Söyleyeceksiniz diye baktım ama yokmuş aşağılarda :Sad: neyse yarını merakla bekleriz artık.
Printable View
Hayırlı sabahlar gençler cümleten bol kazançlar.
DAGHL,MAVİ,MPARK bugün takibimde olacaktır.
Aslında daha öncesinde her şey açıklanmıştı..
Bugün sadece uygulama başladı..
Sadece pazar grupları yeniden belirlendi..
Marjlar falan zaten geçici olarak sınırlandırılmıştı, bu sınırlama kalkınca marjlar 10-15-20 olacak..
Açıkçası değişen bir şey yok.
İyi hikayesi olan hisse yine çıkar..
Bugünkü piyasaların hareketleri çok karışık..
Haftaya her şey yoluna girer...
Panik yapanlara hayret ediyorum...
DAGHL tabandan 8.10 döndü :)
Yarının hissesi Avisa :)
14.55 geçilir ise ve tutunur ise bence beklemez.
iyi akşamlar cümleten
Hocam program Ekim ayı hissesini onayladı mi :)
Bu arada pnsut 23.30 da satıp 22 den yerine koydum ama iyi mı ettim bilemedim.. kapanışta aşağı sarkmış biraz daha..
Hocam selamlar iyisinizdir umarım.
Celik comak hocam mümkünse hedef girişim hakkında bir yorum yapabilirmisiniz bundan sonraki süreç ile alakalı şimdiden teşekkürler
bu gün taban yapan bir hissemiz SNKRN 3.32 fiyatla ekim ayının 1 ci hissesi
ISDMR 7.28 fiyatl 2 ci hissemiz
BOL KAZANÇLAR
Senkron..... hocam kusura bakma zarar açıklamış bir hisse..canımıza okumasın
Yayla devammı
İsdemir burutte sanırım aynı günde alım satım da olmuyor
Teşekkürler hocam Allah işinizi gücünüzü rast getirsin her daim 🙏
ben bana sistemin verdiklerini yazdım grafiklerine bakıyorum şu an birde soda verdi onuda inceliyorum gecen ayda vermişti sanırım 6.80 civarındaydı sanırım 9.05 görmüş gecen ay bilemiyorum şu anki fiyatı 8.30 ama veriyor elimdeki sistem yazmadım pirimli diye
snkrn ben buradan almaya başlarım 3.01 düşme ihtimalini göz önünde bulundururum şöyle bir sıtredeji uygularım tamamen benim fikrim çoğu hissede bunu yapıyorum 20.000 var örneğin tabana 3000 lot koyarım geri kalan paramıda tabana kadar 3 bölerim YTD
Gelelim yarının hisselerine bu gün yeni piyasa anlaşılmaya çalışıldı yatay bir piyasa oldu
Hocam bu verdiğiniz hisselerle Formet in grafikleri birbirine benziyor. Hepsinde çanak kulp görüyorum. Formet hakkında ne düşünürsünüz.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
enerji kağıtları iyi olur diye düşünüyorum. Yayla ve Ayen ve ışıklar için yorumlar misiniz teşekkürler..
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eminim paylaşırsınız hocam, ben acaba doğrumu gördüm diye teyit için sormuştum. Teşekkürler.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
OYAKC malum cuma çimentoların günü derdi üstadımız
ANELE
ISFIN
OLARAK HAFTAYI KAPATIYORUM
yayla daha başlamadı sadece adrenalin yapıyor bunu nasıl anlarız daha dün veya önceki gün anlattım büyük kırılım öncesi yoklama hareketleri bunu olmipte gördünüz bilmem anlatabildimmi :):)
rheag 2.50 üzerinde agresifleşir demiştim başladı bir yerde son bulucak ama zirvesi 99 liraydı yeniden zirve tazelenirmi ??? kafamda deli ??? varrr
Çelik hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, hayırlı cumalar cümleten.
Esen halka arza talep giren oldu mu ben 250 lot alış yazdim az once 100 lot verirse iyi
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlısı olsun SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi geceler hayırlı cumalar
Hayirli cumalar sn celik comak tire ekim ayi yorumu alabilir miyim sizden?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.