burada yazılan yazıları önemsiyorum ben.
yıllar sonra hedeflerimize ulaştığımızda neler neler düşünmüşüz diyeceğiz inş.
güzel yorumlarınız ile bu bekleme durağı daha zevkli geçiyor bizim için.
Printable View
burada yazılan yazıları önemsiyorum ben.
yıllar sonra hedeflerimize ulaştığımızda neler neler düşünmüşüz diyeceğiz inş.
güzel yorumlarınız ile bu bekleme durağı daha zevkli geçiyor bizim için.
Vakıf Yatırım, emeklilik fonundan yaklaşık olarak 630.000 lot sattı, bu malın yaklaşık olarak 500,000 lotu yine emeklilik fonuna gitmişti o günkü alışları Akyatırım, Oyak ve Finans yatırım yapmıştı Cuma günkü takasta görünen emeklilik fonlarının satışı ise çarşamba günkü aracı kurum işlemlerine bakıldığında Oyak ve Akyatırım 'ın satış yaptığı görülmektedir. İşin özeti benim tahminime göre Bir emeklilik fonunun satışı bir başka emeklilik fonlarının aracılığı ile asıl sahibine ikram edilmiştir.:one:
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
bugunkü takasta da satıcı emeklilik fonu
fonlarda bir hareket .bir hareket.
hadi hayırlısı bakalım.ytd
Sığ tahtalar için emeklilik fonlarının satısı tahta için (temel rasyolar hariç) en güzel haberlerdendir. Keşke kalan malıda boşaltsa emeklilik fonları:))
Ünye çimento cıkıp BUCİM de 4 lerde gezinince bugun ünyeden miniminnacık satıp karsılığı kadar BUCİM aldık. Hayırlı olur inşaallah
bende maliyeti 4,193 a çektim. bundan sonra 3,30 altında alıma başlarım tekrardan. biraz akçe biriktirmek lazım.
Dostum 3.30 mu? 4.30 mu? 3.30 olacaksa biz dukkanı kapatıp gidelim:))
bucım %1.23 eksi
cemts %5.05 artı
ne diyelim hayırlı olsun İ.T,ye :bravo:
İ.T birşey yapacagı yok BUCIM,de birazda kapagı KRSTL,a atalım hiç olmaz ise orda bir aksiyon olacak gibi duruyor :wave:
bugunde hacimli bir %2 yaptık bakalım.
pazar günü bir köpek aldık güzelde bir yer yaptırdık bahçede bu degerli arkadaşıma isim düşünüyorum yardımcı olacak arkadaşlara teşekürler ::yes:
Adı Değerli olsun... Eskiler bilir...
köpeğin cinsi ve cinsiyeti nedir?
Erkekse adını trump koy:)))
Biraz realist olalım, Bence bizler köpek adam sahip, bizi senelerdir kafeste tutan İT
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.. i.t denen köpek eninde sonunda kucak dansı yapacak geriye dönük incelemelerden kurtulma şansı yok. Zaten adam olsa çağrı yapılması gerekli idi nerede o basiret para için her şey mübah bu kadar mal varlığı var ama ucuz adam her yerden girmiş bolusu. sokesi göltaşı bucimde Çaka satıyor adam diye yazılır..it diye okunur.....
son aldıgım duyuma göre patronun işi zor bir insan oldugu için ALLAH kolaylık versin demekten başka birşey yok..
fakat bir yatırımcı olarak hiç iyi şeyler düşünmüyorum ..
sürekli de yazacak bir şey olmuyor. hareket olsa neden oldu diye değerlendirme yapabiliriz. sabır bakalım sonu iyi olur umarım.
Bursa çimento/nemli: Sektörde karlılıklar 2. çeyrekte düşük olacak -bloomberg ht
26.06.2019 14:55:12 bursa çimento/nemli: şu anda yeni yatırım planımız yok -bloomberg ht
26.06.2019 14:54:02 bursa çimento/nemli:%50 oranında yerli kömür kullanıyoruz -bloomberg ht
26.06.2019 14:52:06 bursa çimento/nemli: Ithal enerji girdimiz diğer firmalara göre % 50 daha düşük - bloomberg ht
26.06.2019 14:50:06 bursa çimento/nemli: şirket olarak borçluluk rasyomuz çok düşük - bloomberg ht
26.06.2019 14:48:51 bursa çimento/nemli: Sektörde karlılıklar 2. çeyrekte düşük olacak -bloomberg ht
26.06.2019 14:47:21 bursa çimento/nemli: çimentocular olarak maliyetlerimizi kontrol altına almaya çalışıyoruz -bloomberg ht
26.06.2019 14:44:07 bursa çimento/nemli: 2019'un ikinci yarısında 'en kötü geride kaldı' demenin mümkün olduğuna inanıyorum - bloomberg ht
sn:0101 kardeşim.
bucım müdürü nemli ne dedigi önemli degil ..aşagıya sıralayalım
2011 yılında ciro olarak en yüksek iş yapmış :en yüksek 5.90 ve yıl sonu 3.90 görmüş ..?
2017 yılı kar olarak en iyi perfonmas göstermiş:en yüksek 6.20 ve yıl sonu 4.95 görmüş...?
2016 yılında 7.20 gördü sonrası zaten malum cemts elindeki 1,3 milyon hisseyi alamayınca süründürmeye devam etti..kim İ.T
şimdi bu zatı muhterem ne açıklarsa açıklasın önemli olan İ.T ne diyor gerisi tırıvırı ..
şimdi hisseleri üzerinde bu kadar baskı kurup süründüreni allah,ta hem bu dünyada hem öteki tarafta ............. ?
Nemli şirketin paralı uşağı nokta...
açıklama yapayımda olsun demiş. bence iyi yapmış. en azından bak açıklama yapılmış şirketten diyoruz. artık bu baskı kalkmalı. bekleyeceğim ömrüm yettiğince.
nneredesiniz ortakları hepsi çıktı sen yerinde sayıyorsun diye serzenişte bulunmayacak mıyız. burayı ağlama duvarına çevirmeyecek miyiz.
https://i.hizliresim.com/7BPJDW.jpg
günlük pasta