ama yani olmuyor...
bedelsizi istemiyorsunuz
bedelliyide istemiyorsunuz
birlesmeyide istemiyorsunuz..
tavan olmasinida istemiyorsunuz?
ne istiyorsunuz acaba?:)
acalım müslümü bol acılı arebesk mi olsun .?nedir :)
Printable View
birleşme olursa cirolar birleşmez sn acemşah...
zaten tek şirket var.. yapı ikili...
yani demek istediğim..
birleşme olursa şuan ki pazarlamanın cirosu birleşmiş derimod un cirosu olur..
şuan ki konfeksiyonun cirosu şuan ki pazarlamanın alım maliyetidir..
birleşmeden sonra bizim alım maliyetimiz birleşmiş derimod un alım maliyeti olacaktır..
bizim devasa olan ticari alacakta birleşmiş derimod un stok u olacaktır...
buna dikkat edin sn acemşah...
kardes tavan olacak hissenin ozelliklerini soyluyorsun
ama tavan olmaz diyorsun..
derimod konfeksiyondan aliyor 3 e satiyor 10 a diyorsun...
yani ben anlamiyorum
gercekten anlamiyorum...?
zaten 3 alip 10 satiyorsa ve bizim ciro 300 ise 1 milyar ciro yapar dendigine gore bize 500 ciro bile yeter birlesmis olarak..
biraz fazla teknik konu olduğundan yazım dilinde anlatmak inanın çok zor sn acemşah... bir çok yatırımcı bu konulara uzak olduğundan yazdıklarımı bir kaç kez okumanızı tavsiye ederim.....
halk dilinde anlatılması basit yapmaya çalışayım.. siz ayakkabıcısınız.. ayakkabılarınızı toptancıdan 100 tl alıp 200 tl ye müşteriye satıyorsunuz.. toptancıda ayakkabıları fabrikadan 80 tl alıyor diyelim..
toptancıyla şirketleri birleştirirseniz,... sizin ayakkabınız fiyatı hala 200 tl dir.. sadece alım maliyetiniz 80 tl ye düşer.. burada toptancı konfeksiyon sizde pazarlama şirketisiniz..
Bedelli lafini unutalim. Eger bunlar hwr iki sirketi birlestirmeyeceklerse istedikleri kadar bedelli yapsinlar bi b.ka yaramaz. Iki sirketi birlestirip merkez binayi ederi ne ise satip finansal ortak bulup gelecek kaynakla buyumeyi dusunmeleri gerekir. Bunlar ne dusunur bilemeyiz.
Hisseyi bugün tek başıma kaldırdım şaka gibi
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.000 lot alt kademeye koydum spek vermedi .Tahta tamamen mal toplamaya odaklanmış.kayitli sermayeden ne çıkacak yeni bir afyon dogsa şöyle yüksek bedelli verse bende 20.000 lot daha destek atsam
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.