ulan hırt 5-6 lara inerse alırım demek sana ne çağrıştırıyor.
kendi yazdığını anlama kıtlığımı var sende.
hem nasıl anladın benim ilk okul mezunu olduğumu .
be bir kere ali okulu mezunuyum senin gibi kolej çocuğu değilim.
Printable View
Ne cocugu olduğunu sormadim ama amacina ulasan var ky ye kilitlediler . Uyardik. Uyarimizi basitlestirip ciddiye alinmasina engel olanlar sucludur. Ky agladi yine
Eğer sayet eylule kadar satilabilir deniliyosa daha zaman var demektir spek dusurebildiği kadar düşürup mal toplama derdine dusecektir buda yuzde 90 sabırsız ky malını alabilir demektir stoplara uyunuz alttan kademeli alınız karlarda kademeli satınız ytd..
Nerede okudun eylule kadar lafini
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla bişey söylemek istemiyorum ama zorla yazdırıyosunuz , hem sözcünün haberi hem commerstadın haberi iddia edildi haberciliği .. herhangi bir gerçekliği yok . yarın bir gün anlaşamadık satış olmayacak dese elinizde kalır o spek malımızı almak istiyor dediğiniz hisseler..
geçmiş sayfalara bakın daha 1.5 yıl önce 1,6 ortalamam ile elimde 22000 lot hissem vardı .. allah bereket versin güzel yerden satıp çıktım .. amacım alın veya satın demek değil ama lütfen aylık grafikleri bir açıp bakın .. defter değeri 1,6 civarı olan bir kağıdın 20 tl olacak 80 tl olacak diye burda birbirinizi gazlayıp durmayın ..
buna inanıp gelen ky daha önce çok tokatlandı.. azcık matematik ve izana davet ediyorum ..
kaldı ki BAE ile tr nin arasındaki duruma bir göz atın lütfen .. ortada resmi bir açıklama yok , iki tane tırt gazetenin iddia edildi haberi ile tüm birikimini bu seviyelerden mala gömecek insanlara sadece dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz..
Allah gönlünüze göre kazanç versin .. inş istediğiniz seviyelerde elinizden çıkarır kar edersiniz .. sağlıcakla
bu arada şu spek muhabbetinden vazgeçin agalar , 1-2 yıl önce 1.4 seviyesindeydi kağıt dönüp yüzüne bakan ky yoktu .. bi jilber topuz vardı hakkını vermek lazım bir de bi kaç arkadaş daha , başkada kimse yoktu bakın biz bu kağıdı yıllarca elimizde tuttuk ve bilmenizi isterim ki aklınızın alamayacağı süre sizi süründürür .. daha önceki satış durumlarında yaptı bu mevzunun aynısını. sadece geçmişe bir göz atın.
Allah kolaylık versin cümleten ..
bizlerin bile duyduğu bazı şeyler var ki , ben eminim sizin o spekler bunlar çok çok önceden duymuştur.. sonra vay böyle oldu yok şöyle oldu diye çok ağlarsınız..
iuraya iki satır bişey yazdık hemen speğin adamı olduk .. bu arada bana bunları yazan da denizbank çalışanları.. sürekli burayı takip ederler .
zaten bi jilber dayı takip eder burayı bir de odun ateşinin paralı bitleri , hemen ispiyonlarlar olanı biteni.. al bunları da ispiyonla rus çocugu.. asadsfasd daha önce nasıl koyduysak hisseyi böğrüne acısını çekiyor hala ...
neyse gelirse gelecekte yeniden 1,6 lara düşünürüz önümüzdeki 5 yılda girmeyi ..
selametle ..
Sberbank Denizbank (DENIZ)'ı 5,5 mlr $'a satabilir (+)
Kommersant Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sberbank, Denizbank'ı Dubai merkezli şirket Emirates NBD'ye 5,5 mlr $’a satabilir. Satışın Eylül ayından daha önce gerçekleşmesi bekleniyor.
Sberbank, Denizbank'ı 2012’de 3,5 mlr $’a satın almıştı. Kaynak: Bloomberg HT
Yorum: Basında yer alan haberlerde belirtilen tutar (3,96 USD/TL*5,5=21,8 mlr TL) Denizbank’ın piyasa değerinin %20 altında bir değere işaret ederken, işlemin çarpanlarını ise 11,6x F/K, 1,7x PD/DD olarak hesaplıyoruz. Hatırlanacağı üzere, Sberbank 2012 yılında Denizbank’ı 3,5 mlr $’a Dexia SA’dan satın almıştı ve söz konusu satış işleminde 9,4x F/K ve 1,1x PD/DD çarpanlarıyla tamamlanmıştı. Ayrıca son olarak 2017 yılı Şubat ayında Garanti Bankası'nın (GARAN) %9,95'ini BBVA'ya satış işlemi ise 0,9x PD/DD ve 6,6x F/K çarpanları ile gerçekleşmişti. Olası satın almanın bu fiyat üzerinden gerçekleşmesi durumunda, haberin etkisini işlem çarpanlarının yüksek gerçekleşmesi nedeniyle bankacılık sektörü için kısa-orta vadede olumlu olarak karşılanacağını düşünüyoruz. Ancak düşük halka açıklık oranı nedeniyle Denizbank hisselerinde rasyonel fiyatlamalar göremeyebileceğimizi düşünüyoruz. Dün sabah haberin açıklanmasının ardından güne sert yükselişlerle başlayan Denizbank hisseleri kazançlarını geri vererek günü %5,0 düşüşle tamamladı.
Vakıfyatırım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi