Sokak kürtajlarında bülbül gibi şakıyınca kadar, akılları başlarına gelmez bunların.
Printable View
RTE seç,m, kaybedince birçok kişi gerçek kimliğini açığa çıkardı a.q....Birde İktidarı kaybettiğinde bu arkadaşlara bir deste mendil lazım olacak :kahkah:
Hocam asgari ücret konusu emekli aylığı sorunundan çok farklı. Asgari ücret artık tam anlamıyla çalışanın hayatta kalabilmesi için gerekli ücret haline geldi. Onun için dikkat ederseniz son yıllarda asgari ücreti Türk iş in yayınladığı açlık sınırı ile paralel götürüyorlar. Özetle ne devlet ne de patron asgari ücretlinin aç kalmasını, sağlığını kaybetmesini istemez. Asgari ücretli karnını doyuramazsa çalışamaz, patrona da bir faydası olmaz.
Emeklinin durumu çok farklı, emekli artık iş hayatından çekilmiş, faydasız ve gereksizdir :)
Bu toplum için en kötü yönetici tipi...
Bir devlet başkanının 1 dakikası bile o ülkedeki performansı ile milyonlarca dolara mal olur.
Basit bir ev aletleri tamircisinin masraf olmasın diye servise belediye otobüsü ile gitmesi gibi bir şey.
Ayrıca ülke CB tarifelide öldürülse o ülkenin parası, borsası milyarlarca dolar kaybeder.
Tamamen zırvalık. Yeniden seçilmek için yaptığı sorumsuzluk Ülkesine ihanet.
O nedenle bu ülkeler sittin sene gelişmemişler...
https://resmim.net/cdn/2024/04/17/fBlE1Q.jpg
Asgari ücretli emekli maaşınınsan % 50 az alırken yaşıyordu da, şu an % 70 fazla maaş alırken paşalar gibi yaşar.
Doğum kontrolü için tavsiyem kökünden telle boğulması, bez için Eminanım yıkanır bez kullanıyormuş.
"Bre hain, bre hain sen benden yanamısın yoksa ayıdan yanamısın?"
Arkadaşlar ben sizden yanayım ama, bu ahalinin aklı başına başka türlü gelmeyecek.
Bakın emeklilerin hepsi şafak gibi oldu, buna inanırmıydınız?
Asgari ücretlilerde, pırıl pırıl bir aydınlanma yaşarsa fena mı olur?
Insanlar sistemi kontrol etmez.
Sistemler insanı kontrol eder.
Bütün yetkileri tek elde toplar isen bu sefer iş kişisel performansa kalır.Hiç bir işde ilerlemez.
Kurulan sistem yıkıldı.
Yatay sorumluluk vardır.
ŞİMDİ YATAY SORUMLULUK bitti tek kişi sorumlu.
Türkiyenin performansı ortada.Tek kişi her şeyden sorumlu.
İstifa bile edemiyor insanlar.
ABD başkanı 2 hafta tatile çıksa bile sistem çalışır.
Ayrıca telefon diye bir şey var.
Bir karar alınması için artık fiziki olarak orada olmana gerek yok.
Madem emekli maaşı artınca enflasyon artıyor.
O zaman emekli maaşını düşüründe enflasyon eksi yazsın.
Hangi akıllının fikri ise.
Kasadaki paraları yedik demiyorda.
https://resmim.net/cdn/2024/04/17/fBlsM8.jpg
Başını da yalamayı ihmal etme.
Bu memlekette The Rahmetliye kadar hiç bir başbakan özel uçak kullanmamıştır.
Reyis 15 gün yoktu memleket mi battı, Merkel ve Finlandiya başbakanı bazen tarifeli uçak kullanıyorlar bu ülkeler ne durumda?
Şimdi defol git.
Ben defoluyum da seni mürit belleyenler asgari ücret konusunda artmayacak diye söylediğinde olduğu gibi sadece yalakalık olsun diye sessiz kalmaları, onun dışında doğru olsun olmasın her konudaki yazdıklarını desteklemek değil midir yalakalık?
