Kilit tavanda olan kaç kağıt var allah aşkına.
Benim liste max 10 12 tane gösteriyor..Uzatamıyorum da listeyi..
Printable View
Kilit tavanda olan kaç kağıt var allah aşkına.
Benim liste max 10 12 tane gösteriyor..Uzatamıyorum da listeyi..
senet performansım bugün gereğinden fazla iyi .
kısaların biri durdu ama diğeri maşallah ne koparırsam pisyediliden kardır gözüyle bakıyor.bu ne hırs arkadaş?..
yedin bitirdin kendini yetmedin şimdide beni tırtıklıyon .oldu mu şimdi:)
XBANK fibo %50 sini çok zorladı ama henüz geçemedi, burayı geçerse 4225 hedef olur. Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vay be ne sasaymış emanuke...bakalım bugün dönüş sinyali vercekmi???
bu liste geçen ptesi yapılmıştı...
piyasa değeri en büyük 15 şirketin sıralaması...
Geçen haftadan bu yana listede biribirini geçen yok gibi...
Hafta içi değişimler oldu ama günümüze geldiğimizde liste aynı...
heee sasayı liste başında o ayrı bir cumhuriyet... :)
o samanyolu galakisisnden ayrıldı andromeda galaksisindeki starnus takım yıldızına dogru hareket ediyor...
eregl ve garan toplasan sasa etmiyor... :)
https://i.hizliresim.com/orap7nf.jpg
Tüm sistemler,an itibariyle longta.APS ye başka bir şeye bakarak short açmak,teknik olarak doğru olmaz.
1.30 dolardan ne kadar yukarıda düzeltme olmuşsa hep daha derin düşüş olmuş...zirve neresi bilemem ..belki de bıst100; 4.500 e doğrudur.Ama yabancı takası da sürekli azalıyorken (bu gün dip tazeledi) gelen düzeltmenin zirveden %20-25 oranında olmasını beklerim.
Bu da yeni vade farkının düşüşün diplerinde çok azalmasıyla vob da zirveden 120/140 puanlık düşüşe karşılık gelir.
ABKA bazen farklı forumları okuyoruz gibi hissediyorum gerçekten. kendinden bu kadar emin yatırımcı kim acaba? ben burada iki tarafa bölünmüş endeksin düşmesini bekleyen ciddi bir kitle görüyorum buna ek olarak long'un doğal olduğunu savunan yazarlar da var. Kimse bence kendinden emin değil, ve hatta bu sebepten de günlerdir viopu süründürüyorlardı bugün fışkırttılar düşüş beklentisi fazlalaşınca.