Yazılanlara şaşırıyorum bazen
Gerçekten iptal ettiren pala miydi geçen sene işlemleri
Adamlar kapanan borsayı açtırdı çakmak için herkesi tehtid ettiler işlemler iptal olmasın diye
Nen palası hep ezbere
Printable View
Acaip elektrik yüklü yüm,bu sene çarpılacszzzzzz, eşşekleri iyi seçin, yaz kış uygulamasını neden kaldıkları nı şimdi daha iyi anlıyorum:)
filenin sultanları italya ile eşleşti...
çok heyecanlıyın.
:drunk::drunk:
avatarı bile yusuf dikeç yapasım var...
gerçi pek fark yok :he:
https://resmim.net/cdn/2024/08/08/WVNv3M.jpg
Amriki piyasaları açılsada biraz ekşin olsa, bu ne bicim gün bea
İnsanlar twiterda günlerce gündem yarattı öyle iptal edildi
Pala mala iptal etmedi pala fln yok zaten burda artık
İptal edilmesin diyen kurum 3 aydır mal virmanlayip hunharca basan kurum
Akp li bazı gazeteci bürokratlar üstü kapalı Tayyibe bu hırsızları geri çek Belediyeler gitti çok olumsuz etkiliyor bizi demeye basladi
Önemli birsey bu
Pala mala hep ezbere
Ivır zıvır kağıtlarda hareketlenmeler var.. baktılar para gelmiyor eski tas eski hamama donecek gibi bizim culsuz kredililer...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
türkiyeye covid 3 ayda geldi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/d...de-828259h.htm
Bana göre Mollalar o işi bilinçli yapıyorlar bi tür psikolojik işgence
Düşünsene BM ye bildirmiş 51 den Meşru müdafa misilleme hakkımı kullanacam diye
İşin presedürünü tamamlamış
Tepemize ne zaman yağacak diye beklemek sinir bozar ,halkı rahatsız eder
Muhtemelen olsa bitse modundalardır
Yahudilerin her ne kadar demir çelik gubbeleri de olsa
Lübnandan Hizbullah ,Yemenden Husiler ,Filistinden Hamas ,ana karadan İran topyekün bi saldırı
Aynı anda yüzlerce füze ,dron ,roket İsraili sıkıntıya sokar ,Gubbeleri başlarına yıkılabilir
Savunma sistemlerininde ne kadar mükemmel olsalarda bir kapasiteleri var
USAK hikayesi, Tavan serisinden sonra ilk dip yaptığında arkadaşın biri özelden bundan sonra ne olur yazmıştı, dip olan tahtanın devamı gelir yazamamıştım! umarım zarar yazmamıştır!
https://i.hizliresim.com/ktew29x.PNG
11161.............Long dedik bakalım.....
thyo da yavaştan yedirmeye başladılar sanki....ortaya bimas çıkarıp yukarıya sürer bu pala .... bekleyelim bakalım.....
cümleten kolay gelsin .. kapanış iyi olacak tahminm .. günsonu kapatmak üzere biraz alım yaptım spottan bu seviyelerden ..
bugün şorta para vermez ama
gelirse 1121250 den 1. parti şort denerim
sebebi : dün THY'yi hem spotta hem vadelide longlayan HSBC'ye ''alemin uyanığı senmisin lan ? :oleyo: '' deyen bir ekip peydah olup olmayacağına bakacağım
280 doları bekliyorum gözlerim kapalı ve oranın da tutmayacagını dusunuyorum..
dövizde pusuya yattım 2-2,20 arası cazip görünüyor benim için...
Hem yazıp hem trade etmek çok zormuş arkadaşlar, dün ile bugünün farkı çok büyük benim için, tavsiyem eğer yazıyorsanız trade etmeyin, trade ediyorsanız da yazmayın, zaten insan beyni borsada trade edememesi için yaratılmış, daha doğrusu hayatta kalabilmek için mecburen bu şekilde evrilmiş beynimiz, zaten onu dizginlemeye çalışmak doğa üstü bir güç istiyor, bir de foruma yazarak, taahhüt etkisini işin içine katınca tam anlamıyla çarpı 2 oluyor zorluk, bir de bunu 1dklık periyotta sıkışık ve hızlı davranılması gereken piyasada yapıyorsak :) ben dün neye soyunmuşum dedim bütün gün bugün :oleyo:
Biri palayı durtsun oldu mu naapti agzini kırdığım.
çiftçiler yola inmiş hükümet istifa diyor...
tim.. sanayi batıyor diyor..
kredi kartı icra dosyaları geçen seeneye oranla % 70 artmış.
:drunk::drunk:
Çelik donla hareket imkanı yok malesef trade edemiyik
ABD ÇİN POLONYA SIRBİSTAN BREZİLYA TÜRKİYE JAPONYA İTALYA
Bu 8 takım üst düzey birbirine denk güçteler ,diğerleri figüran
Kendi aralarında ki maçlarda O gün kim daha motiveyse ,formdaysa ,sakatı az ise şans da yanındaysa
İtalyanlar Eleme grubunda 3-0 bize kaydılar Umarım bu sefer biz kazanırız Vargas günüdeyse tek başına maçı alır
Yaw yokmu düğmeye basacak bi babayiğit şöyle billuru kuvvetli
herif 10 bin altına inmem diyor
ulen pala kontratları bana verdin ve sert aldınya......:party::bravo::halay:
Vargas hep gününde, tek eksiksiği bazı anlarda maçın gidişatına göre smaç servis atmaması gerekiyor,..bence diğerleri gününde olursa, örneğin son Çin maçını Elif aldı,..Çin maçında Ebrar çok kötüydü,...Ebrar da yerini bulursa İtalyaya karşı şans yükselir,..Özbayın sakatlığı ise hoş olmadı,..
takımda genel olarak, servis ve blok sorunu var, bu manada Zehranın da gününde olması gerekiyor,..
selam sn indregandi iyisinizdir inşallah, nickim farklı ama beni tanırsınız ama gizli tutacağım kendimi :)
dün de iyi aldım puanları hedefim doğrultusunda ama foruma yazmadan trade etmenin kafa rahatlığını ancak yazarak edince anladım, eskiden hem yazar hem trade ederdim ama yaşlanmışız artık, dün uzun zamandır yaşamadığım kafa ısınması ve düşünce karmaşasını hissettim, normalde stopum ve stratejim pozisyona girerken ne ise çok katı olarak uygulardım ama dün bir keresinde stop uygulamadım taahhüt etkisi yüzünden.
ne günlerdi be eski günler, kuzular, gökhan fındıklar, kaos :oleyo: