CHP-FETÖ ilişkisini CHP'liler anlatıyor
Birgül Ayman Güler; "Cemaatle (FETÖ) ittifak yaptık."
Yılmaz Ateş; "Partim FETÖ'ye teslim oldu."
Yıldıray Sapan; "CHP Pensilvanya'dan yönetiliyor."
Printable View
CHP-FETÖ ilişkisini CHP'liler anlatıyor
Birgül Ayman Güler; "Cemaatle (FETÖ) ittifak yaptık."
Yılmaz Ateş; "Partim FETÖ'ye teslim oldu."
Yıldıray Sapan; "CHP Pensilvanya'dan yönetiliyor."
��#SONDAKIKA
Ukrayna, Kremlin'e drone ile saldırı girişiminde bulundu. Putin'in hedef alındığını düşünüyoruz.
Kremlin | Rusya
YZ teknolojilerinin babası olarak tanınan Geoffrey Hinton yarattığı teknolojinin etik sonuçları konusunda endişeler taşıdığını belirterek Google'dan istifa etti.
Yapay zekanın tehlikeleri hakkındaki fikirlerini rahatlıkla konuşmak istiyor.
Geoffrey Hinton, ilerleyen dönemde yapay zeka teknolojilerinin kendi kodlarını yazdıklarında ve çalıştırdıklarında tehlikenin daha da artacağından korkuyor.
"Şu anda, söyleyebileceğim kadarıyla bizden daha zeki değiller. Ama sanırım yakında olabilirler."
🔥 HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Biz; kadın, bayrak, vatan düşmanı değiliz.
Petrol hikayesine inanmadım. Türkiye'nin günlük petrol üretimi 65 bin varil. Günlük 100 bin varillik kaynak çok iyi bir rakam. Çıkmıştır orada petrol de günlük 100 bin varil degildir. Zati inanan da yok.Alıntı:
Akşener: Sayın Erdoğan, beni ve Sayın Kılıçdaroğlu’nu Gabar’a gömüyordu, mezar kazarken petrol bulmuş.
JPMorgan stratejistleri, seçim sonrasında güçlü ortodoks politikalara dönüş halinde dolar kurunun 25, ılımlı ortodoks politika senaryosunda ise 30 seviyesini görebileceğini öngörüyorlar.
Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Genel Başkanı Sencer Solakoğlu: “Fiyatlar orantısız yükselecek” uyarısı yaptı. Solakoğlu, "Şu anda kıymanın kilosu 360-380 liralarda bu en geç haziran temmuz ayı içinde 450-480 lirayı görecek.