Halka açık kısmın değeri 30 Milyon TL yi geçti. Normal pazara geçme durumu ne zaman olur acaba. Başvuru gerekiyor sanirim
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Halka açık kısmın değeri 30 Milyon TL yi geçti. Normal pazara geçme durumu ne zaman olur acaba. Başvuru gerekiyor sanirim
Eşleşme paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.
514,90 20 lot
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hacim baya zayıf
Bakalım istediğim fiyattan alabilecekmiyim bu sabah.Uzun zamandır alım yapmamıştım.Derinlik yok salladım bi fiyat kısmet deyip.
Eşleşme fiyatı verebilecek olan varmı
470.10
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşwkkürler güzel haber.
İkinci 500 denemesi güzel orada kalması mümkün olursa daha güzel olacak.
Millet işinde gücünde galiba forma uğrayan bile yok!
Topik sessiz ya herkes satıp gitti yada o son korkutma hareketinde(530-450) bende de olduğu gibi bir miktar hisse kaptırdı ondan sessizler.
1 lot gitmedi bunda beklemekten başka birşey yapmamak en ii si
Maşallah Allah nazarlardan saklasın
Eşleşme gören var mi
tavansa söyleyin :)))
eee yine tavan yoğğğ
Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden
Eteklerinde güneş rengi bir yığın yaprak
Ve bir zaman bakacaksın semaya ağlayarak
Sular sarardı Yüzün perde perde solmakta
Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta
Yaşlılığı anlatan bu şiire nede çok benzer yanı var. Her işi ağırdan ve her adımı ağır ağır. İnşallah sonumuz şiirin son dörtlüğü gibi olmaz.
Kısaca destereci doğraya doğraya ilerliyor.:Sad:
Aramızda birini seçip genel kurula gönderelim belki yönetime gireriz
İŞBİR bu gün senin günün olsun gari!
küçük lotlarla aşağı yapıp sonra yukarı çekmesi abilerin takdiği oldu. Fakat yemiyor artık ellerinde olanlarla yola devam edecekler...
Aynen öyle hep aynı hareket. Bugün bı tavan yakışırdı aslında , 14 Şubat yaklaşıyor.
Bilanço 14 Şubat'ta açıklanacak diye biliyorum ?Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yavaş yavaş 4 lü rakamlara doğru ilerliyoruz.YTD
Bilanço son gönderme yanılmıyorsam 10 mart olması lazım.birara spk nın sitesinde öyle okudum.
Forumda okumuştum diye hatırlıyorum ancak bulamadim şimdi. Emin degilimRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17 Şubat 2019 IV. Geçici Vergi Dönemine (Ekim-Kasım-Aralık) Ait
Kurumlar Geçici Vergisinin Beyanı ve Ödemesi. Bilanço tarihiyle vergi dairesine verilen beyanı karıştırıyorlar. Bilanço açıklama tarihi Mart ayı içerisinde yalnız unutulmasın İŞBİR alışkanlık haline getirdi bilanço açıklamak için ek süre talep ediyor oda yaklaşık Nisan ortalarına kadar sarkıyor bildiğim kadarıyla. İnşallah güzel haberler bilançoyla peş peşe gelir artık mızrak çuvala sığmıyor. Dikkat edilirse hissemize ilgi artmış durumda. Piyasada yaklaşık İş Yatırımı saymazsak 45 bin civarı lotumuz var. Bunlarında çoğu derli toplu hadi gidelim dendi mi yok olmaz diyecek güç yok gibi! Yanlış bilgilendirme yaptıysam dikkate almayın zaten YTD'de değildir. Şahsi görüşlerim.
Israrla her gün bir kere boş beleşte olsa yazacağım. Kimseler kalmadı diyemeyeceğim ama kimseler yazmıyor. Bunu iyi biliyorum.
Halen borsanın en ucuz hissesi olduğunu düşünüyorum. Hatta bugün 1000 lira olsa bu durum yine değişmeyecek kadar ucuz.
Ytd
https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...lesti-41273237
Siliniz yanlış oldu.
Çok özür dilerim yanlış yere yazdım. Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yuh diyom başkada bir şey demiyorum Kim 10 lota 39 lira aşağı basan şerefli haysiyetli muhterem Allah seni bildiği gibi yapsın
Eşleşme varmı
Teşekkürler