Tek adamlıktan şikayet ederken her konuda siz dışında fikir beyan edenleri forumdan uzaklaştırmaya çalışmak nedir?
Burası senin ve birkaç kişinin kötü laf ve hakaretlerde bile forum kurallarına aykırı olmasına karşın işlem yapılmayacak bir yer ise yöneticiler söylesinler de bu foruma girmeyelim, başka kimse de girmesin.
Başka görüşlere saygı göstermeyip kafanızı kuma gömseniz de dünya siz istediğiniz için dönmeyi bırakmıyor.
Tek yanlı beslenenler her zaman kaybederler.
Emekliye zam vermiyor para yok buraya kadar tamam, tasaruf falanda yok ona da eyvallah.
Ulan AMK memleketinde cayır cayır ormanlarımız yandı, bir Allahın kulu yangın sönderme tayyaresi alalım dedi mi, hiç duydunuzmu?
Emme, itibardan tasaruf olmaz.
Gorus bildirmek baska, bu hirsiz cetesinin propagandasini yapmak baska.
Sen fikir belirmiyorsun, Reisinin sozlerini kendininmis gibi buraya yaziyorsun.
En sakin uye bile senin bu yalamaligindan bikti.
Yoksa sahsen ben senin gibi birine degil yazi yazmak, okumam bile ama cildirttin artik.
Bana bak yalama, ben asgari ücrete zam yapılmasın diye neden söylüyorum, bu ahali sürünmeden aklı başına gelmeyecek diye.
Kimse benim yazdıklarımı desteklemek zorunda değil, meselâ bir arkadaş asgari ücret zaten açlık sınırı oldu, daha azına patronlar bile razı olmaz dedi, karşı mı çıktım/çıktık?
Yalamadıktan sonra kim ne isterse yazar, kimse de karışmaz.
Karaçor: Almanya’da Türkiye talebi çok yüksek!
Alıntı:
En yakın rakibi İspanya’yı dahi sollayarak Almanların en popüler tur destinasyonu olan Türkiye’ye rezervasyon yağıyor. Türkiye’nin bu yıl ek seferler ve dolu koltuk kapasitesiyle 7 milyon Alman turist rakamını da aşması bekleniyor.
https://www.turizmajansi.com/haber/k...-yuksek-h65819Alıntı:
ANEX Almanya Genel Müdürü Yasir Karaçor, 780 bin Alman turist hedeflediklerini belirterek,” Almanya’da Türkiye talebi çok yüksek. Paskalya döneminde koltuklar doluydu. Şimdi biraz düşüş var ancak bu normal. Özellikle 20 Mayıs-20 Haziran arası tam geçiş dönemi. Bu dönemde uçaklar yine yüzde 100 kapasiteyle gelecek. Eğer İran-İsrail gerginliği tırmanmazsa yaz sezonu da dolu geçecek” diye konuştu.
Fox tv haber yapıyor
Bayram ikramiyesi ilk verildiğinde 194 dolar ediyormuş
Şimdi 94 dolar alınıyor diye eleştiriyor.
Eyyy Fox tv 194 dolar alırkende MEMNUM DEĞİLDİ bu halk
Neye yeter diye haber yapıyordunuz o zamanda
Şimdi KIYMETE Mİ BİNDİ o zaman ki 194 dolar !
///
Pasta küçüldükçe paylaşması zor olur !
Chp - İyi parti EYT’yi musallat etti ülkeye
Şimdi nerde Bay Kemal ve Meral hanım ?
İsimleri anılmıyor ama EYT’nin bedelini tüm emekliler ödüyor.
sen dert etme boşver yala geç
Dolar başlığı diye geldim, dondurmacıya gelmişim galiba.
Bilmece:
Karşıdan 3 kadın geliyor. Hepsinin elinde bir külah dondurma,
Biri yalayarak yiyor
Biri emerek yiyor
Biri ısırarak yiyor.
Bunlardan hangisi evli.
