Hergün ekrana bakıp yanıp sönen ışıkları takip ettiysen stres yapmış olabilirsin tek abi, bende yaklaşık bibucuk ay önce klavyeden şort tuşunu söktüm rahata kavuştum, pamuk gibi yumuşacık oldum. Gırnızıda lönklüyüp fışkırtınca veriyorum
Printable View
Hergün ekrana bakıp yanıp sönen ışıkları takip ettiysen stres yapmış olabilirsin tek abi, bende yaklaşık bibucuk ay önce klavyeden şort tuşunu söktüm rahata kavuştum, pamuk gibi yumuşacık oldum. Gırnızıda lönklüyüp fışkırtınca veriyorum
Diyelim ki uzuncu olmak lazım. 19 liradan hisse almış biri on yıl önce, bugün 5 liralarda... Dolar da o zamandan bu zamana sekiz kat artmış mı? Haydi!..
Abi, senin mi imzandı eskiden: "Borsa pişmanlıktır."
Abi sen hep demezmisin sepet sepet deye tek yumurta taşımak her zaman riskli kırılırsa moral biter
Ben sepeti 15 enstrümana yaydım
İki arkadaş konuşuyor:
- Beni borsaya sen bulaşırdın!
- Sen de beni kaldıraçlı piyasalara bulaştırdın!
Abi, şu an nakitteyim ya, bir güzel nakitte olmak. Kuş gibi hafifim. Ne stres ne beklenti. Ömür boyu böyle sakin kalsam...
Abi biz borsa yapmıyoruz, paramızı enflasyona karşı korumak için ekonomik mücadele veriyoruz.
Hayat şartları iyice zorlaştı, ev araba almak lüks oldu, hadi biz neyse de ( yaşımızı başımızı almışız, çoluk çocuğa karışmışız, unumuzu sermiş eleğimizi asmışız bir ayağımız çukurda) yeni nesil için durum çok fena
Teknik olarak sabah sindoma abi 2490 altı sat verdi yazdıydı.