Eski merkez bankası başkanıda kambiyo rejiminin değişikliğe uğrayabileceği buda bana acı veriyor diye tweet atmıştı 1 gün kadar önce eğer Durmuş yılmaz bunu söylüyorsa dikkate almakta fayda var.
Printable View
Eski merkez bankası başkanıda kambiyo rejiminin değişikliğe uğrayabileceği buda bana acı veriyor diye tweet atmıştı 1 gün kadar önce eğer Durmuş yılmaz bunu söylüyorsa dikkate almakta fayda var.
bu ülkede neye güvenebiliyoruz ki bist'e güvenelim? zemini tl olan, spekülasyona açık, şirketlerin gizli bilgilerinin sızdırılabildiği, küçük yatırımcının hisse alım satımlarının aracı kuruluşlar tarafından izlenip onlara karşı pozisyon alınabildiği, küçük yatırımcı şansa bile kar edemesin diye hisse fiyatlarının 15 dakika gecikmeli sunulduğu bir ortam...
Küçük yatırımcı olarak sadece KOÇ Holding, İş Bankası, ve OYAK iştiraklerinden beğendiklerini ucuz F/K lı iken zamanı geldiğinde azar azar satmayı düşünmeden alabilirsin biriktirebilirsin. Hepsi kurumsal ve çok iyi yönetiliyor. İhracat var. Üretim var. Siyasete uzak. Sadece işlerini yapıyorlar. Diğer hisselere ise dediğin gibi bulaşılmaz. Dediklerine katılıyorum.