İhbar ettiği kişi AKP'li vekil çıktı... Cezayı yediler
AKP Yalova Milletvekili Meliha Akyol'un aracının yanlış yere park edilmesini canlı yayın yaparak protesto eden Recep Adıgüzel ve Berkant Fitoz adalet beklerken, "kişisel verileri hukuka aykırı şekilde ele geçirmek ve yaymak" suçundan 18 bin TL para cezası ve 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.
https://www.sozcu.com.tr/ihbar-ettig...yediler-p40093
Esad kıskanıyor olmalı.Bize sıra ne zaman gelecek diye.
Bizim başımız kel mi ?
Bu nasıl Turkish Döner ya
https://i.hizliresim.com/hh8spni.jpeg
Bugün babamın altınları bozdurdum borsaya girdim biraz al sat yapıp ısınma hareketlerinde incitildim. Burada da ahırın kapısı açık kalmış ök.üzlerin trollerin uğrak yeri olmuş. Reha başkanım şunlara bir ayar çekiver. Olmadı senin matkap ile delik aç bunlara. Ama dikkat et gırtlaktan çıkmasın başkanım
Hayırlı olsun
O zaman son ses dinleyelim
https://youtube.com/shorts/x01Tvgnfy...medvpZydpL3UUr
https://resmim.net/cdn/2024/04/17/fBY1ei.jpg
Ohooo... Buna gelinceye kadar, kimlerin Sümüklü efendi hazretleriyle fotoğrafı çıktı, bir onlarla başlasanız.
2013 Yılında iki kelam yazışmış o beygirle, büyük ihtimal ile hayranıymış
Türkiyede, bu Sümüklünün ne halt olduğunu bilmeyenler vardı buna CeHaPe'liler de dahil, örneğin Ecevit.
Sadece ben dahil bir kesim insan, taaa... en başından beri buna G. Veren demiştir ve fikirleri asla değişmemiştir.
Yaw hergün bir yerde bazen birkaç ilde aynı günde konuşan ve bunun için gelip giderken saatler harcayan bir liderin olduğu yerde çok boş bir yazı olmuş.
O kadarda milyonlar ediyor olsaydı bunlar olmazdı heralde.
Burada milyonlar eden tek şey bu boş işler için harcanan milyonlar. Tabi boş derken vatandaş emekli, asgari ücretli gibiler için. Yoksa kendilerine tabiki faydası var.
Onlar gibi sorumsuz davranmayan liderlerimiz sayesinde böyle çok gelişmiş durumdayız.
Allahım şaka gibi ülkeyiz.
Bugün naçizane borsanın tadına baktım. Aynı tadı vermedi. Dün gece de hisseler ile ilgili yorumları okudum hepsi küfrediyor TL bazlı hepsi zarar etmiş durumda. Burada moral bozanlar buradaki yatırımcılar en azından TL ya da dolar bazlı zarar etmiyor. Bir iki ay denerim ama çok umutlu değilim borsadan. Paranın hapishanesini kurmuşlar büyük bir kısmı kkm de bir o kadarı da borsada kilitli üç kağıt ekonomisi işliyor. Cevdet Akçay hocam buna niye müsade ediyor ki en azından istifa etsin ben bunları kabul edemem diye. Hayat boyu emeklilik garantisi mi peşinde
TÜİK sihirbazı emekli ya da tüm çalışanların maaşını bir şekilde kaybetti. Daha önce ki alım gücü altın olarak 45-50 bin di benim emekli maaşım. Bugün 13 unu alıyorum. Bu maaşlı tüm kesim için geçerli resmen servet transferi olmuş.
Alıştın kaz etine enflasyon rüzgarından ve devlet desteği ile yükselen borsada parayı vurdun. Canın bir daha istedi ama nafile yüzde 60 faizle ara ara yükselir borsa. Öyle ver coşkuyu ver coşkuyu dönemi bitti. Haa düşük faiz derler yabancı dalar borsaya o zaman ver coşkuyu ver coşkuyu. 25 senelik borsasıyız çok şey gördük son dönem efsane idi. Ben yoluma sarı gacı ile devam ediyorum.