banada saray büyüklüğünde şark köşesi ilginç geldi
sıra gecesi mi yapıyorlardı acaba dedim
Printable View
Asıl yaptıkları ticaret yedek parça falan değil
Direk tank jet mazot ticareti o araçlarla binlerce çocuk katledildi
Bunu bile savunuyor cibiliyetsizler
SNICA bilancosunu begendim 3 haneler uzak degil bence bi inceleyin
ne yapsın leş tayfa ? jakuzi varmış, şark köşesi yapmışlar vesaire konuşacak tabii ki, gidip de gece kulübünde yanarak ölen 29 işçiyi mi konuşsunlar, kim verdi bunlara ruhsatı, yangın çıkışı bile olmayan yere hangi belediye çıkardı itfaiye raporunu, hangi belediyelerin denetim yapması gerekirdi de yapmamış.. 29 can gitmiş, leş medyada tık yok, kuzuların sessizliği.. tabii ki bi yapay gündem oluşturup onun üstüne gidecekler, yoksa cehapeli beşiktaş belediyesine cehapeli haşa büyükşehir belediyesine laf mı gelsin..
Ne oldu savaş bittimi:)
Dünde bende orta oyunu oynanıyor hikayemide anlattım burada yalamayı seven 1-2 arkadaş hafife aldığımı söyledi bu olayları bakıyorsun bugun 3 müslüman ülkesi İsraili savunduk diye açıklama yapıyor:)
tezgah tamamen badem spor da olan bir sistem var burada isteseler kimseyi iplemezler yukarı sürerler ama dışarda kalanlar var kendi tayfalarından bu hafta böyle git gel
Bugunde ınfoyu salmışlar piyasaya
Emtiyalar yine hareketlendi........Tansyon artıracak açıklamalar mı var......
unlü dün banka sattı bugun ınfo banka ve ulaşım satıyor.
ınfo bundan 7-8 ay önce yatırım fonlarının malını satmıştı fon olma ihitimali mevcut.
Goldman Bankacılık sektöründeki son gelişmelere yönelik rapor yayımladı.
#AKBNK için hedef fiyatını 56,70'ten 72'ye revize ederek AL önerisinde bulundu.
#GARAN, #YKBNK ve #ISCTR için tavsiye değişikliği gelmedi.
#VAKBN ve #HALKB için sat tavsiyesini değiştirmedi.
https://x.com/SBASKURT_/status/1780509013580365912
Finansal Juice
@financialjuice
·
20'li yaşlar
ABD MECLİSİ BAŞKANI JOHNSON: DÖRDÜNCÜ HARCAMA TASARISI RUSYA VE İRAN'A EK YAPTIRIMLAR İÇEREN - FOX NEWS RÖPORTAJI
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Finansal Juice
@financialjuice
İNGİLTERE DIŞİŞLERİ BAKANI CAMERON İSRAİL'DE: İSRAİL'İN İRAN SALDIRISI SONRA HAREKETE GEÇME KARARI VERDİĞİ AÇIK.
BAR açmaktan iyidir..Dur bakayım seçim olalı 2 hafta oldu...HİZMET ANLAYIŞINDA GENİŞLİK TAVAN...
BAR-KUMARHANE ve malum evler vs. tarzında sosyal projeler bekliyoruz:)
Zaten heykelde dünya lideriyiz.
VALLAHİ korkuyorum..Bunlar şimdi geçmişte yaptıkları gibi KURBAN KESEREK o pembe evleri açarlar.
Sonra başımıza taş yağar..Ya da daha beter günlere gideriz.
iş bankası 100. yıl bonosu satmaya çalışıyor bana
vakıfbank rönesans gy kaktırmaya uğraşıyor
ziraat pegasustan bilet aldırmaya
rahat bırakın lan
Badem bofası gold-ak haberi ile yukarı aldı bankaları şimdi genelde satış tarafına geçti:)
bende diyorumki benim koç bank 40 kademe ne olduda yukardan açtı.
bizde o ağacın altında bekliyoruz:plc:
Hayır ...Hızlarını alamadılar. SİYASAL İSLAMCI olacaklar(!):oleyo:
Ellerinden KURAN düşmüyor.KURAN ile belediyeler açılıyor.KURAN a el basarak devir teslim oluyor...
YASİN okuyanlar...BESMELE İLE koltuğa oturanlar...
Ama arada bir bunu dengelemek için BAR açılışı ve YENİ MODEL HEYKELLER DE olmalı...
Vay anasına be...
22 yılda,tüm O CENAH REİSE bir kadeh rakı içeremedi..Ama reis, hepsini KURAN ile alakadar etti...
Dikkat edin gençler...gidişat iyi değil...Türkiye laikti laik kalacak sloganlarını,unutmayalım.
olmadı,DURUMDAN VAZİFE ÇIKARARAK, yakında biz İZMİR marşını söyleyeceğiz..Hatta CUMHURİYET mitingleri yapacağız.
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
3d
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Asgari ücrete ara zam gündemde yok" dedi.
İranla bir telefon görüşmesi yapıcam İsrail le sıkıntı nedir B.A.E , ürdün, sudiler bu israile neden saldırıda savunma yapmış,
Bıden ve Avrupa ABD seçimlerinde neden Trump istemiyor , Trump gelirse nato dan çıkmayı bile teklif edeceği söyleniyor yada haracı yükselticek vs deniliyor, powell bile trump gelmesin diye çalıştığını söylüyor benim yeğenler.:)
Şimdi bu kadar çengelli bulmacanın içinde gel borsa oyna:rules:
Küçükken okuda adam ol denilirdi ama okuyupta adam olamayan boş konuşan o kadar çok zavallı varki Allah yardım etsin onlara:)