Originally Posted by
Lonely_Trader
----------------------------------
Arkadaşlar , ben o satanların gerçek yabancı olduğunu düşünmüyorum . bizzat patronun SPEK idir.... Zaten yine vurguluyorum 10 milyon lotu yabancı ve kurumsallara satacak olsanız , senedin finansallarını bozmadan önce , güzel bir bilanço açıklar fiyatı yukarı çeker , yukardan verirdiniz.... Finansalları , ilişkili taraf alacakları ile şişirip , banka kredileri kullanıp , iyi geçirdiği bir dönemde karınız geçen seneye göre bilinçli düşürülüyorsa , bunu da yönetim olarak siz yapıyorsanız , zaten kafanızda bir takım tilkiler dolanıyordur... Maalesef korkum o ki , endekste satışlar arttığında , düşük hacimlerle bilinçli olarak aşağı çekmeye devam edebilirler....
Zaten şu anda 1.5 senede portföyümde beklettiğimden yarı pozisyondayım... Çünkü finansallardaki bilinçli bozulma ve satılacağını açıkladıkları 10 milyon lotu duyunca , kafalarında tilkiler döndüğünü hissettim.... Sinirlenip 12 - 11.80 den hepsini boşaltmıştım...9.96 dan yarısını koydum. diğer yarısı içinde , ****lik yapıp düşürebileceklerini düşündüğüm seviyeleri bekliyorum... kendimi hedglediğim bir miktar usd pozisyonlarını ocak gibi bozup , diğer yarı kısmınıda oluşacak fiyatla pozisyon almayı düşünüyorum.... Sonuçta mayısta ekstra ****lik yapmazsa nette 70-80 kuruş temettü verirse , fiyat iyice kelepir duruma gelecek... bu da uzun vadede bizi avantajlı yapacak. 2018 ortasında girecek yeni tesisle, satışlar ve karlılık artarsa , 1-2 seneye belki bizi mutlu edecektir...
--------------------------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir....