dostum ben 1,20 den beri al sat yapıyorum elde tutmaya korktukça adamlar götürdü 5 saniye beklesem 10 kademe yukardan verme şanslarını kaybettim,sağlık olsun bir süre izleyim
Printable View
2.35 den 12200 lot aldim bna kücük yatrmcyi dökmek gibi geldi bu hareketler aksama kadar 2.60 lara gelecegini bende düsunyorm
Yıllardır bu kağıdı takip eden alıp satan biri olarak;
Yazıp yazmamada tereddüt içindeydim..
Bu kağıt, bu anlamsız hareketlerle 5 lirada olur tekrar 0,89 lara da düşebilir..
Neden çıkıyor bi araştırın!!!!
Kazanınca iyi, kaybedince ağlama duvarı..
Hakikaten bazı arkadaşların yazıları çooookk anlamsız!!
Kumarda bile bu kadar hızlı kazanıp kaybetmezsin yahu!!
Bunu anlamayacak.ne var 0.90 kurusluk cemasin 7 lira oldugunda bi anlami varmydi simdi ayni riza 0.90 kurusluk nibasi belki 7 lira yapacak hepsi bu
Herkese kolay gelsin. Ben sanırım 3 yıl önce bu hisseye 0.50 ler civarında girdim. Çünkü diplerdeydi. Prensip olarak çok primlenmiş hisselerde alış yapmıyorum. Arada bir al sat yaptım. En son 1.76 larda vedalaştım. Bu senedin çapını kapasitesini hepimiz biliyoruz. Spekülatör kağıdı olduğunuda biliyoruz. 5 e gidebilirmi? gidebilir. 1 e düşebilirmi? düşebilir. Kendi adıma bu kağıtla fazla oynamaya gelmez. Madem küçük yatırımcıyız macera aramaya, kumar mantığıyla hareket etmeye gerek yok bence. Sonuçlar büyük oranda KY nın hüsranıyla bitiyor. KY iyi kağıdı uygun yerde alıp sabırla beklemeli. Yatırımcılık budur. Bir işletmemiz olsa günde birkaç kez satıp geri alırmıyız. Sonuçta hissesini aldığımız şirketin ortağıyız. Bu kağıtla ilgili Emre 73373 güzel yazılar yazıyordu. Sanırım kağıttan çıktı. Uçuk kaçık yazanlara, bir dediği bir dediğini tutmayanlara itibar etmemek lazım. YTD