Originally Posted by
dealer35
Forumda çok eski bu işin piri diyebileceğim kişiler bile hala borsamizin işleyişini anlayamamış.
ULUSE diye saçma sapan bir hisse.Hemen hemen her yan kağıt hatta elimi yüksek tutuyorum U30 dahil bütün hisseler elinizdeyken çöp sattiginizda roket olurlar.Borsanin doğası budur.
İkide bir su hisseyi satmayasaydim şöyle olurdu diye hulyalara dalmayin.Sen satmasaydin öyle bir fiyatta olmayacaktı.İnsan hepmi yanlış ata oynar.Oynamaz aslında ama talihsiz olanın kendisi olduğunu herkesin kazandığını sanat.Ütüldükçe geri döner sonuç hep hüsran
Hikaye bu ya bir zamanlar X hissesinden elimde çok yüklü miktarda var.O ara islerimde iyi hiç ihtiyacım olmayan bir para bu hisseseki param.Yillar geçti adamlar bana sattiramiyorlar dolayısı ile hissede gitmiyor.Bir akşam evde otururken cep telefonum çaldı.Arayan hissenin tahtacilari.Beni ikna etmek için İstanbul'dan İzmir e adam gönderdiler.Gelen kişi elindeyken asla goturmeyuz dedi.Neyse lafı uzatmayayım.Pandemi de tüm dünya düzeninin değişeceğine inandım ve tabi islerimde sekteye uğradı o malı sattım.Sonra 4 liralık hisse bugün 230 lira.Hatta arada forumuna bakarım çoğu kişi bu hissenin koç holding den bile iyi bir hisse olduğunu düşünür.
Yanisi kardeşlerim vobda yapmayın hissede almayın.Heleki bu ortamda bu hükümetle bu yöneticilerle aman diyim.Paraniza cokerler .Buda size bir kardeş tavsiyesi