satış gelecek dediğin yerden 60 kademe gitti yapı kredi..senin program şu an için çalışmıyor..
sen bilirsin , hobi olarak yazacağım diyorsan yaz lakin alt kısma ongorulerim tutmuyor tersi yönünde pozisyon alın notunu ilistir..
Printable View
düşecek çıkacak ,dolar burdan döner falan..:)
gider 600 baz puan bı çılgınlık yapar , 7 ye kadar iğne bar bırakır..
net bilgin varsa kesin diyorsan öyle yaz diyorum ben..
faizde 400 puan ve altı dediğin yerden döner lakin üstü olursa hikaye olur yine..
neden ve sonuç ilişkisi lazım , neden sonuç hikayen nedir ağa..?
hangi temele dayandiriyorsun söylemlerini..
ben onlara da yazıyorum , hava yeteri kadar soğuk , birde burda ufurup cereyan yaratmayalim diyorum..
covid var malum..:)
zig zag mesela noldu..? yazma dedim net konuşma pala adamı silker dedim laf dinlemedi ,sonuç malum..
herkesin görmediğini görüyorsan yaz , zarar yazma yani..
hadi eyvallah..
ben ,arkadasin biri soru sormuş onu cevaplamaya girdim , kalbini kırmaya değil..
✋
müsait bı zaman mipaza bı bak , bana sordu bı kaç kişi almam ben burdan bunu dedim..
20 desteğinde kapamisti perşembe , 50 günlük ustündeydi zaten..20 üstüne attı yine ; gel gel mi , tekrar yükseliş trendi mi..?
çözemedim..:)
ireisin acı reçete dediği IMF olmasın gençler..
Kabul et hemde 10 gün içinde 2 kere terste kaldın banka aldın korkudan sattın ralliyi yakalayamadın , endeks te ralliyi yakalayamadın ha bunları neden yazıyorum normal oyuncu gibi yazsan olabilir normal karşılarım yakalayamamanı , ama sen her defasında kesin olacakmış gibi yazıp sistemini övüyorsun o sistem çökmüş kafayı değiştir .
dow
haftalık
sistem bu.
çökmüşmü,çökmemişmi.
gelecek haftalar görecez.
https://i.hizliresim.com/5a50cf.png
dax
haftalıkta bu.
https://i.hizliresim.com/Mu5fIu.png
bu saatten sonra bu borsada özellikle bist 30 da düzeltme olsa olsa anca alım fırsatı olur...
piyasaya ters hareket etmeyiniz..heleki çok yükseldi diyerek short tuşuna basanlar iki kere düşünsün.
eksi havada mal almanın hemen kazancını göreceğimiz günlerdeyiz..yatırım tavsiyesi değildir..bol kazançlar.
forumda herkese nispet olsun.
adam olmak budur.
medenice fikir yazmak budur.
bu kadar basit.
zor bir şey mi böyle cevap vermek.
repainter olmayan bir sistem paylaştım.
tutar veya tutmaz.ben buna göre iş yapıyorum.
kim biliyor gelecek haftalarda ne olacağını ki.?
1225 i geçebilecekmi bakalım diyorum.adam cevap olarak geri zekalı diyor.
geçer tabii diyemiyor.
yönetime şikayet ediyorsun.silmiyor bile.
Abicim %25 yazdım spotta mallarda yüklü ykb pozum var biliyorsunuz, yani şimdi sana inanıp satmış olsak diyelim ( kimseye bakmıyorum da baktım diyelim) burda boy boy laf girla giderdi değil mi? Ekranda işlem yap stresi yaşa ver palaya paracıkları sonra haklısın diyelim:)
Çok iddialı yazıyorsun doğru yanlış olması mesele değil de.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uslup o.idda değil.
dostum ben bir dayanak kullanıyorum.matematiksel.
o yüzdendir uslubumun öyle olması.
dow aylıkta bunu görünce
çıkacakmı diyeyim orta vade için.sence.?
https://i.hizliresim.com/yvBQbT.png
Ben 50 yasindayim borsayı 98 den belli takip ederim kah kazandık Kah kaybettik ama son 3 gundur özellikle Çarşamba gün 500 milyon tarihi bir para girişi var bu flim bence yeni başladı sadece düşüncem akp bence IMF le gizli anlaştı
Artırdığı faiz (veya artırması beklenen) politika faizi yani bir haftalık repo faizi şu 10.25 de ,işlemler 14 üstü geçiyor,yani bu faiz kullanılmıyor (gecelik fonlama,en aktif bono bunlar hep 14 üstü)
1- Neden inanmıyor musunuz izin vermeyeceğine RTE nin ?????fitratına ters ,yok izin vermez,,ya arkadaşlar 2018 de 24 politika faizine izin veren kimdi??????
