Bay tomi sizi burada görmek sevindirir Pergamon dan takip ediyorum paylasimlarinizi... Kağıt elimdeydi geçenlerde gidiyorum dedim ama gidemedim tabiki maliyet yuksek verdikce düştü düştükçe geri aldim. Cuma günüde geri salacagindan adım gibi emindim ama yinede istediğim trade i yapamadım anca cep harçlığı çıktı verdigim lotu da aldım geri. Pergamon kadar kurumsal olmadığını düşünüyorum derler ya patron şirketi tabi biz geç farkettik. Ama şu da var karlılık artıyor faaliyet karı artıyor herşey yolunda şirket büyüyor önümüzde ki süreçte de bizi etkileyecek olumsuzluk çok görünmüyor netice olarak ülkemizde ihracatta desteklenmek durumunda olduğundan Kobiler de öyle buyudukce büyücek diye düşünüyorum ancak yönetim iyi niyetli olmadıktan sonra ekmek yedirir mi orası muamma görüyoruz zarar edip giden tonla şirket var ne yazikki... Geri döndü diyebilir miyiz peki önümüzdeki hafta çok önemli düşeni kirarsa hacimli devamı gelir asıl o zaman sabırlı olmak lazim göreceğiz bakalım. Cuma gün ki hareketin mal kitlemek değilde toplar mıyım biraz diye yapıldığını düşünüyorum hatta endeksin bu sıçrama sürecinde bilerek basıldı öylece durdu 0 fiyatlama lanet olsun deyip satmamiz beklendi bence hadi hayırlısı... Ytd... Bol kazançlar tüm iyi niyetli yatırımcılara...