlari 5 dk sonra eve simdi.
bu gece virüsü kapmayanın sırtı yere gelmez :he:
gıda şirketleri pazartesi tavan olur..
İyi de abi gündüz dese 2 gün önce dese millet yine sokağa çıkacak avmleri talanlayacak... bir şey değişmezdi emin ol..
Alt üstü 2 gün yahu... 2 paket makarnada yeter....
Komşunun çocuğu vardı biz bezi aylık alıyoruz... bir ihtiyaç varsa paylaşabiliriz dedim kapısını çalıp...
Yapmayın gözünüzü seveyim 2 güncük şurda..
denemeymiş.. yaw he he.. sanki bunlar çok bilimsel zihniyet her şeylerini düşünerek yapıyorlar :kahkah:
komedi..adamların 20 yıldır ellerine yüzlerine bulaştırmadıkları bir şey kaldı mı? ülkeyi kutuplaştırıp yönettiler..yoksa problem çözecek kapasitesi yok bu zihniyetin.. aklına gelen her alanda problem ürettiler..
Dolar tepki vermedi hatta düştü bile. Buna göre artı gap hem moral olur ...
İstanbul da sokağa çıkma durumu zaten %80 azalmıştı. Hafta sonu bunalanların kendini dışarı atabileceğini düşündüler herhalde.
1 aydır eve kapanfı insanlar, psikolojik destek lazım.