eregl tavan yaptık sıra sıse de sonra diğer s de ilerki zamanda
Printable View
eregl tavan yaptık sıra sıse de sonra diğer s de ilerki zamanda
Bağışlar bozdu orayı biraz düşün takasın %70 i yabancıda sen kârın tamamını bağışlıyorsun. Adamlarda %70 pay var hiç bir işe yaramıyor... Ama varlık fonu şirketleri her zaman olumlu sürprizlere açık şu dönemde. Şapkadan türlü türlü tavşan çıkarır bunlar tavşanı boyayıp boyayıp tekrar çıkartırlar.
Hissecilerin, endeks düşerken DUMAN OLAN güvenleri gelmiş,hoş gelmiş.
Bakın hele f/k ya...Deprem olmasaydı EREĞLİYİ 29 dan alırdık.Keramet onda değil yani..zaten 35.00 gördü.
o zaman gogogogo,tartar tar.........:)
Genel araci kurum atacak varmi. Ne durumda
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oranda bir değişim yok. Bence sektörel fiyatlama yaptı ve bitirdi.
https://i.hizliresim.com/c5cqao3.jpg
Bigshort Hocam %0,90'da shortu basmıştın, stopladın mı?
Yoksa kademeli short açmaya devam mı?
Günlük sat da ama saatlik-15 daklık ve 5 daklık alda...
Ben kaçar...bıst100; 5568 aşılırsa, lütfen haber verin.
Thy arttırdım ben elde kalırsa da kalır yapacak bir şey yok. Ya endeks ya Thy yalan söylüyor şu an, ben Thy yalan söylüyor diyorum.
5180 den bi sorti gelir mi?
Spottan aldım biraz sen deyince 32.720 maliyet . :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kozaa ve tcell ucuz duruyor bist 30 da 100 günlük hemen üstünde başkada göremedim...
Betonlardan bobet geride kalmış.
Çok ince işçilik mevcut tahtalar arası biraz hacim yapılıyor teknik hareketlerde mevcut.
Fenerbahçe sermaye tavanını 250 Milyon a çıkarmış.
Yakında artırım için SPK ya başvurabilir.
Günlükler sat da ..ama saatlik-15 ve 5 daklık al da..
en azından 5 daklık sat olmalı ki short oluna...Ama çarşambadan beri ilk defa para girişi ekside...kanımca BES in mazotu bitti-bitmek üzere..
5568 aşamazsa bu sefer dönüş çok sert olur..zaten TÜM TUŞLARA da bastık.
Sahol bilanço daha gelmedi. Çimentolarının artışlarının da etkisiyle net aktif değer iskontosu tarihte hiç olmadığı bir seviyeye yükselmiş durumda anlık fiyatlarla.
Cemal abi harikadır...Geçen sene EREĞLİ uçacak dedi-Sürekli mesaj atıyordu....çakıldı..
Şimdi düşecek diyor..o zaman Ralli..alttaki yorumları okuyun..Acayip yorumlar var...
TVYE çıkan ve atayatırımın kıdemlilerindendir.
https://i.hizliresim.com/namvxx8.PNG
Ben cigara parasına oynarım, endekise asla şort basmam hisse bazlı şortlarım, olursa olur olmazsa sağlık olsun
Komplo teorisi : Bahçeli Erdoğan görüşmesinde seçimin zamanında yapılma kararı alındı, haberi bilen bademsporlar gaza bastı.
sasa-hektaş ikilisi birbirine benzer oranlarda aynı yöne hareket edrlerdi.
şimdi sasa bunu bozdu.
eksi makastan artı makasa geçtik viopta.
sasa hektaşda da makas tersine döndü bu sefer.
Alttarafı bi dal cigara içicez amma pinti çıktı bu ereğlinin sipekisi, sal gelsin borsada günler biter mi
perşembe cuma mal değişimi olduysa kredili işlem ve badem sporda oralar onların maliyetleri.
seçim sürecini baz alıp bakarsak , geçen hafta ky zarar eden veya belirsizlik sürecinden dolayı çıkanlarda olmuş durumda , şortçular var büyük tredarlar onlarda oyuna girdiyse değişik bir oyun çıkabilir pıst 100 de 5320 üzeri geçen haftaki malı devir alanlara göre seneryo yazarsam kendi graflarımla beraber %25-30 yukarı hareket olabilir.
dip not seçim zamanında olma şartı ile.
5130 bandı güzel çalıştı bu bölge hacimde kullanılacak bölge şimdilik bu gözüküyor bugun için ama kapanış sabah verdiğimiz 5190 üzeri olursa hacim li güzel olur izleyelim görelim.