Ben de bugün Balıkesir'e geldim. Yarın da Balıkesir'deyim inşallah. Hep beraber Balıkesir'de buluşalım...
Printable View
Ben de bugün Balıkesir'e geldim. Yarın da Balıkesir'deyim inşallah. Hep beraber Balıkesir'de buluşalım...
Balıkesirde buluşalım ama bursa veya çanakkale üzerinden istanbul a gidip,
kutlamayı inşallah İstanbul da yapıp vedalaşalım.
Çift haneler için salmadan 9'lu kademelerin biraz çalışması lazım, dünkü hareketi kim yaptıysa vardır bir hesabı.
2025 in açık ara hissesi....bana göre...şimdiki el ense çekme...
9 lu kademelere niye indi ki,
Diyelim bedelsiz algısıyla götürdüler.
Giderken de bile isteye boşluğu da koydular.
Bunu yaparken konjonktür ü kullandıkları da aşikar. Boşluğu doldurmaya indin onu da anladık.
Uydurdun diyelim.
0.30 -0.32 usd altı ne yahu
Üstelik dolar enflasyonu da varken.
Bakalım bu hareketlere ne kılıf bulacaklar.
Zannedersin ki ortada şirket yok; fiziki mal varlığı, kapasite kullanımı, üretimi yok, büyümesi, kapasite artışı artışı, karı yok.
Ülkemizdeki borsanın hali, kısa vadeli bakanları önce yemleyip, sonra tokatlayan sermaye sahipleri.
Allahtan uzuncuyuz da fırsatları kaçırsak da bazen, uzun vadede su yolunu buluyor.
KENDİ GÖRÜŞLERİMDİR YTD.
Aslında kimsenin malı alıp bir yere götürdüğü falan yok.
Er geç ederine getiriyorlar. Maharetli olamadığımız konu, ederine gelince vedalaşamamak. O kadar bekledim, şimdi trenden inersem ve daha da giderse, beklemelerim boşa gidecek psikolojisi.
Esas sorunsal da şirket ederinin ne olduğunun finansallarla net ortaya çıkamıyor olması.
Şeffaflık ??????
Sevgili ft-2 nin ellerine sağlık çok güzel tespit ve analizleri var. Lakin bir bakıyorsun, yönetim şapkadan (artık ne çıkarıyorsa) arsa alımı uyduruyor, ederi nedir doğrumudur, tüm fiyatlama referansı bozuluyor.
Ez cümle denetlenemeyen bir ülkede,
Sağlam Patlak Karışık.
SPK niye var?
Ytd.
Mdf ci sunta olmuş, nem kapmış, şişmiş.