Printable View
Bu sayfa troller tarafından takip ediliyor iktidara yaranmak için,böyle zamanda tek yürek deniliyor,ama amaç başka,iktidar mensupları deprem bölgesinde bile işi siyasete kaydırıyor,birileri çıkıp tek yürek olmalıyız diyor,acaba kim ayrıştırma yapıyor,ekip dağılımında bile öncelik iktidar partili olan yerden başlanıyor,çıkmış ömer çelik cumhur ittifakımız iş başında diyor deprem bölgesinde,üstelik bunu defalarca tekrarlıyor,maliye bakanı nebatmı ne,herşey kontrolumuz altında büyütecek bişi yok diyor,of ya.
Neyi eleştirmek için sayın refaba, bunu yazan senın gibi sıradan biri degil, benim gibide degil, gazeteci titri var.. Aksaklıkları yazalım cızelımde, allahuekber demesine, tahamulsuzkuk etmeyelim.. Sıra ondamı boyle bir gunde.. Senın bulduklarını okuyorum.. Aynı noktaya bagla dur
Yine felakette yine tek yürek cigırtkanliklari. Bazı yavsak patronların işler iyi gidince yüzüne bakmamalari, işler kötüye gidince " biz bir aileyiz" lugatı ile maaşları üç ayda bir ödemeye çalışmaları gibi.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha ne denilirki söz bulamıyorum,20 senelik deprem vergi tutarı 38 milyar dolar,daha ana vergileri es geçiyorum,ana vergi vergi uzmanlarına göre 2006-2022 arası toplamı 2 trilyon dolarmış,bu paralar nereye harcandı sorgulamayacakmıyız,malum sayıştay bile iktidarın emrine girdi,çık birlik beraberlik zamanı de.
İyice kafam bozuldu , forumdan uzaklaşıyorum bir müddet,zaten öncelikli olarak ''ŞUBATI'' işaret etmiştim ısrarla,yine haklı çıktım 2018 gibi,hadi bana eyvallah.:wave:
Deprem Güneydoğuda olmuş bu gerizekiler İstanbul depremi ihtimalini tartışıyor şimdi!Yazık günah