Bugün kent te cezasız seans başlayacak bakalım yön ne olacak...
Tavan tavan gitmesinde %2-3 yükseliş olursa iyi olur diye düşünüyorum.
Herkese bol bol kazançlar...
Printable View
Bugün kent te cezasız seans başlayacak bakalım yön ne olacak...
Tavan tavan gitmesinde %2-3 yükseliş olursa iyi olur diye düşünüyorum.
Herkese bol bol kazançlar...
https://i.hizliresim.com/RBVkzG.jpg
haftalık takas
Alım zamanı gelmiş.
Tabanlara gelesin ki alım hacmi artsın...
İşem hacmi 10 milyonu geçti...
Mal çakma olabilir yine bu 300 lere doğru gidebilir Ben hala diyorum 350 de hareketi yalancı idi yani 350 den aşağıya dönmesi gerekiyordu yeniden 290 ları görerek tekrar 630 a kadar yükseliş olması gerekirken Ters hareket ederek 350 den yukarı doğru sürdüler ve 520 de bitirdiler yani 630 hayal oldu o yüzden bundan sonra yavaş yavaş 290 lara geri çekilme sonrasında 630 hareketi beklenebilir bu benim görüşümdür Yatırım tavsiyesi değildir Yanılabiliriz sonuçta yanıldık 350 den sattık hala bekliyorum düşsün diye 290 a
Açılış sonrasında %5 düşürüyorlar sonra yukarı hareketle satanların hisselerini topluyorlar.
Satış gelmeyince düşürüyorlar bu arada yine satanların hisselerini topluyorlar.
Bir haftadır olan bu.
İstedikleri kadar Satış olmayınca hisseleri alamadıkça hisse fiyatımız düşüyor.
Bu işlemler Cep to cep işlemine benziyor.
Herkese bol bol kazançlar
419 TL sonrası alıcı gelmeye başladı.
Saat 16:25 sonrası işlemlere bakmalısınız
Almaya çalışanlar var ama satışları karşılayamıyorlar. Satıcılar hemen alttan satıyor.
Bloomberg ht haber yapmış reklam olduk hadi hayırlısı inşallah.
reklam da işe yaramaz düşecek 285 e ondan sonra 650 ye gider bence Ben 350 den verdim hala bekliyorum 290 dan almak için geri
yatırım tavsiyesi değildir
Düşüp geri geleceği hakkında hala bir ümidin var yani
Açıkcası ben düşmeye başladığında 2 kademede lotumu azalttım.
Dün ve 2 gün öncede alttan tekrar az miktarda alım yaptım.
Hafta başında gelecek hafta için bir kap beklentisi ile en az 2 tavan olabileceğini düşünüyordum. Bu düşüncem giderek azalıyor. QNB açıklamalarından sonra Kentinde benzer bir yol izleyebileceği olasılığı aklımda yer edindi.
Son günlere baktığımızda hisse tamamen ky için tuzak gibi hareket ediyor. En düşük fiyatla en yüksek fiyat arası 20-30 TL oynuyor. KY al sattan para kazanmaya kalkarsa büyük ihtimal kaybedecektir.
Bakalım gelecek hafta elimdeki hisselerle ilgili bir karar vermem gerekebilir.
YTD
Ülke borsa tarihinde hiç bu yılki kadar alakasız hisse fiyatlanmaları görmemiştir. Şirketin yapısı pozitif veya negatifi ne olursa olsun, patronlar veya spekler tarafından toplanan hisseler yukarı gidiyor, toplanamayanlar alaşağıda sürünüyor..
Artık borsada hisselerin hareketleri “şirketlerin çok büyük zararlar vermesine etmesine veya çok büyük faliyet karları vermesine”, finasal olarak çok iyi durumda olmasına veya finasal olarak kötürüm durumda olmasına”, “özsermayeyi çok eritmiş olmsına veya özsermayeyi sürekli artırıyor olmadına bakmıyor..
Piyasanın simsarları istedikleri hissede istedikleri absurb hareketi yapıyor. Rasyoları en berbat şirketler aşırı primlenebiliyor, rasyoları çok pozitif olan hisseler aynı batlarda sürünebiliyor....
Yurdum borsadının bu yıl ki genel durumuna bakılınca, temel analiz falan hikaye.Temel analiz hiç bir ankamı yok demek değil ama temel analiz bir yere kadar işliyor. Ama artık iyi veya kötü her şirketin hissesine en abartılı şekilde yukarı aşağı hareketleri yaptırabiliyorlar. Borsanın balina simsarları tarafından toplanan en kötü hisseler alıp başını gidiyor, toplanamayanlar en iyi hisseler aynı yerlerde sürünüp duruyor..
Öyle görünüyor ki speklerin çok kötü şirketlerin çok şişik fiyatlardaki hisselerine alıcı bulma sorunu da yok. Haberler, bildirimler ve grafik parıldatmalarına hemen sazan gibi zıplayan bilinçiz ky çok nasılsa....
Sürekli zarar eden veya finans borç yükü altında ezilen veya özermayeyi büyük ölçüde eritmiş bir çok şirket ederinin on katına taşıdılar. Mesela turizmin en berbat olduğu yıl ama hotelcilik şirketlerinin çoğunun tarihinde olmadığı kadar yüksek prim yaptılar veya temel yapısı bozuk olan şirket hisseleri en büyük primi yaptılar..
