Sn sacro bir ıhlgm yorumu alabilirmiyim mümkünse.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Sn sacro bir ıhlgm yorumu alabilirmiyim mümkünse.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biz bunu nasil olduda goremedik ? Bu topikte hic paylasilmadi glb.Tablo olumlu gorunuyor. canak tam.Bugun 4,87 kapatmis.
Ek Bilgi = Zor koşullara rağmen pek çok şirket bu yıl iyi performans gösterdi. Borsa İstanbul’da artan hisse fiyatları ve gayri safi yurt içi hasıla rakamlarının detayları bunun kanıtı. Benim özellikle dikkatimi çeken, Şişe Cam grubu oldu. 3 kıtada 13 ülkede bulunan 42 üretim tesisiyle dünya sıralamasında krom kimyasallarında 1’inci, cam ev eşyasında 3’üncü ve düz camda 5’inci sırada yer almak göz ardı edilecek bir başarı değil. Yıl sonu itibariyle cirosu yüzde 30’un üzerinde artıp 10 milyar lirayı aşacak gibi görünüyor. Bu cironun yüzde 60’ının ihracattan gelmesi ekonomiye katkısını daha özel kılıyor. Şişe Cam’da hikâye çok. Mesela çatı üzerinde kurulu gücü itibariyle Avrupa’nın ikinci büyük tek parça güneş enerjisi santralini kurdu; panellerde kullanılan özel camları ise Mersin fabrikasında üretti. Bunları yaparken bir yandan da yurtdışında alım fırsatları kolluyor.
https://pbs.twimg.com/media/DREPODiWsAEZRYY.jpg
Sn.Sacro uzun zamandir sizi ve diger teknikci ustadlari takipteyim, bir ara Ekgyo icin orta uzun iyi dusunceleriniz vardi, son durumda ekgyo icin sizin yada diger arkdaslarin mumkunse dusunceleriniz nedir? 2,81 maliyetle beklemeye deger mi? ne kadar bekletecek?
saygilar.
Hocam kumarlik hisselerden mepet atak hazirliginda olabilir mi?
Portfoyumde bi tane fantaziye acik kagit bulunduruyorum.
Heyecan sart....=)
Benim yaklaşık 1 yada 1,5 sene önce bir analizim vardı.
trkcm şişeyi yakalar ve geçer bende orada şişeye geçerim demiştim.
trkcm şişeden daha yüksek bölünmesine karşı şişeyi yakaladı. Yani geçti sayılır. Ama ben trkcm ı satıp şişeye geçmedim.
Ama analiz bire bir tuttu sanırım aralarında 1 liradan fazla fark vardı.
yinede trkcm yi sattığıma pişmanım. :)