yaptığın yorumun omurgası olacak..eğilip bükülmeyeceksin..önce okuduğunu anlayacaksın..anlamadığında ise hakaretinden dolayı özür dileyeceksin..utanmaz adam..
Printable View
yaptığın yorumun omurgası olacak..eğilip bükülmeyeceksin..önce okuduğunu anlayacaksın..anlamadığında ise hakaretinden dolayı özür dileyeceksin..utanmaz adam..
Öyle bir çağ başladı ki sana pcr testi de yaparız hes koduda takarız. Akıllı olacaksın yoksa bizle yaşama şansın yok oturursun evde anca.
Az 5 yıl geçsin evlenmeden önce dna testi de alacağız senden.
Belki de çocuk sahibi olmanı engelleyeceğiz.
Allah göstermesin bir Coruna olun .o zaman bütün Komplo teorilerini bir tarafa atarsınız Ufuktaki en ufak bir aşığı bile kullanmaya razı olursunuz .sıhhatli iken ahkam kesmek kolay
Her tür kendisi ile yaşasın kardeşim .ataları maymun olan maymunlarla insan olan insanlarla değil mi. Ama dur Belki bunları da mutasyon geçirir Evrim geçirirler.o zaman bir ara tur olarak alt kategoride yaşamalarına izin verelim
Yarım saaattir okuyorum, hiç bişi yok.
aşı hakkında şüpheler var,
alternatif yok,
ama tüm bilimadamları yeni dünya düzenciler tarafından ele geçirilmiş de ...
takdir edersinizkine biraz abuk bir suçlama olur.
ama sağdan soldan öğrendiğim, rna aşılarının uzun vade etkileri iyi test edilmeli.
durumun aciliyetine binaen görünen yakın bir risk olmadığından,
devletler durumu kabülleniyor.
diğer alternatif çok daha vahim sonuçlar üretebilir diye düşünmekteler.
zannımca.
Şu Ramazan geçenlerde yine Habertürk TV deydi bakın herkesin kafasını karıştırmış... inanın o moderatöre kaç kere twit attım bu adamı çıkarmayın diye
Ağzına sağlık telden yazıyorum..uzun uzadıya yazamıyorum..
Diyirum ya hocam ilk once bu aşı saglik ordularina yapacak ki en ön cephe ve koca koca devletler neden riske atsın...
Forum cok zeki..ciddi diyorum..forum tum dunya ulke görüşlerinden önde...
Şura da biri de çıkıp diyemiyor ki cidden sağlık çalışanına niye yapabilecek cesareti bulabiliyor devletler demiyor..neden çünkü bu forum ahalisi devlet akıllarından daha ilerdeSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulen son sağlık memuruyum ben lisans mezunuyum halk sagliginda yuksek lisansim yoneticilikte de ikinci yuksek lisansım yapıyorum....senin gibi standrt vatandaslarla uğraşıyorum iste..farkimiz..
Sen benim soruma cevap ver bu algıyı niye yarattın SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Perşembe olur mu diye yazdığım yılbaşı hediyesi gelen 10,60 Şubat vade Garanti shortları
yarın reverse edecem. Satış hedefim Şubat ortasından sonra 13
Ordan reverse short olup Şubat vade kapanış günü 11,75den Nisan vade long olacam.
Yazdım işte bu kadar net.
Pazartesi açılışı negatif bekliyorum.
ama ne endekste zirveyi ne de dolarda dibi görmedik sanki.
lakin hissediyorum kine, yakın biryer deler, elini uzatsan tutçak gibi.
bu arada endeks 30 da marjlar yükseldi mi?
%20 filan deniyordu pazartesi için.
Basarilar hocamSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsa dışında din sağlık siyaset hakaret, ne ararsan var...
valla çok şanslısınız, ben moderator olsam burda yazı yazan 3 kişi filan kalır...
suç vatandaş da değil..okuduğunu anlayamayan vatandaşı memur edenlerde..yaz 2 satır cümle..anlat bana oğlum bu cümleyi de, o kadar..sınava gerek yok..
Aşı olayı pandeminin bitmesi için çok önemli. Kendi ülkemizdeki yönetimden menun olmayabilirsiniz ama aşı konusu siyasetle kesinlikle karıştırılmamalı. Hadi ülkene güvenmiyorsun da bütün dünya cayır cayır aşı yaptırıyor bu ülkelerin bilim adamlarının hepsi mi aptal.
Aşıyı her aklı başında insanın yaptırması gerekir. Kronik rahatsızlıkları olanları anlarım uzak durmak isteyebilirler bende olsam uzak durabilirdim. Ama insanları aşıdan soğutacak her kelime çok büyük bir yanlışlık olur.
Zaten aşı konusunda gerekeni yapmazsak doğal yoldan enfekte olacak herkes bu aşıdan çok daha kötü olacak emin olun.
Aşı olayı hayati derecede önemli ve bence en güvenli yöntem şu anda emin olun.
dünya savaşları çıkmış, milyonlar ölmüş..basit masit ölüyor işte..binlerce akıllı işsiz varken, bu safları memur yapanları Allaha havale ediyorum.