2-Piyasa bozulur,faiz artmamalı,piyasa bozulmuş zaten bozulduğu kadar öncelik tl nin istikrarı olmalı,öngürelebirlik olmalı,atıyorum 3 ay sonrası için euro/tl veya dolar/tl için bir fiyat tahminimiz olabilmeli,şuanki durumda 24 saat sonrası için tahmin yapılamıyor....
hA TÜM BU OLANLARA rağmen politika faizi sabir kalırsa veya komik oranlarda artarsa yaşananlardan hiç ders çıkarmamışızdır derim ...............
Koç bir grafta ben yarın atıcam :)
RTE nin ilk hamleleri S400 atışları ve ABD seçimlerini görmek için Ekim ayındaki faiz indirimini es geçmeside bu yüzdendi bana göre.Çünkü hem Merkez , hemde Damat için hikaye gerekli idi, ikinci hamlelerde böyle devam etti.Ben hamlelerinin devam edeceğini düşünüyorum .
https://i.hizliresim.com/yAvXVa.jpg
O faizler izin verildiği için KGF fonumuz ve bir sürü sorunumuz var.. TVF betoncu kurtarıyor..
Bu TL istikrarı 5 güne 1 lira düşüşmüdür ?
öngörülebilirlik açısından
bu hafta için 8.1-6,70 arası fiyat mıdır? mesela çarşamba günü için -15% olablir mi ? yada arti 10%
Faiz sembolik dışı arttığında.. kurda gene bir öngörüleblirlik olmayacak
çünkü yoğun bakımda konkordato da olanlar hakkın rahmetine kavuşacak..
o faizi şu piyasa da salgında satabilecekler sanki..
yüksek faiz yük sek kur rejimi olur. yeni bir venezualla doğar bu topraklarda..
sorun ne faiz ne kur
sorun dengesizlik... kaosdan ranttan beslenme...
siyasal islamcı doğasını tanımamışsınız demek..
millet panik yaptiysa... yeterince de toplandıysa...
9.3 barını bile atar bu hafta.. 19 yılın rekor düşüşüne daha rekor çıkış yakışır derler...
hamuru dengesiz tayfa...
poltika faizini şok bir kararla düşürelim o zaman pazartesi 5 e ,piyasa canlanacak mı????yoksa bitecek mi??????
gecelik fonlama 5 ,politika faizi 5 ,dolar/tl ne olur????
yahu neyi anlamayacaz.. 90 gündür kontratlar yapılıyor.
istikrarsa dertleri piyasanın bklentisi altında 2-3 puan gelir..
sözlü açık kapı bırakılır.. kur 78 8 bandına yerlşir..
7,2 9 aylık ortalama altında
batacak dış ticaret yapanlar.. mal alınıyor kontratlar yapılıyor..
sizde realiteyi anlayın 7.5 bile cari açık verdik deli gibi..
banka kurban vermek istiyorlarsa yapsınlar 5-6..
madem piyasa bitik diyorsunuz. kabul ediyorsunuz
faiz artıncva canlanıp yeşerecek mi ?
bitiklerin son kredi kanalı mı kapanacak ?
cari nin artı verdiği..
en alt sosyal sınıfın iphona almadığı
sakız gibi israf yapılmayan kur eder kurdur..
Sn. Ugolnili endekste TL bazlı zirve beklentiniz vardı. Beklentiniz gerçekleşti mi yoksa daha yukarıları bekliyor musunuz- Beklenti dahilinde bir faiz kararı geldiği senaryosunda-
bence aslında RTE merkezin faiz arttırmasına kızdı.
çünkü boşa gitti.
resesyon dönemlerinde faiz kesilir.
resesyon biterken faizler arttırılır.
şu anda faiz arttırmakdemek sanayiiye büyük darbe vurmak demek ve bankalara.
işler düzelmeden kimse faiz arttıramaz.
ilk faiz arrtırımını da muhtemelen fed yapar.
daha sanayiide işler düzelmedi.corona sayısı her gün artıyor.3000 lere geldik.
bir ay almadan 4000 leri bualacaz.
piyasalarda tehlke daha bitmedi.
ülkeler kapanıyor.
bir düşüş dalgası daha geliyor borsalara
perşembe günü özellikle öğleden sonrası,
tarih kitaplarına geçecek,
bazıları da tarih olacak.
bence.
İnşallah buradan canlı yayın yapıciz, kısmet olursa. :he:
arkadaşlar, bana banka kökenli(güvenlik açısından)veya banka iştiraki olan bir aracı kurum lazım.komisyon oranının az olması çok önemli.eğer hesap açma limit koşulu varsa problem olmaz.
bunu sadece hisse alım satımı için kullansam bile yeter.hissede nakite geçince rahat olamıyorum.
malum belli bir miktar güvence altında ama bu miktarın fazlası....?
vob da problem yok...sadece teminat kadar nakit bıraksan bile yeterli..gerektiğinde EFT ile takviye et..ama hissede nakite geçince durum farklı