Onlar matruşka gibi 3 şirket. Kimin eli kimin cebinde belli değil ama esas karı üreten MAGEN bildiğim kadarıyla.
Printable View
Bozkurt dayu nerdesin sesin soluğun çıkmıyor şu limon pazarından kafanı bir kaldır da bir selam et.
Dayucum nerdesin.... Düşüş derinleşiyor
Bankalar dönüyor gibi yapıp tekrar veriyor.
Bence atlamak çok tehlikeli. Dün tavan kapatan hisse bugün böyle bir fırsat veriyor gibi yapıyorsa, binmek hüsranla sonuçlanabilir..
F_XLB ..bugün bize uyar
https://i.hizliresim.com/ipidzz2.png
10.00 Açılış
10.15 Zirvede cilveleşenler (heyecan drama göz yaşı)
14.00 Asgaride fışkırtma
16.00 Sanayi ile kuduruşa doğru (aşk aldatma ihanet)
18.00 Kapanış
vadeli 5850 bi daha gösterirse günah benden gider, basarım shortu..
-birisi gitsin söylesin palaya
BofA bugün EKGYO BİMAS PETKM EREGL DOHOL alıp HALKB YKBNK İSCTR SİSE THYAO satıyor, sabah THYAO alıyordu satışa geçmiş,
https://i.hizliresim.com/1osrgjv.PNG
pala eski gözdelerini ısınmaya gönderdi. bakalım oyuna alacak mı eski günlerdeki gibi.
holivut filmi repliği gibi
son bir lanet iş var dostum. sonra meksika sınırını geçeceğiz.
https://i.hizliresim.com/6lmvl2d.jpg
Ağustos çıkışında düzeltmesiz dik bir açıyla çıktığı için alamadık diyen şimdi de ikili tepe oldu göçecek, düzeltmeler çok sert oluyor, vb. diyorsa zaten burada nasibi yoktur. Kademeli satış için 7000-7500 aralığı (aslında 400$) benim hedefim. Çok uzun süredir banka taşıyorum, anca kurtarır zaten.
Temmuzdan beri eşeği bağlasan bistin önüne 3-5 bisiler kazanırdı.
xhold saatlik güzel
bankalarda döğüyollar beni :p vakvak amca aldım dibe yakın (gap civarlarından) eski maliyete ilave yaptım...petkm bey alltime high yaktı .. yapıştım sana bırakmam .. ...eregl ttkom tcell günlük aldım bakalım ....kısmet .. . tetikteyim ama .....aşırı tedirginim ..
yurtdışı futureler ekside ama sp500 pozitif açılabilir sayıma göre c dibi (fiyatsal dip) dün oluşmuş olabilir ya da açılışta oluşabilir .. birazda bu nedenle pozisyon açtım .. herşeyi sat çık herzaman masada şuan zor olan taşımak gibi ..zor olan doğru olabilir .. ytd ..
Bir banka aldım, her düşüş alım fırsatı :)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bankalara bakmıyorum
Senelerce dipten aldım taşıdım, para da kazanmadan verdim say enflasyona yedirdik parayı.
Gene de bakmıom artık, en son 10.5 boynuzlu almıştım 12 gözyaşlarıyla vedalaştık, gengdine iyi bahsın, %8 aldığı tahvili gün gelir satmak isterse zorlanmasın darlanmasın daralmasın.
Yunanistan uçakları bir kez daha NATO uçuşunu önlemeye çalıştı, Hava Kuvvetlerimiz gerekli karşılığı verdi.
yüklü malı verince hızını alamayıp bi de üstüne short yapmak tehlikeli bi alışkanlıktır, çoğu zaman ters tepmiştir.. ama alışkanlık işte
5800- 5810 aşağı kırıyo gibiyse, arttırım shortu
100 liralık pgs, olmuş 500
Gırtlağa kadar borç bilanço da..
Hesap kitap işlemiyor
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 senedir aynı hikayeyi duyarız..
bu gsd holding te feci ucuz 3 4 tl nedir ya wc parasi
Yahu pegasus şu an borsanın en ucuz hissesi dayı, ne borcu, ne harcı...2023 fd/favök beklentisi ne biliyor musun? Her kurum rapor yazıyor, daha bugün hsbc bedava dedi, 650 hedef verdi.
Ben bunları tam bir yıl önce yazıyordum, 2022 favori sektörüm havacıık, pegasus da sektördeki favorim diyordum..illa ki hatırlayanlar vardır...2023 te pagasus thy yi iyi sollar getiri olarak.
Öyle mi?
600 a gelsin, de alayım.. 650de veririm.. [emoji846]
İstanbula indim Ereğli
Tavanla karşıla beni
SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.