Hissede dibi gösterdiler, devre kestirdiler, panik yapanları döktüler. İstedikleri oldu artık yön yukarı
Printable View
Hissede dibi gösterdiler, devre kestirdiler, panik yapanları döktüler. İstedikleri oldu artık yön yukarı
[IMG]https://i.hizliresim.com/f9tvz92.png[/IMG]
Saatlık, haftalık ve aylık rsi indikatörleri 50 üstünde alım yönünde. Rekabet kurumu haberinden sonra gereksiz satış baskısı yerini kademeli alımlara bıraktı. Önümüzdeki haftalar çok daha güzel olacak.
Ben buradan bir tavsiyede bulunmak istiyorum. File marketleri müthiş başarılı. Mağazalar tıklım tıklım. Bence migros yöneticileri tarafından file mağazalarının başarısı incelenmeli. Orada çalışan tanıdıklarım var. Müşterilerin çoğu francalı ekmek alıyormuş. Ekmek reoyunu için gelen birçok müşteri varmış. Migros ekmek reoyunu kısmında değişime gitmeli fiyatları biraz aşağı çekmeli. Bim tek başına koskoca Anadolu holding kadar ciro yapmakta. Ben migrosun şahsen mükemmel yönetildiğini düşünmüyorum. İçki satışı olmazsa birçok mağaza kapatılır. Bence yöneticilerin diğer mağazaları gezmelerini tavsiye ederim
unlu mamüllerde file AÇIK ARA başarılı. harras ürünlerini çok denemedim ama denediklerim beni tatmin etmedi ki Migros için de benzer şeyleri söyleyebilirim. hatta Migros pl ürünlerinde daha başarısız. Migros, büyümesi yavaşlayan ama istikrarlı olan çok yönlü bir şirket ve holding. bir ara makul olan meyve sebze fiyatları yine uçuşta, gidişat yanlış. işi gücü bırakıp kendi adıma kampanya kovalamam, zaten diğer marketler de bunu yapıyor.
yine de çok yönlü yatırımlarıyla mevcudiyetini hissettirecek bir şirket Migros ama agresif büyüme dönemi bence artık yavaşlamaya başlamıştır.
Bim, şok,A101 vs. marketlerin ucuzluğu ilk açıldığı yıllardan akılda kaldı. Şu anda hepsi de çok pahalı ve fiyatlar ise hepsinde standart seyrediyor. Migros bu marketlere göre belli günlerde çok daha uygun indirimler uyguluyor. Pek çok üründe migros money kartına zaten her gün sürekli indirim var. İndirim konularında migros çok daha önde gidiyor ve yönetim kademesi çok profesyonel. Ürün çeşitliliği derseniz migros'un eline su bile dökemezler.
sürekli satın aldığım meyveler var, a101 ve Migros arasında abartısız yarı yarıya fiyat farkı var, migrosun her şubesi kaliteli meyve sebze satmıyor ki bu durum diğerlerinde de geçerli.
evet diğer marketler eskisi gibi ucuz değil ama Migros da bir dönem olduğu kadar uygun değil.
herkesin fikrine saygım var. benim gözlemlerim budur.