Çok sayıda özel jetin moskovadan kalktığı ve başta Türkiye olmak üzere ab ülkelerine gittiği söyleniyor.
Printable View
Çok sayıda özel jetin moskovadan kalktığı ve başta Türkiye olmak üzere ab ülkelerine gittiği söyleniyor.
Ukrayna savaşı başladığında Lüks yatlarıyla Kuşadası'na gelmişlerdi şuan hala aynı yerde demir atmış durumdalar. Bir buçuk yıldır gitmediler
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...gindi-7001654/
---------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
1 milyondan ucuz konut ta kalmadı gibi
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
Yo yo kendinize haksızlık yapmayın baya bir emek vermişsiniz bu entrylerimi bulana kadar ,ben arasam zor bulurdum.O konuda haklısınız o dönemki emlak öngörümde acaip çuvalladım.Hem de antalyada yaşıyorum,buradaki emlak yatırımlarıma ek yapsam çok ama çok karlı çıkarmışım.Kısmet değilmiş,piyasa bu yanlış öngörümün bedelini bana baya baya ödetti sn renkly.Ama asıl önemli olan o değil,önemli olan bundan sonra ne olur ,o konuda ne düşünüyorsunuz emlak artar mı azalır mı.
Antalyadaki emlak fiyatlarına cidden artık aklım ermiyor.Geçen alanyada bir artı bir 6 milyona rezidans ilanı gördüm.Benim konyaaltındaki evim istanbulda çekmeköydeki evimle 2014 e kadar dolar bazında aynı fiyatdı.Şimdi antalyadaki ev dört kat fazla ediyor.Cidden aklım ermiyor ,bu iş barınma krizine doğru gidiyor.Özellikle antalyada türkler bu saatten sonra nasıl barınacak çözemiyorum.
Seçim sonrası döviz 20 den 25 gitti,yüzde 25 artış.Emlakta durgunluk var,şu anda bu fiyatlardan evlere teklif verilse yüzde 10 altına bence alınır.Aradaki fark yüzde 35 kapandı gibi.Bu fark dolar yukarı emlak stabil veya az bişi aşağı inerse ne olur.Bunlar hep milyon dolarlık sorular.
Bu arada ben hisseneti de bu topiği de hep bakın ben nasıl bildim ,ne kadar akıllı tahmin yaptım ortamı olarak görmemişimdir.Burası bence beyin fırtınası yapılan bir yer,çoğu konuda buradaki arkadaşların yazılarını okuduktan sonra fikir değiştirmişimdir.Öngörülerimde yüzde 60 tuttursam bana yeter.Borsadaki yüzdem en fazla o kadardır ve yılardır borsadan baya baya para kazanırım.