Adamlar 1. 5 mart arasi. 1mly satmislar
Printable View
Adamlar 1. 5 mart arasi. 1mly satmislar
Adam 12 mil. satıcam demiş muhtemelen devam ediyor. İlginç olan neden 2 üzeri satmadı da buradan satıyor? Yoksa daha aşağılarıdamı görücez?
YTD.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kac adet sattilar ve kimler aliyor karsilaniyormu bu senet normalde bu sayi ile coker
Bende onu diyorum bu hisse ufak hareketlerle tavana kitlenen bir hisse adam bu kadar hisseyle 0 .50 lere getitirdi isteseydi ama satislar karsilaniyor gibi oyle buyuk bir cokus yok gerci hergun biraz biraz veriyorlar ama bu hisse fazla bekletmez bakalim ne yapacak
Bunlar hergün birkaç kademe giydirmeye alıştılar. YTD
nereye kadar düşecek nedir destek noktası bunun
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlamak mümkün değil bu fiyatlardan neden satarlar. İsteseler bir iki milyon lot alarak 4 lü rakamlara çekemezlermiydi.
Kurtköyde istimlak edilen arazi için tazminat davası açtı mipaz dava ne zaman görülecek bilen var mı?
Beklenti olarak sadece bu dava var sanırım mipazda
Allah muhafaza endex saglam asagiya yapsa yandik demek
Bugünde satışa devam anlaşılan YTD.
Kirif kardes dunden sonra cezami aldi
Arsa işinde anlaşamadımı doğan. Yoksa bu fiyattan satmak bence mantıksız. Ama piyasa iyisini biliyor diyelim. Ben nu fiyattan saymıyorum. Al da demiyorum. Mahkemeye kadar devam. İnşallah çabuk döner bu çukurdan.
Ne yapsak acep
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=7009http://imageturko.com/?di=8T2D
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=XBN5
Deutche alımda görüyorum ben doğru mu ?, patron satıyor satmasına da alanlar kim ? mipaz geri tepkisini hep veren bir hisse eğer işin içinde farklı oyunlar yoksa yine tepki gelir diye umut ediyorum. 2,15 hedefle takipteyim.
Bekliyoruz 215
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Twitter Da 150 140 bekleyenler var burda varmı ??
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kim demiş twitter da onu
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ta ....... Ben böyle hissenin. Lan anlaşma olmadı da Aydın Doğan mal mı satıyor.
Patronların hisse satmasını yasaklamadikca veya belirli bir kurala baglamadikca BIST ten bir halt olmaz. Patron şirket yonetmeli borsadan para kazanmamali ytd
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O işin bahanesi düşük fiyattan çok fazla ky girdi kağıda yukarıdan çakamadı o yüzden dökmek için saldıkça salıyor.
YTD.
İşin realite si BIST + %1,27 mipaz -%4,40
Bence Doğan arsa işinde istediğini aldı ...Ama şartlı anlaşabildi : mesela ilave 12 mio halka açmak bu anlaşmanın ilk adımı ! Anlaşma sağlanan fiyata kadar aşağı çekilecek , doğandaki bu yeni oluşan ilave 12 mio yeni ellere geçtiğinde arsa haberi ısıtılarak hızlı yukarı yapıp , zirvelerden küçük yatırımcıya kitleme ! O yüzden fiyata bakmadan satıyor.Daha doğrusu anlaşma yapılan fiyat düşük. O yüzden mecburen aşağı fiyattan satıyor.Bunlar hep tiyatro...Anlaşma sağlanan Ortalama fiyat daha düşükse , daha da salarlar.bu arada panik yapan küçük yatırımcıdan ne alsalar kar ! Bize düşen bu tiyatro bitene kadar sabırla beklemek !
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1234715 lot geçirmiş AMK c.cugu ytd
5 marttan bu güne 2985715 lot satmis ilk satışını 5 Mart'ta 1,92 ile yapmış, 1,92-1,74 arasında yaklaşık 3 milyon satmis 12 milyon satacak ise 1,20-1,30 lar yakındır. Zararın neresinden dönersek bizim içinde kâr dir diyerek yarın bana müsaade . Ytd
Bu işin içinde bir iş var arkadaşlar ama ne bilmiyoruz. Eğer mal satacaksa 2 üzerindeki rakamlara satmak varken neden buralardan satar?
Dun bugun satis yok galiba
Twitter da takas paylaştılar . A.d. Satış yaptı bugün ytd
Tweter adresi verirmisin ben de takip edeyim
#mipaz diye arattir çıkıyor her zaman paylaşmıyor bugün paylaşmış 1 kez
Aytek Evet 1 hafta hisseneti kullanmama izin vermedi moderatör!!!! Burdan sesleniyorum Ogün benimle iddalaşan küfür eden şahıs nerde??? Hani patron satışı bitmişti??? Işte bu tarz adamlar burada gazı verdi bize zamanında 5 10 olacak diye ama bizim bı hedefimiz vardı dedik 3 li fiyatlar bana yeter dedim ama olmadı spek izin vermedi iyide paramı yediler ALLAHta yanlarına bırakmasın beddua değildir sadece ben ve benim gibi mağdurları ne cektirdilerse aynısını ceksinler!!! Benden bukadar dahada yazmayı düşünmüyorum ALLAHa emanet olun işgüzara pablo27 bugra07 batizezz ve diğer arkadaşlara çok teşekkürler kaç aydır beraber çile cekioduk insALLAH tez zamanda yükselir herkes zararını kurtarır!!!
Teb bey bokunu çıkardın,bıraktda biraz tahta yürüsün hayvan gibi şey yapıyorsunuz yahu..
Bugün şimdiye kadar 790 bin lot sattı.
Ulan nereye kadar satacan be patron boyle giderse 1 leri gorecez anlasilan