Evet YAY bunu güzel bir şekilde izah etmiş.
Printable View
Tca % + 0,87
Zpf % 0,00
Zpe % - 1,54
evet 31.03.2021......0,107597 fiyattan işlem gerçekleşir...ve para 06.04.2020 de saat 14:30 da hesaba yatar..(cuma abd,pazartesi londra kapalı olduğu için)...
saat 15.00 civarı ziraat yatırım hesabıma baktığımda hesabımın gerçekleştiğini gördüm...param yatmıştı...ve gerçekleşen fiyat 0,110328 idi..tabiki sevindirik oldum ilk başta...sonra ne oluyor lan dedim ve buraya yazdım...izahnameyi okudum...hesap ekstresine baktım...stopajına kadar bu fiyattan hesaplanmıştı....eve geldim...yemek yedim...hesabı kontrol edeyim dedim...baktım değiştirmişler....doğru fiyat geçmişler..(0,107597)..stopajı vs vs vs düzenlemişler...işte böyle bir anım oldu...kalın sağlıcakla...
Önümüzdeki hafta çok kritik, dikkatli olmakta fayda var. Fonların valör dezavantajı yüzünden ani aksiyon alınamayabilir. 12 Nisan Halkbank davası ve Türkiyesiz (?) kime karşı yapılacağı belirsiz NATO tatbikatı, 15 Nisan PPK toplantısı. Elinde yoğun olarak Hsyf bulunduranların dikkatli olmasını tavsiye ederim. YTD
Bu arada telegram da bir arkadaşın vermiş olduğu bir bilgiyi paylaşayım bilmeyenlar var ise. 28 Nisan'da is portfoy blockchain, 4 Mayıs'ta da is portfoy oyun teknoloji fonu geliyormuş.