Babam 1675ten 75 bin satmisti.. ben de 288den 8 bin. Ama bu satis disinda tek bir lot satmadik. Bu satislar da baska sebeplerden 1.70 uzerinde birkac gun ve hafta once oldu.
TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Babam 1675ten 75 bin satmisti.. ben de 288den 8 bin. Ama bu satis disinda tek bir lot satmadik. Bu satislar da baska sebeplerden 1.70 uzerinde birkac gun ve hafta once oldu.
Çok inandırıcı gelmiyor bana ciddi bir yatırım yaptığım hissenin 50 bin lot ile bu fiyata getirilmesine asla müsade etmem ben. Bu satış sıkılan bir küçük yatırımcının işlemimi. 1.70 ve üstünden alanlar nerde 50 bin lot hisseyimi karşılayamadı.
Sayın bahmet 5-10 ayakçılik yapan araci kurum göz göre göre fiyatı aşağı çekiyor. Ya biri istediği malı alamadı veya biri yukardan verdiği malları aşağıdan istiyor senin bu konudaki düşüncen nedir. Borsadaki engin tecrübelerinden bizde faydalanalım.
Hocam igneleme yahu. Engin tecrube filan. 3 aguatostan bu yana Meksa ve icbc de biraz toplamisti. Meksa dokuluyor. No problem.
Şöyle bakıyorumda iyi ki 1.70 lisedeyken çıkmışım. Arkadaşlar bir kağıt takibin de bende şimdi girmiyorum ona çünkü şu an bir süreci var. O süreç bitince buraya da yazacagim siz de takibe alırsınız isterseniz. Inşallah oradan çıkartırsınız zararınızı
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın okacha daghl de malı verdin adamlara adamlar biraz daha almak için aşağı bastı sen kendini kurtardın bizi yaktın. Alıştırdın adamları var ise gerisinide ver bari ağanın eli tutulmaz derler.
Birisi veya birileri niyeti bozmuş 3 gündür satıyor bu kadar az hacimle bu kadar düşüş normal değil...
İş bilmezin biri daghl de tekeline aldı malı bir iki kişide giyimde aldı hisseleri ellerine soğuk savaş başladı kim kime kitleyecek diye etrafa bakıp duruyorlar. Hisseler iki günde nereye geldi hiç panik satışı varmı allah aşkına. 3- 5 bin lotlarla hisse buraya getiriliyor geri 1.80'e gitse ancak 100 bin lot el degiştirir. ne olacak hepimiz bilanço kötü geldi buralardan malı verecekmiyiz. Borsayla uzaktan yakından alakanız yok şeş kaza bir iki tane oyuncunun veya önceden haber aldığınız fonların yanına takılıp para kazanmışsınız. Ben bu halinizle bilinçli borsa yatırımcılığı yaptığınıza inanmıyorum. Zaten küçük yatırımcı kalmadı sayenizde bu dalavereleri kimse yutmadığından mal gelmiyor anlayın artık.