Nasd** da ki goygoy bariz yani birden olur. Her daim her zaman..
Printable View
Nasd** da ki goygoy bariz yani birden olur. Her daim her zaman..
Neden verdiler acaba 750 puan düştü Bi anda viop
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir bakmissin nasdag in ne olduğunu anlamadan yani bayım durum öyle şöyle..
Vay be...
Geçen sene oldu ihaleler... bu papaz olayları ıvır zıvır boşa yaygara koparılmamış... meğer, gündemi kapatmak içinmiş...
Ben 3 sene önce gitmiştim.. yerliye gitti param...
https://www.milligazete.com.tr/haber...-emanet-edildi
Sen nedeni sorgularken adam icat ediyor oyunda herdaim ilerde. Eli kağıtları kendi kuruyor ki ABD çarpanları nasıl böyle şişer akıl izan duruyor ki Fed elini böyle bariz belli ettiği yok artiik mal Fed de.. mali Fed hariç kimse almaz..
Ehh ne yapcen gari deli dumrul kopruyu tutmus, gecenden bes gecmeyenden on gurus hediyeli bilet kesiyor meraklisina. En iyisimi kopruye hic yaklasmamak. Arada sirada arayerden sivisanlari gormezlikten geliveriyorki daha fazla ve uyanik gecinenleri celbetsin.
Maşallah dediğiniz 3 gün yaşıyor...
Tesla tesla dediniz tepeden %15 düştü kağıt...
Tesekkur ederim ama piyasa bildiğim kadarıyla çift yönlü işler. Piyasa değil bu baska bi nane
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boşuna panik yapmışım. ABD bile bu veriye rağmen toparladi.
Üzülüyorum valla...
Firma 1 sene gelir elde etti..
Şimdi sözleşmedeki tüm parayı alacak... kılını kıpırdatmadan...
Ben söylüyorum, bunlar hava parası alıyor bu işten... yazıklar olsun be... paralarımız nasıl çarçur ediliyor....
Aloooo....
Bizim paralarımız bunlar arkadaşlar... vergi bu.
Akşam seansında zirveden 1000 puan. Gelde panik yapma. Neyseki abd toparladi tekrar long 50 tlyi geri alacam
Kim nederse desin... kanunlarımızda büyük açıklar var... bu açıkların kapatılması için kanun devrimi lazım, değişemeyen yasalar olmalı...
Cumhuriyet diyoruz bakın başkanlık sistemi geldi...
Gelen iktidarlar devletin mülklerini 20 yıl kiraya veriyor...
bu paraları mevcut hükümet tüketse, yerine gelen hükümet ne halt yiyecek?
Maalesef ama maalesef sistemimizde büyük açıklar var ve follop tüpü gibi oynuyorlar bu sistemle..
1-bak delukanlu bu ülkenin %66 sı müslüman(yapılan anketler).belki de öyle davranan %34 luk kesimdir.
2- Adamın teki 100.000 tl. bulmuş ve sahibine vermiş. veya başkası için canını tehlikeye atmış..bu tür durumlarda ''vay be müslüman ne güzel davranmış'' diyor musun
olay tukakaysa hemen neden alakasızca islama bağlıyorsun.kendi hayat görüşünü anlamlı-makul kılmak için her şeye bu açıdan bakmak rahatlama sebebi midir?
Müslüman ayrı
Müslümanlık ayr şeyler
İnsan ayrı insanlık ayrı hayvanlık yapınca hayvan olmuyorsan neden tek suç islamiyette oluyor
Ayasofya müze değil artık camii...
İsviçreli firmayla sözleşme var...
7 yıllık parayı peşin alacaklar...
İşletmesi yahudi firmaya verilmiş...
Camii olarak yeni hizmet verecek... ben sadece işletme konusunda fikrini soruyorum...
Ordan islam, müslümanlık.... işletmeyi yahudilere ver...
yetim malı yemek kebairdir,yolsuzluk ,hırsızlık kebairdir(en büyük günahlar)
açık net ayetler vardır. ama yapan yapıyor..ALLAH beter etsin .ama onların suçu,isnat ettikleri PRENSİPLERİN değil.
gece boğalarına teşekkur ederiz....
134.250? HAyırdır PALA??
Bu forumda topik açısın
Başta tüm atesitler alayına cevabım var
Bizim atesitlerin siyasal islamcı yobazlardan bi farkı yok
Net bu iş kültür işi ahlak işi
SELÇUK GEÇER;
BİR SABAH ANSIZIN DOLAR 14 LİRAYA UYANABİLİRİZ !!!
https://www.youtube.com/watch?v=CGCpn5h8Zrs
durun hele..ne oluyor..neden düşüyoruz...
AYI' nın biri feci dadandı gece seansına...
Gördüğü her boğaya saldırıyor...
134.375 geceye short.
Vix 30 bakalım sabaha