Sanılanın aksine Ether bitcoin işi çok daha dürüst ve güvenilir :ok:
Printable View
PETKM de Garanti ve İŞ yatırım oldukça azalttılar, Ziraat 2. sıraya geldi, muhtemelen emeklilere uzun vadeli.
makası yine fena açtı pala
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz, 2023 yılında Karadeniz gazını milletimizin kullanımına sunmaktır.
petkim vadelileri tabana iyice yaklaştı hamdolsun...
çok şükür 5 adet longda yakalandım
la bu viopu bilmiyorum galiba
Long tehlikeli ve haftayı kapatıyorum. Bu kadar atraksiyon yeter. Sağlıklı düşünemeyince ekrani kapatmak lazım.
Sabah nişantaşında fena yagmur vardı hemen şemsiyeciler piyasaya çıktı.
Sanki hazırda bekliyorlar bir fırsat düşse de hemen 2 liralık şeyi 20 liradan kakalasak.
Bu forumunda %95i iyiniyetli hep makara şeklinde devam ediyor ama arada fesat habis tipler yok değil.
foruma sıfır katkı sağlayıp ne bir grafik ne bir katkı sağlayıp onun bunun pozuyla dalga geçip ekstre meselesi yapan fesatlarda yok değil.
Tehlikenin buyugu dolar da
Tl ciplak kaldi dun faiz arttirmamak intihar olur dedigimde
Bu subjective neler diodun
2009 dada boyuna tvlerde imf ile el sıkışıyorduk.
Artist bunlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
endeks en azından 111,500 üstünde kalmalı ki idare etsin. bollinger çizgisi... yoksa mokokoya devam.
manipülasyoncu babalar eğleniyorlardır...
bakan demiş ki aşağıda 2 katman daha varmış
yav he he
2 değil 20 katta olsa zihniyetiniz belli
sizden gelen hayır Allah'tan gelsin
PETKM de hayırseverler 5,19 tabana alım koydu 4 milyon lot o da eriyor.
İŞ yatırım 5 milyon net satıcı durumuna geçti ilk 2 sıradaydı.
siyasi görüşlerimiz bir yana haber güzel bir haber inşallah devamı daha bereketli olarak gelir...hepimiz mutlu oluruz çocuklarımız refah içinde bir ülkede yaşasın isteriz...kim istemez ki?
ama piyasa açısından bakacak olursak kısa vadede paraya dönüştürülecek bir gelişme değil...o bakımdan etkisi sınırlı olur...
petkim tabana oturdu tüpraş arkasından geliyor.
PETKM de 15 milyon lot satıcı 5,19 da taban.
İŞ yatırım 8 milyon lot ne satıcı oldu 3,11 ortalaması.
Benim tek temennim gaz bulundu diye bana bir fatura çıkar mısın bunlar. Yani hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Artık az çok biliyoruz mantığı. Benim hiçbir beklentim yok ülkemden. Sıfır. Gölge etme, başka ihsan istemem tadında...
Tek istediğim, daha fazla üstüme yük yüklememesi. Yani bu kuyuda, üstünden geçilmediği halde para ödenen köprülere, gidilmediği halde para ödenen hastanelere dönüşmesin... Nası olabilir diyenler için, bunlar bir yolunu bulur... Yazıldığı gibi, daha çıkmadan kaynağı satarlar, sonra biz uğraşır dururuz.
Limiti yetmeyenler başka hisseleri satmak durumunda kalabilir.
Karanlık oda sakat olabilir bugün.
Acaba hiç bişey bulmadan bu kadar düşer miydik . vay izliyorum hep mokoko
85,00 eylül vade tuprası longladım daha ağustos vadeyle ugrasmam...
gece 12'den sonra doğal gaza zam gelirse şaşırmam :)
Petkım tabanı bozdu. Kumarbazlar üşüştü acaba döner mi diye
PETKM 5,19-20
İŞ yatırım 13,4 milyon lot satışda oldu.
Siz mi müjde isteyen deyip vuruyor al saba müjde.
tüpraş mesela 83-85 lira. petrol bulmasak doğalgaz bulmasak pahalı mı değil. ama mide bulandırmalar işi bozuyor.
Bütün gemeliler Osmanlı adı
Sanki cumhuriyet hiç kurulmadı.adam yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim desteği gören var mı la
2 saat önce masanın üstündeydi kayboldu
Kısa vadede moral dışında getirisi yok 3 yıl sonra paraya dönülebilir ama biz daha bir yıl sonrasını göremiyoruz. Kısa vadede buda masraf kapısı 3-4 milyar dolar daha para lazım.biz şu anda 1 yıl içinde çdememiz gereken 170 milyar doları çevirme derdindeyiz.
Aklımda kalan rakamların ortalamasına göre göz yordamı işlem yapıyorum amk
Bu iki oldu