Bol haberli bi hafta olsun
Printable View
Bol haberli bi hafta olsun
bu gün bilanço gelecek umarım geçmişteki gibi iyi haberleri satış fırsatı olarak kullanmaz birileri...buna dikkat etmek lazım..ben sizlere başarılar diliyorum dostlar...bilançoyu da dört gözle bekliyorum..bakalım ne gelecek ??
Vay gesanım vay ne yazan kalmış seni nede çizen...
Sessizlik iyidir Metehan. :whistling::whistling:
Fırtına öncesi sessizlik gibi.
Yukarıda olsa kabulüm.
Aşağıda olsa kabulüm.
Sabır, sabır.
bakalım saatlikteki flama çalışacak mı ki çalışıyor şuan :)
citi 1.849.744 lot var..
bankof 2 günlük 41k civarı var onları virmanlasalar 1.9m deriz artık :)
bu arada yatırım finans baska eski günlerine nazaran bir işlemler yapar mı :)
endeks çomak soktu bakalım.
bankof 12k alımda hadi citi biraz yüklen
Buaksam bilanço geliyor ..Tahminim 650 milyon civarı bir kâr... . Ama an itibariyle net lot -50.000 civarında..para çıkışı var bu ilginç geldi bana .
Yine çok saçma bir gün geçiriyoruz. Bankof alımları duruyor yatırım finansman da devam.. bakalim akşam ne gelecek..
650 beklenti olur 700 üzeri gelirse beklenti üzeri olumlu olur.
17.30 dan beri her zamanki gibi güneş santrali kapları geliyor 1 sene daha gider sektör en az..
Yıllık kar beklentisi.. ama gesan bu bakalim nasıl bir sürpriz yapacak.. 700k üzeri yıllıkta atarsa güzel olur diğer firmaların fena gelmedi bilanço lari
Diğerleri bilançodan sonra yükseldi. Bundan da bekliyoruz. Bekleme moduna geçtik hadi hayırlısı.
600-650 milyon dedik de 500 civarı gelmesin.Net kar marjı düşük olursa mümkün.Borç da artacak muhtemelen.Bakalım insider var mı yok mu akşam anlaşılır.
Kapanış hiç iyi olmadı insider olayı varsa da harbi çok ayip ederler
Bu çakış insider çakışı gibi pek hayra alamet değil.
285 lerden %30 nakite geçtim. Bakalım nasıl olacak.
Arkadaşlar patron net olarak söylemişti son çeyrek 1,5 milyar ciro 3 çeyreğin net kar marjı ile aynı marj civarı bekliyoruz diye. Ya burada herhangi bir sürpriz yok ki!! Klasik bilançoya iyi gelecek diye atlayanların eline mal verdiler diye düşünüyorum. Teknik olarak yarınki mumla başlayarak düzeltme yapma ihtimali yüksek olduğunu düşünüyorum. Pozisyonumu da buna göre aldım. Umarım ben yanılırım.
Ben de anı görüşteyim. Çok sürpriz bir bilanço gelmedikçe satış için kullanırlar diye düşünmekteyim.280-82 lerden ben de bir kısmını vermiştim. Dayanamadım geri aldım. Riski aldık bakalım. Bakak görek.
Normal bir bilanço geleceği malum. Neden süpriz bilanço bekleniyor anlamadım. İyi de olsa beklenen de olsa satış olarak kullanmak isteyeceklerdir. Bugün de kendini belli etti. Ama sunjunior haberi ve/ veya eupwr arzı esas bizi ateşleyecektir. Bekliyoruz. Sabrediyoruz...
Sürpriz bekliyorum manadında demedim üstad. Sürpriz gelmedikçe satış fırsatı olarak kullanırlar dedim.
300 direncini bugün 296 ile test edip geçememiş kabul edilebilir. Yarın düzeltme gelir perşembe haber beklentisiyle biraz yükselir sonra iyi bir haber gelirse tekrar 300 denemesi..Bildiğimiz hareketler. Alfas tavan Astor malum rallide snica tavan gördü sdttr tavan vs. Onların bilançolar aman aman mı geldi hayır. Enerjilerde gelecek beklentisi ile hareket var. Bizimkisi de 2 ileri 1 geri 2 geri 1 ileri yoluna devam eder.
Ytd. Kişisel tahminlerimdir.. Hayırlısı diyelim.
23.59 da gelir bilanço☹️
Kabak tadı verdi..
Böylesine bir satışı pek hayra yormuyorum.Endekse bağlayacağım ama viop 5965 gibi güzel denilebilecek bir kapanış yaptı.Buna rağmen toplamayıp +5 den - kapattı.Tembel öğrencinin ödevi gibi son dakikalara sarkan bilanço.Normal bilanço bekliyorduk zaten.Bu saatten sonra yorum yapmakta mantıklı değil ama taşlarımızı dökelim.
https://pbs.twimg.com/media/FrHtWTWW...pg&name=medium
Alacak çok yol var.. Behiç bey gönder bilançoyu..
Bu son hele de şu bilanço gerçekten yildirdi koskoca şirket ne yapıyor kadron yoksa kadronu düzelt.. iyi kadrosu yok demekki bunu da maaş az veriyordur kesin.
Bu gidisle uzatma isterler var mi öyle bir hakkı? Uzatma isteme süresi bitti mi?
Uzatma alanlar var ama o listede yok.
Son günün son saatine bırakmak da nedir , ne arzın onaylanıyor ne bedelsizin, hiçbir şey mi umrunda değil bu ne lakayıtlıktır böyle. Son dakikaya kadar göndermemesi iyice olumsuz bir şey mi gelecek endişesini de arttırıyor
642 milyon net kar, hayırlı olsun
Hayırlı olsun gayet güzel. Düşük gelmemsi önemliydi. Bence artık geleceği fiyatlamaya başlar.
brüt karlılık 9 aylıkta %28 idi, bu bilanço ile %33e çıkmış. ilk baktığım şey bu idi zira satışların montanı arttıkça bu oranın düşmesi beni korkutur idi fakat beklediğimiz gibi son çeyrekle beraber düzeldi.
2022 için 250 milyon$ ciro yapmışız. ayrıca geçen yıla göre özkaynaklarımız 75 milyon$ dan 130 milyon$a çıkmış. 30 milyon$ olan borcumuz 13 milyon$a inmiş. kasamızdaki nakit para 11 milyon$ dan 30 milyon$a çıkmış. stoklar 26 milyon$ dan 37 milyon$a çıkmış. ticari alacaklar 36 milyon$ dan 53 milyon$a çıkmış(aslında olumsuz ama ciromuz ile orantılı mecburen artıyor). tüm bunların üstüne birde 37 milyon$ net kar gelmiş, tüm ortaklara hayırlı olsun.
Net kar tahmin ettiğimiz gibi geldi.Gayet güzel bilanço.Ben beğendim.Bundan sonrakiler daha da güzel olacak.Beklentilerimiz de devam ediyor.Asıl önemli olan onlar.F/K belirgin şekilde düşmeye başlayacaktır.Yarın isterse satsınlar.Ben keyfime bakarım.Yolumuz açık.Hayırlı olsun.
Perşembe de şu bedelsiz onayı da gelse de fren yaptırıp durmasa hisseye iyi olacak.