Az daha dursun hektaş bölünüp bölünüp geliyor arkasından:vk::drunk:
Printable View
Dediğinin aynen tersi oluyor. 70 milyar dolarlık özelleştirme yapıldı, 1 milyar dolarlık köprüye, yola, tünele 5 milyar dolar garanti vermek mi vatanseverlik. Irakda müslüman kızlara tecavüz eden ABD askerleri ülkelerine sag salim dönsün diye dua ediyorum diye abd gazetelerinde makale yayınlayan ben değilim. O çok yiğit dediğiniz adam yaşıtları bu ülkeye kominizm gelmesin diye kurşun atarken, kurşun yerken idam sehpalarında asılırken neredeydi acaba...İha-siha vs. masallara ancak dünyayı bilmeyen cahiller inanır. Senin şu anda donanman haricinde tüm gemilerini toplasan 1000 tane gemin çıkmaz ama abd 70 yıl önce her yıl 1000 gemi üretmiştir. Senin 400-450 savaş uçagın var abd nin 10.000 tene, abd nin f 117 shealt radara yakalanmayan uçagı seni 7 gün 24 saat bombalar seni radarın s-400 ün bile koruyamaz. Gücün varsa 7 cihana kafa tut yoksa efelenme, peygamberimizi örnek alın. Mekkeden mediye niye göç edildi.KAÇILDI. gücümüz-sayımız az diye değilmi. Uhud savaşında 50 okçu yerini terk edip savaşın seyri değişince niye geri çekinildi. KAÇILDI. Haliniz elinde kılıçla makineli tüfekli amerigan askerine hücum eden japon askerine benziyor. 100 yıl öncede 3 paşa perişan Türk milletini osmanlıyı tekrar şahlandıracagız, kayıp edilen yerleri geri alacagız masalıyla 1. dünya savaşına soktu sonuç ortada İstanbul işgal edildi, yunan angaraya dayandı. Siz herkesi ilim, teknoloji, yol, köprü, havaalanı, gelişmeye karşı görmeye devam edin.
Bu ülkeyi sevmeyeninde, ülkenin kuyusunu kazanında **. nokta.
Guzel kardesim ulkeni peskes ceken adamin hamasi soylemlerinden cok etkilenmissin ne yazik ki . Faiz indirip fabrika mi yapiolar , muteahitlere evleri sattirip dolar alip ulkeden cikartip seni soyuyorlar. Batik bankalarin faturasini da yakinda oderiz . Muhtemelen mevcut duzen isine gelio dolarin cok ki savunuyorsun ya da a haber izleye izleye devrelerin yanmis . Milli yerli diyeceksen birine en son diyecegin kisi bunlar .Neyse siyaset yapmayalim isimize bakalim , var mi tekfen icin bi diyecegin. Yoksa fazla kafa utuleme
Bir çin atasözü derki kendi gücünü ve düşmanın gücünü bilenler her savaşı kazınır. Benim karşımda 15 kişi varsa 14 lü ile karşılarına çıkmam, ya 2 tabanca olacak yada keleş olacak elimde. İnsan kendi gücünü ve düşmanın gücünü bilmezse yaşama şansı sıfırdır. Allah akıl vermiş kullan diye yok ben beyinsiz japon askeri gibi kılıçla makineli tüfeğe hücum edeceğim diyenlere kolay gelsin...
Sn. cemal31,
Ben yazımın neresinde yiğit adam veya siha-iha ifadesi kullandım ? Veya yazımın neresinde Amerikayla savaşalım diyorum ? Ki gerekirse savaşırız.Sizin mantığınızla Atatürk önderliğindeki bu milletin istiklal savaşını yapmayıp o zamanın süper güçleri olan İngiltere , Fransa ve beraberlerindeki yedi düvele karşı savaşmayıp gücümüz yok teslim olalım demesi gerekirdi, ki mandayı savunan zavallılarda vardı. Benim atalarım gücü yokken 7 düvele kafa tutarak bu Cumhuriyeti kurmuştur. Şuan ve bundan sonra da gerekirse aynı şeyi yapmak için gerekli olan şey damarlarımdaki kanda mevcuttur.
Sizin ve herkesin düşüncelerine sonsuz saygım var nacizane ben de kendi düşüncelerimi paylaşarak konuyu kapatmak isterim.
Saygılar.
Sorun bende bilader. Ben okudugunu hep yanlış anlayan, denileni anlamayan bi deliyim. Kapıcı Caferrde (yatırımcı ilişkilerindeki zat) öyle diyor, bende bi sorun var, deli doktorunada gidemiyorum 12bin tl GSS borcu nedeniyle, ben ölmüşüm,telef olmuşum **.....:drunk: