https://youtu.be/ev2_4XeUVwo
3. Devre
Printable View
https://youtu.be/ev2_4XeUVwo
3. Devre
bu sefer zaman açýklamamýþlar , yarým saat mi kesildi süresiz mi
bilen?
noldu yine mi devre hacim bazlý bilmem ne geldi.
rakamlar oynaþmiþ ?
:drunk:
parti parti s2iyolar...
:drunk:
Endekse Baðlý Devre Kesici - 2
Saat 11:27:14 itibarýyla endekse baðlý devre kesicinin ikinci seviyesi tetiklenmiþ ve Pay Piyasasýndaki tüm iþlem sýralarýnda, Vadeli Ýþlem ve Opsiyon Piyasasýndaki (VÝOP) Pay ve Pay Endekslerine dayalý sözleþmelerde ve Borçlanma Araçlarý Piyasasý (BAP) Pay Senedi Repo Pazarýnda iþlemler geçici olarak durdurulmuþtur.
Pay Piyasasýnda sürekli iþlem yöntemi uygulanan paylar, gayrimenkul yatýrým fonlarý, giriþim sermayesi yatýrým fonlarý, gayrimenkul sertifikalarý ve emtia sertifikalarýnda saat 11:47:14'te tek fiyat emir toplama, 11:52:14'te eþleþtirme (*) yapýlacak ve 11:57:14'ten itibaren iþlemlere kaldýðý yerden sürekli iþlem ile devam edilecektir. Pay Piyasasýnda tek fiyat iþlem yöntemi uygulanan paylarda saat 11:47:14'te tek fiyat emir toplama yapýlacak ve 11:57:14'ten itibaren seans normal akýþý ile devam edecektir. Varant, sertifika, BYF ve yeni pay alma hakký kuponu sýralarýnda iþlemler 11:57:14'ten itibaren kaldýðý yerden sürekli iþlem ile devam edecektir.
VÝOP'taki Pay ve Pay Endekslerine dayalý sözleþmeler ile BAP Pay Repo Pazarý'nda iþlemler saat 11:57:14'te yeniden baþlayacaktýr
bu gün bitmez bear abi :))
boyuna uzatmalara gidiyoru ... :drunk:
Ankara'dan ferman geldikten sonra Ýstanbul da padiþah olsan kellen gider. Bu kurtlar vadisinde ki bir söz.
BÝP BAP BOP HOP
hepsi ne varsa kesmiþ.... :drunk:
isC bolundukten sonra hangi fiyattan islem gormeye basladi?
Ülkesi için gerçekten bedel ödememiþ hiç kimse benim muhatabým deðil, þimdiki maytap ve geyikleri ben internette 25 yýl önce yapýyordum,demek ki herkesin bir dönemi var.
Yurtdýþý çýkýþ yasaðý þartý ile serbest býrakýn.Dava devam etsin.Bu kadar basit.
Borsa hemen terse döner.
Karaduman teorisi gerçekleþecek az kaldý. Borsa kapansýn Kara þimþek istifa ederse o zaman gör curcunayý
Þu devre kesicinin faydasýndan çok zararý var.Býrak kardeþim nereye kadar düþecekse düþssün her hissenin taban fiatý ,tavan fiatý var var.Düþer þaþar küllerimizden yeniden doðarýz.Türkiyede serbest piyasa uygulanýyor.Borsada da müdahele olmamalý tavan taban fiat koymuþssun herkesin aklý var fikri var alan alýr satan satar.Her hisseye tavan veya taban fiat koyduysan müdahale edemessin.devre kesiciyle spekülasyon yapýyorsunuz insanlarý rahatsýz ediyorsunuz.
þimþekin istifa ihtimali olmasa shortlarý verip makineyi kapatcam da hayýrlýsý
Boyle bir yuzdesel haftalik dusus gormedim pandemiden beri grafikte.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bozdunuz makineyi alüminyum. Zýrt pýrt kýsa devre yapýyor.
Abi adam 20 yýldýr ülke yonetiyor(yonetemiyor ama neyse hükümetin baþýnda) siz bu adamý hiç tanimamissiniz, bizim millete efeligi kimseye kaptirmaz kendisinden olmayana eziyet etmek en büyük hüneri. Son kez soyleyim ÝBB ye kayyum atanacak, CHP ye kayyum atanacak.
Citak tebriði sonuna kadar hakketti. :bravo: Emlaki yanýna al da baþlýk nasýl açýlýr kursu ver biraz.
Pts salý MB acil toplanýr faizleri %50 yaparsa Ýmamoðlu kayyum sonrasý
gezi döneminden farklý oluyor veriþme sanki borsada
30 endekis aylýk horta bolinger 10022, yetmezmi bu tur için ?
210 dolar beklentimi geliþen siyasi geliþmeler ýþýgýnda 160 dolar olarak revýze etme kararý aldým.
Şuan borsa dolar bazlı 2,39 seviyesinde değil mi? Yanlış hesaplamıyorum :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://pbs.twimg.com/media/Ee1ZtaqX...g&name=900x900
Crash tüm hýzýyla otobanda.!!!
Hiperenflasyon tüm hýzýyla otobanda.!!!
Stagflasyon tüm hýzýyla otobanda.!!
Sefillik tüm hýzýyla otobanda.!!!
Kaos tüm hýzýyla otobanda.!!!
Çöküþ dönemi.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Bu ðün tatil,, eðer depremde ki ðibi kapama gelebilirmi diye düþünmeden edemiyorum
tam olarak viop 3 günde % 20 düþtü.
Lan yoksa püskevit reisde mi gitti mi? Ey püskevit reis geldiysen 3 kere püskevit de..
He çýtak açmýþtý sayfayý, yaw arkadaþ mýndar etti borsayý, tarihe not düþülsün modetör, buna hiç biþi açtýrmayýn yaw,helak olduk, iblis ðibi çöktü yaw