Metro ve vangd da bir sıkıntı var ama anlamadım 2.49 ve 2.50 Dern son 10 dakikada 60 bin lot sattilar... metro da ise son 10 dakikada milyona yakın lot satıldı ilginç
Printable View
Metro ve vangd da bir sıkıntı var ama anlamadım 2.49 ve 2.50 Dern son 10 dakikada 60 bin lot sattilar... metro da ise son 10 dakikada milyona yakın lot satıldı ilginç
Metro için bir şey diyemem ama Van Gıda'daki kademeler normal değil. Alıcı-satıcı karşılıklı işlem yapıyor çok büyük ihtimalle. Bu kadar lotu kademelere normal bir yatırımcı yazamaz ve o kadar lotu da normal bir yatırımcı veremez. 2,49- 2,50 kademelerinde 35-40 bin lot pasifte iken daha altlarda bin - iki bin - üç yüz- beşyüz gibi lotlar vardı. Ama üst kademelerde 2,54ten yukarıda daha büyük lotlar pasifte bekliyordu gün boyu. Buralarda tutundu ise bir atak daha gelmeli yakın amanda diye düşünüyorum.
Utkual 2010 kayıplara karıştı ahhh utkual ahhh
Metro mepet vangd atlas bunlardan birini secmeye karar verdim Vangd da karar kildim inşallah eski zirvesine dogru yol alır benim kişisel hedefim ve fikrim o yönde Bundan önceki 2.20 lerde de ayni hareketleri yapmıştı sonra vor hareketlendi tozuna yetisemedik şimdide 2.50 lerde ayni hareketleri yapiyor gibime geliyor
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye düşüyor bu arkadaşlar terste kaldım :(
https://invst.ly/3qk-m
Bollinger alt bant değeri yaklaşık 2,36