XU030 HAFTALIK GRAFİK
https://i.hizliresim.com/JeMJ5y.png
TUTAR MI BİLMEM BU DA BENİM GÜNLÜKTE SENARYOM
https://i.hizliresim.com/q7dK65.png
CNN Türk izliyorum şu anda...hadi mehmet metinerle Metin Özkan ı ne olduğunu biliyoruz söylemlerine alıştık artık garipsemiyoruz...yaw bu hakan bayrakçı da ne kadar değişti ne kadar goygoycu bi adam oldu...hayretler içerisindeyim!!!
ukrayna aldıgı çin aşısı işe yaramazsa para iadesi alacakmış,bir aşı düşünün dünya kırılıyor ve satıcı malım işe yaramazsa geri alırım diyor,bence başlamadan bitti çin aşısı satan malına güvenemiyorki
Demagoji konusunda mehmet metinerle dünyada yarışabilecek bir kişi daha tanımıyorum.
Deniz Hoca teorik bilgileri oldukça iyi bile olabilir.. ama piyasa onun teorisi demek. Mart düşüşünde dj. 13000 bistte Bir cent bekliyordu Sanırım daha çok bekleyecekler ...
sanki adamlar ayakkabı yada elektronik satıyorda geri alacakmış pehhh
Bu piyasada 2 günden sonrası için konuşan bana göre sallıyor.... sıfatı ünvanı ne olursa olsun
Pazartesi herif isterse bayrak formasyonu der isterse ikili tepe der bunu Kim bilebilir
bugun bitcoin 4000 çıktı 2 saatte 2000 geri verdi,tam kumarhane
bu borsa marjları değişti mi?
öncelikle borsada başarılı olmak için insanın bir sıfat ı, bir kariyer i olması gerekmiyor hemşo. omzunun üstündeki ağırlığı boş yere taşımaması yeterli. bakma sen ben şurasını okudum, burasını okudum, diyenlere. o kendini süslüyor güzel görüneyim yakışıklı çıkayım diye. azcık dibini karıştır fosss... borsa bu. kim öper burda yalova kaymakamını
İşin aşı vs. boyutunu gecerek onumuzdeki zamanlarda ne gibi bir olumlu hava var ki bu boga piyasasi tüm dunyayi kasip kavurmaya devam edecek? Evet aşı ile ilgili olumsuz bir duruma rastlanmadı ve borsalarin bunu yeterince fiyatladigini düşünüyorum. Basilan milyarlarca dolar euro lira vs faizlerin dunya genelinde düşük olmasi vs derken sicak para gidecek bir yer aramakta. 2020de neye yatirim yaptiysan yukseldi. Short pozisyonda olanlari yil sonunda cistlatti. Teknik boyutu bizim borsamiz için halen daha istahini korumakta ancak gecenlerde bir arkadasin dedigibi gibi bu piyasa öyle bir döner anlayamayiz. Dunya genelinde milyonlarca yeni yatirimci borsalara akin etmis. Arkadaslar, boyle kolay paranin kendi borsamiz dahil kazanilmasi anormal gelmiyor mu size? Bana geliyor çünkü ne alsak yukseliyor.
Fk si 30 40 600 olan sirketi bile hunharca aliyorlar. Bu furyaya bir yerde hop diyecekler. Bu aşıdan oluşan olumsuzluktan, Trumptan gelecek beklenmeyen adimdan, savastan, susuzluktan, eften puften herhangi bir sebepten olabilir ancak olacagina inaniyorum. İnanıyorum çünkü bu kadar kolay paranin kazanilmasi beni killandiriyor. Para babalari bir bahane bulacak ve kafamiza vura vura bunun bu kadar kolay olmayacagini bize gösterecek. Sadece zaman diyorum.
Yatirimci da oyle bir özgüven var ki "6 ay once borsaya yeni basladim %400 kazandim suanki bilgim olsa %1500 kazanirdim" diyor. Bu ve benzeri arkadaslar insallah %5000 kazanir ancak hiiiic Ayi piyasasi görmemiş bir guruh var tüm dünyada arkadaslar. Ve bu mallar birine tabire caizse itelenmeli. Yeteri kadar iteleyecek adami toplasinlar tekrar oturup konusuruz.
Suan bizi bir ileriki seviyeye goturecek bir şey kendi adima göremiyorum. Ve bizim borsamizda sadece teknik degil gunluk haberler daha önemli oldugundan tedbirli davranmayi kendime vazife biliyorum. Amerika'daki secim, dunyada korona belasi ayagina ulkelerin uzerimizdeki yaptirimlari biraz oteledi. hukuk, ticaret vs alanlarinda reform geyikleri artik bana inandirici gelmiyor. Anayasa Mahkemesinjn kararini tanimayan alt mahkememiz var yahu. Onu gectim ne kadar gözümde ******** olsa da demirtas hakkinda AİHM vermis oldugu karari yok sayan bir ülkeyiz. Bunlarin bize bir sekilde dönüşü olacak... Bunu zaman gösterecek.
2020 kendi adima guzel bir yildi. 2021 umarim herkes icin kazancli bir yil olur
en guzel üniversitelerden ekonomi,işletmeden mezun olupta bu piyasada ensesinden tokadin eksik olmadığı tanıdıklarım var
ama alaylı olup bu işten çok para kazanan tanıdıklarım da var... inanın dediğim gibi bu konudaki Eğitim bilgi teorik olarak işe yarıyor ama piyasada bunun faydasını göremiyorsunuz...
Tamam formasyon ,Hedef teknik diyoruz ama inanın bu işi esasında satranç gibi o güne mahsus olarak oynamak lazım... herif hamle yapınca Sen de kendi hamleni yapacaksın .herif isterse diken bayrak yapar isterse çift tepe yapar Pazartesi canı ne isterse onu yapar....