Yardımcı olabilmeme ne mutlu bana.2 gün önce halk 40 veriyordu artmış
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yardımcı olabilmeme ne mutlu bana.2 gün önce halk 40 veriyordu artmış
Ddkkm de oranlar nasil iyimi?
6 Martta bir devlet bankasının müşteri temsilcisinin gazına gelip Ağustos sonuna kadar 6 ay %30 ile bağladığım TL mevduat (KKM bile yapmadım) için şu anki oranlara göre yaptığım hesaba göre, (ilk 2 ay + yazdı, sonrasında kuvvetli eksi yazmaya başladı), yaklaşık 180-200 bin TL gibi bir kaybım olacak yani 2 ay, belki daha fazla parayı yastık altında saklamış gibi olacağım. Bu yanlış tercih bundan sonra vereceğim tüm kararlara ışık tutacak ve hata payımı azaltacak diye umut ediyorum. 200 bin TL'lik akıl yatırımı yaptım yani :oleyo:
kkm de değişen ne olmuş....
Bir tanıdık aradı, akbank liman şube bugün çok sıkışık md. resmen yırtınıyor TL mevduat için diye sinyal yaktı. direk 43 ten 28 gün odea diye topa girdim, bayram tatili vs. aklımda 14 temmuz diye aslında plan yapmıştım. Md. bana Temmuzu aşırt 46 ya onay alırım dedi, 1 Ağustos a yapıştırdım.
Kkm tavanı serbest bırakılmamis olabilir.kkm ye 11 verilirken 30 oran almistir vadeliye .19 puan faLasi cazip gelmiş olabilir.lakin6 ay fazla olmuş hakikatten ..ben.subatta HSBC ye 34 ile bagladigimda.kkm 11 idi..ama dönüşüm seçim öncesiiydi.
dolar hala 19 dı kkm ye geçtim 35 oranla..
Şimdi adamın 1 milyonu vardır .11 den 6 ayda 55 bin TL. faiz alır..diğer türlü 30.dan 150 bin TL..o an için toplamda.alinan faiz insani cezbediyor.ama şu varki turkiyede 32 gün bilemedin en fazla 46 günlük yapmak gerekli.
Ocaktan beri yazıyoruz %60 liralasma politikası varken faiz düşmez aksine çıkar.sadece gidivan mevduat faizi düşecek diyordu:kmk: .22sinden sonra 50 görmek şaşırtıcı olmaz.
ZİMBABVE 140%
ARJANTİN 97%
bizede 50-60 bandı yakışır
Risksiz kazanç faiz kkm ne ise artık para yatırıp ağlamamak lazım, borsa döviz e giren ne yapsın , ekmek köfte bu işler
Dostlar bir konuda sizden tavsiye isteyeceğim.
Halk bank bireysel emeklilik ten çıkmak için başvuruda bulunduk. Çıkış işlemi tahminimden uzun sürdü ve bu hafta ki dolar, altın yükselişini yakalamak için şanssız bir şekilde geç kaldık. Dolar 20.500 de iken KKM için planım vardı lakin bu seviyede olumsuzum. Külçe altın için ise 1250 seviyesi ile 1500 arasında 50 Gr a yakın eksiliyorum. Külçe altın için bu akşam ( yarın ne olur bilemiyorum) teklif aldım. Param yarın saat 17.00 de hesaba geçiyor. Siz olsanız ne yapardınız. Beklemek mantiklimidir..Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum. Saygilarimla
Rte önderliğinde
Şimşek mcqueen idaresinde
Hafize ana merkeze gelmiş
The Şahap başkan bddk olmuş
Ortaya karışık çoban salatalı ezogelin çorbası gibi bir şey oldu ekonomi yönetimi
Mb başkanımız hayırlı olsun.İlk kadın başkan sanırım
iyiyimiş, şeffalık olmadığı için bilemiyoruz tabii, bankaların sitelerine bakıyorsun USD faizi %0.1'lerde. Ya kulağını tersten tututarak (KKM dönüşümlü falan filan) diye birşeyler öneriyorlar ya da hoşgeldin faizi diyorlar, birkaç ay sonra yere iniyor. Sürekli her ay MT ile pazarlık yapmak, parayı oradan oraya aktarmakla da uğraşmak istemiyorum. Ha %5.5'i internet sayfasında görsem yine de getirmezdim birikimimi TR'ye, bu 500 üzerindeki ülke risk primi ile %0.5 fark vererek yabancı yatırımcıyı çekemezler.
yeni mb başkanı ingilizce konuşsun hep.hem ing ilerletiriz hemde havalı olur.faizi arttırır anlamazlar ne yaptığını.
alma kardeşim almanin ing söyler:oleyo:
Don’t buy my brother don’t buy.
Evet o zamanlar serbest bırakılmamıştı, 11-12 filandı KKM, bi de hükümet değişimi olur beklentisindeydim, yeni hükümetle birlikte piyasalara güven gelir, dolar biraz gevşer ve bir süre öyle devam eder, Eylüle doğru düzen oturur diyordum ama tam tersi oldu. Sağlık olsun, gün gün vadenin dolmasını bekliyorum artık.
vakıf % 43 tl ye veriyor. dün akşam üzeri akbank % 45 vermişler.
yeni oran alan arkadaşlar varsa , yazarsanız memnun olurum.
sanayi üretiminde beklenmedik daralma 1.2
Devlet istatistik Ensütüsünün verileri yerine şahsen Enag'ı tercih ederim...
aynı kadro ısrarla ekonomiyi yönetmekle ısrarcı..
Prof Kavcıoğlu BDDK'nın başına atanmış...
bu haber üzerine bile doların bugün ver coşkuyu moduyla hareket etmesini beklerim...
bakalım Hafize hanım ,BİZANS ENTRİKALARININ döndüğü, çıkar savaşlarının ön planda olduğu Türkiye Finans dünyasında merkez Bankası başında ne kadar dayanabilecek ?