Kayıtlı sermaye tavanı 2025'e kadar süresi olmasına rağmen arttırılmış. Uşak hissesinde de benzer durum olmuştu. Bedelli, bedelsiz bir hareketlilik olacak gibi
Printable View
Kayıtlı sermaye tavanı 2025'e kadar süresi olmasına rağmen arttırılmış. Uşak hissesinde de benzer durum olmuştu. Bedelli, bedelsiz bir hareketlilik olacak gibi
Bedelsiz geldi hayırlı olsun
İnfo 3-3.5 iken Bantaşş 4-5 gibiydi
İnfo 8 kusur
Bantaş 3.5 bile değil
Info lari bantas a devirdim hadi bakalım.
Ortaklara selamlar bol kazançlar sukur guzel bıraktı. Bir kismi ile hdfgs, bir kısmı ismen, çok büyük bir kısmı ise bantas yaptım komple ciktim son 2 haftada...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satan ortaklarımıza hayırlı olsun benim gibi halaa taşıyan ortaklarımızda şunu hesap etsin, kurulacak bankanın %30 u infonun ve bu bankada infoya gelecek para infonun yıl içerisindeki kendi karından ne kadar fazla olacağını, hisse temettü hissesi olma yolunda ilerliyor…
Kimse kalmamış
Haber mi var
Bu kağıdın her an bedelli yapma ihtimali olabilir bana göre, böyle bir düşüş de yine aklıma onu getirdi
Bu hisse niye kaç gündür taban çekiyor?
forumda hisseyi tutan kimse yok mu ? bu hisse niye taban oluyor ?
sektorde ismi oldugu icin mi kimse hakkinda negatif konusmuyor ?
ederi 1 lira mi ? neden dustukce dusuyor ?
eywallah dostum sagol, bkiyorumda 1 yilliktada, 6 ayliktada hala yuksek, dahda duserse alirim belki 4-5 liradan ama ondan once almak istemem , zira yukselmis hep grafigi, ama bu kavgadan bize bi pay cikabilir,
tabi SPK muhalesi gelirse 1-2 liralarada iner ki boyle devam ederse geledebilir
neyse uzak durmakta fayda var galiba :) sesli dusundum
Kendi ayağına niye siksin adam 12 liradan paraşütsuz düşüyor kesin büyük gol yedi bilançoda çıkar kokusu,başka senet olsa tweetr hustad tayfası yikardi ortalığı Info olunca tık yok
çok ilginç kacıncı tabanı oldu bunun böyle...
Hisse geri alım kararı açıkladılar 80 milyon liralık kaynak ayrılmış.
Gelen kâr ile 5fk ya indi şirket,artan işlem hacimleri ve şirket BIST hacim payı da artıyor ufak ufak,rüzgar BIST ten yana,geri alım desteği de geldi. Osmen de yazmıştım bir ay oluyor geldiği yer belli,Info da düşüşünü telafi edecektir. Set düşüşte bilancoyu görmek istedim hasar var mı diye hasarsız görünüyor,yeni halka arzlara onay da başlarsa ekstra katkılar gelecektir. İnfo bu fiyattan al üstüne yat hissesi olmuştur bana göre
5 gün geri aldı, 1m lot. Düşüş seanslarında lot giriyorlar,dün 7,85 e 1m lot satış dayayan kimse şirketle derdi olup basan da o sanıyorum,filler tepisirken ezilmeye gerek yok şirket gibi düşüşleri ekleme fırsatı görüyorum
Ben de alıyorum ama kurum gibi sakin sakin almak daha iyi olabilir,trend BIST ten çıkışa dönerse bu sefer de hacim baskısı yeriz,şu anda çok iyi bir nakit hacim topluyor şirket,bu fiyata çok güzel toplama fırsatı da veriyor böylece orta vadeli güçlü bir poz almış da olabiliriz, Arçelik alark şişe sahol,geri alım desteğinin güzel sonuçlari oluyor tabi bu şirketler hisse yükselirken de aldılar hisseye destek verdiler,Info da onu görmedik umarım görürüz yavaş yavaş toplamaya devam
Bizde bir miktar girdik. Umarım altına kaçırmaz.
Hacim güzel,elindeki varlıklar da degerlenmeye devam ediyordur bu ralliyle, düştükçe kendi malını da topluyorsun. Dikkatimi fazla dağıtıyosun burda bekledikçe:)
Dün ismen le arasındaki BIST payı farkı yüzde 2 ye düşmüştü,bunu yaptığı seanslar siklasmaya başladı, bir sene içerisinde kafa kafaya gelmelerini bekliyorum
Yani anla ki ey acemi yatırımcı,eğer bir şirket geri alım yapacağım diyorsa düşürüp alttan toplayacağım demek istiyordur,çok çok az dürüst şirketler hariç
Senet fiyatlarına bakarsak borsanın ölüsü 70 milyar hacim yapar artık, hemen her duyduğum altın kkm yatırımını bozarak borsa ya geliyor, trendini yakalayan senetler önden gitse de Info gibi aracı kurumlar da bu işten en çok nemalanacak şirketlerden,sanki bir mal değişimi oldu tahtada bı şeylere hazırlanıyoruz gibi hissediyorum,temel de yukarıda yazdığım realite de destekliyor. Anlık 1 buçuk saatte 40 milyar hacim devriliyor,bereketli olsun inşallah
Saat 15:00 a 100 milyar hacim sınırında giriliyor, seansın içinde herhangi volatilite haberi olmadan, her dakikası dolu dolu hacimli gerçek bir ralli, BIST işlem hacmi rekorunu kirabilecek bir seans ki o rekorda senans içi haberler etkili olmuştu
Daha önce defalarca alıp patron sebebi ile sattığım kağıt olan infoya geri döndüm. Şuan mevcut konjonktürde bedava... Patrona dikkat etmek gerekiyor. Diplerden aldığımı düşündüğüm için güvenlik marjım var. Hayırlısı olsun.
Dün 8,25-8,30 aralığında 10 bin lot alım yapılmış,bir nebze daha güçlü olması lazım bu alislarin
Info özelinde ralli çöpe gitmiştir, bı yerde telafi edecek ama bugün için zaman kaybı oldu, pozisyon arttırarak devam ediyorum
Yeni halka arzlarda oluşan talebin ekmeğini yeme zamanı, Info önderliğinde gelecek arzlarda olacaktır,100m üstü hacim ortalaması+kredili işlemler+halka arz
Saat 12 ye 70 milyar hacim sınırında giriliyor, rekoru sağlam şekilde kıracak volatilite var bugün. Patron bak düşüşlerde malina sahip çık 30-40 yetmez 200-300 bin lot gir şu tahtaya:)
Patron geri alıma uğradı bence bugün, umarım yüklü girmişlerdir hacim rekorunu kutlayalım ayrıca
Bugün de geri alım yapmamış ol da alem görsün kansızlık nedir, volatil günde bile endeksten ayrisamayacaksan ne diye tutuyoruz seni elimizde
15 bin lot, şirket dalga geçiyor bu aralar
Güzel hacimler, oralı değilmiş gibi takılmaya devam
Gece depremle uyandık Duzce'de,ondan sonraki enteresan gelişmelerin başında Info nün bugünkü yukarı sıçraması vardı, bakalım kalabilecek mi buralarda:)
Hacim artışı ,yatırımcı artışı ,borsanın artışı, portföy büyüklüğünün artışı hepsi bu dönemde mevcut aracı kurumlar için çok güzel bir dönem selamlar saygılar