Bunun temel nedeni, kötü durumdaki şirketletlerin hisselerinin spekler tarafından düşük maliyetle kolay toplanabilmesi ve de ülkede bilinçsiz yatırımcı oranı yüksek olduğundan, grafikteknik lafazanlıklarıyla, bildirim ile haber argumanlarıyla her fiyatlardan kolay alıcı bulabilmeleri....
https://s10.directupload.net/images/201213/qo9zcyv4.jpg
haftalık takas
Hisse çok sıkıştı.
Tahta yapıcı buna kayıtsız kalamayacak
Alttan alımların aniden başlaması gerekiyor.
Kent dünkü kapanış fiyatından açılınca az yukarı çıkıp sonra tabana doğru düşüyor
Geçen ki düşüşte 350 TL kadar düşüp yukarı hareket başlamıştı.
520 -550 TL aralığından döndü.
Şimdi 350 TL ye yaklaştık kağıt iyiye sıkıştı bakalım hayırlısı.
Cefaks paylaşım için teşekkürler.
350 TL ye kadar düşüp döner diyordum.
365 TL den döndü bakalım dünkü kapanış fiyatına gelecek mi?
Sonra yön yukarı olmalı.
İnsanın yanıldığı zaman üzülmeyecek şeyler olması güzel :)
artık kentin her hareketinin altından başka birşey arar oldum.
İnşallah yarında dediğin gibi devam eder. Malum 3 gün önce de heveslendirip tekrar aşağı yöneldi.
Kervanın yükselişi kısa sürdü onun etkisi var mı? Acaba
400 Vera üstü kapatabilecek mi?
Yarın için güzel olurdu.
Herkese bol bol kazançlar.
Alıcı yok.
Satıcı var.
Spek için cep to cep zamanı...
Paraşüt varsa verelim de hızlı düşüşü yavaşlatalım.
DİYORLAR Kİ,
"ANA ORTAK CADBURRY'DEN BİZE GELEN BİR BİLGİ YOK,
01.01.2021 DEN İTİBAREN PIOP(Piyasa Öncesi İşlemler Platformunda) İŞLEM GÖRECEĞİZ."
Kent Gıda Pazar/Platform'da işlem görmeye başlayacak.
KAP haberi şöyle:
"Borsa İstanbul'un yeni pazar yapılanması kapsamında, borsadaki fiili dolaşım oranı
%5'in altında olan şirketler POİP (Piyasa Öncesi İşlemler Platformu) adı verilen
Pazar/Platform'da işlem görmeye başlayacaklardır.
Bilindiği üzere Şirketimizin borsadaki fiili dolaşım oranı %0,54'tür. %99,46 ile
ana hakim ortak konumunda bulunan Cadbury Schweppes Overseas Limited'in borsadaki
fiili dolaşım oranını artırmaya yönelik tarafımıza iletilen bir kararı bulunmamaktadır.
Şirket'in mevcut hali dikkate alındığında, şirket hisselerimiz 01/01/2020 tarihinden
itibaren Borsa İstanbul'un 17.09.2020 tarih ve 2020/58 sayılı Pay Piyasası
Pazar yapılanması ilişkin duyurusunda belirtildiği üzere Piyasa Öncesi İşlemler
Platformu (POİP) adı verilen pazarda işlem görmeye başlayacaktır."
Dikkat D,kkat geliyor yaklasmakta olan ters selale
Şirket aynı şirket..
Yatırım yapan, üretimini artıran, ihracatını artrırıp-daha da artıracak..
İlk Genel Kurulda KAR DAĞITIMI YAPACAĞINI (SPK Bedelli onay kararından önce)BİR NEVİ TAAHÜT EDEN..
Kendi adıma relaks..
YTD ayrıca
Belirsizlik kalktı kağıt rahatladı birden.
Günlerdir yapılan baskı nedeni az çok belli oldu
şimdilik iyi görünüyor akşama neler bekliyor bizi
KAP açıklamasında; ".....
Şirket'in mevcut hali dikkate alındığında, şirket hisselerimiz 01/01/2020 tarihinden
itibaren....." şeklinde yer alan tarih yanlış yanılmıyorsam doğrusu "...01/01/2021 tarihinden itibaren...." olacak.
Ben bu açıklamadan ayrıca, Fiili Dolaşımdaki hisse senetleri üzerinden piyasa değerinin 750 milyon TL üzeri olması halinde Yıldız Pazarda yer alma istisnasının önemsenmediğini de anladım. Kentlilere bol kazançlar.YTD.
Şirketten bugün gelen açıklama,Bu sayfada günlerce riv riv eden Arkadaşların merakını gidermiştir umarım..
Demek ki neymiş.?
Minik hissedarlar,Büyük Şirketlerin umurunda değilmiş..:yes:
Yeni pazar işleme sistemi alım satım takip vs onlar nasıl olacak
Sistem açıklanmış ama maya tutacak mı?
Şeffaf borsa işlemleri olacak diye diye uyuttular yatırımcıları geldiğimiz noktaya bakın.
Bekleyip göreceğiz.