Artık 5 ler hayal
Lenovo S1a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Artık 5 ler hayal
mer haba millet kimse kalmamış buralarda korku dagları sarmış , genede bugün cüzi bi alım yaptım paçal niyetine
afyon hala düzelmemiş.
Evettt
Anketimiz açıldı...
31 Mart seçimlerini pek çok ilde doğru tahmin etmişdi Hisse.Net anketimiz...
Sizlerin katkıları ile gene aynı başarıyı elde edeceğimizi düşünüyorum...
Anketimiz de oy kullanmanız için İstanbul da yaşıyor olmanıza gerek yok
Oy kullanmadan ve sonuçlara bakmadan geçmeyin derim...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...53#post3459253
saygılar/başarılar
Artık 5 ler hayal gibi
Haram olsun paramızı bitirdiler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3 ,50 TL ye doğru yarın bir olabilir?
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kelepir değil. Henüz piyasa düzelmedi inişte insanları yönlendirmeyelim. Belki 1 ay sonra 2.90 2.80 bilemeyiz. Ülkenin politikasında belirsizlikler var. R kaç ay önce 4.80tl lara kelepir deniyordu şimdi 3.39tl kuyunun dibi yok vebal almayın.
inşaat demirine ve çimento ya bugün den itibaren zam geldiği bilgisi geliyor.Hayırlısı Sokaklar İnşaat tan kurtulur umarım
3.38 görüldü,öncedende yazdığım gibi,kurgulu darbecikte bile 4.70 altına inmemişti...borsada ilginç bir yıl yaşıyoruz,bitik bir ekonomi olursa borsasıda böyle olur,yabancılar tüğme peşinde,tabiki bunda mayıs sendromuda var tatil için.
Dün aldım bende . Baktım çok düşmüş.Nasılsa çıkar dedim .Meğer daha çok düşmemiş :)
Endex coştu,bu hala 3.40 seviyelerinde sayıklıyor,sayıklasın bakalım,nasıl olsa biz sabırlıyız,iyi bir fiattan satmadan çıkmak yok.
O sıra afyona hiç gelmiyor umarım uğurlu gelirsiniz artık buradaki arkadaşlar yazma gereksinimi bile duymuyor siz düşünün yani
Afyon da al sat in bittiğini düşünüyorum. Satanınki mi alıp Yavaş tan Yukarı çıkaracaklarını hissediyorum.
Ram salı sikipet yalama olmuş tutmuyo
Dediğim gibi satanı alıyor artık Al sat yapmak yürek ister
aliyor ama hacimler cok zayif
Yine geldi cuk diye oturdu 3.50'ye:kmk:...neyse buralar kuvvetli alım yerleri:)...ytd.
pazartesi yine düşecek. Ne yapalım .Demek ki bedelli ye girmemek şart oldu ancak bedelli fiyatının %50 aşağısından alınmasını görmüş olduk.20 yıl borsadayım daha öğrenemedim.
Bedelli verme ihtimali mi var
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşkembe i kübra
bedeliyi ben demedim ama bedelsiz verebilirler .
olan bedellinin bayağı aşağıya dğştüğünü gördük.
Kimseler yok.Cunku diplerde sadece caresiz uzuncular bulunur ve sessizdirler..aslında tam giriş yeri.5-ler tam testere yeridir.
MI 8 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse 9xx 20'000 lot ve 23'000 TL karda iken terse düştük ve 6xx 40"000 TL zararla bosalttik. şu an kalan sermaye ile 40,000 lot ile girdik.Teknik bilen ustalara sorum şu.doru bir karar mı..
[Her şey çok güzel olacak]
https://invst.ly/b5i19
50 gunlul ortalama olan 3.88 yukarı kırmalı kagıtt ahareketler gercekten cok sınırlı oluyor endeks duserken bası çeken kagıt cıakrken ayak uyduramıyor .sebepleri ne olabilir mali yapısı kotu sektor kötü haberler kötü yeni fabrikanın borcu cıkıs etkiliyor.teknik olarak 10 gunluk ortalama 50 gunluk ortlamayı yukarı keserse bişeyle rolur su an kagıtta 2 ortalamada sıksıma devam ediyor ilk once 3.88 ustund ekalmalı kı hacim destegini alıp yukarı ataka yapmalı hacimsel destek alamadıgı için çıkışlar saman alevi gibi oluyorr .arsa satısından haber yok bu arada bendedd evar 2 senedir bekliyom.
Geçmiş olsun Yokuş yukarı.
Çimento sektörü canlandı.
[Her şey çok güzel olacak]