5 te 5 yaptinn helal olsun,son gunde fena vurdun...
Printable View
5 te 5 yaptinn helal olsun,son gunde fena vurdun...
adanali harbiden sende de benim gibi gavur inadi varmis kopamadik hisseden yillardir.kesemedik kolu bacagi.verilecek bir sinavimiz daha varmis.
Emeklilik Fonları 90K daha toplamış son haftada ama aynı miktarda satışlarda en başta Citi ve Deutsche olmasa iyi olacaktı💩💩💩💩
http://hisseanaliz.net/filedata/fetc...6&d=1547287603
https://m.borsagundem.com/haber/spk-...irledi/1378002
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buna (mülker e) ne ana avrat giydiriyorlardır şimdi. Bir hisse her gün düşer mi arkadaş. Ben de ana avrat giydiriyorum ama içimdem giydiriyorum. Yanlış anlaşılmasın. Site yöneticisi ceza ney vermesin. 6.00 yı gördü yine.
Maliyet 13 lira. 3 yıllık enflasyon kaybı ortalama yüzde 50 yi ekle. Oldu sana reel maliyet 20 lira. Hisse şu an 6 lira. 3 katı olsa 18 eder. Yine maliyeti bulmaz. 4 katı 24 eder. Ancak o zaman kâra geçerim kendi adıma.
7 lira olamayan hisse 20 lira olurmu. Bir umut bekliyorum. Başka ne yapabilirim ortaklar.
Ya sabır.....
6 da 6 yaptı...AMK...
bist 100.000 olur bizim hisse 6 larda takılır.Ne büyük sınavımız varmıs.Kime ne gunah işledim diye dusunuyorum bir haftadır...
Perakende satış hacmi geçen yıla göre yüzde 6 azalmış bunları fiyatlıyoruz en kötüsü bu artık borsa böyle bir yer sonucu yaşarız sebebi öğreniriz .. Sıra bizimede gelecek yakındır
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar;
ben bunu anlamadım nerede bu bilgi,daha yıl sonu bilancoları acıklanmadı ki...Yatırımcı sunumlarında zaten gozukuyor.Bunun fiyatlaması olduğunu dusunmuyorum.
Kimse kendinde günah aramasın.günahı işleyen kanı bozuk olan kim belli.hırsızlık,kan emicilik,vatan ve millet hainliği öyle kolay kazanılacak özellikler değil.bu kendini çok iyi eğitti böyle olmak için.para bunun tanrısı.sonunu hep beraber görücez inş.
7 gündür her gün yükselen borsada, 7 gündür düşüyor. Aferim onun bunun çocukları....
Firavun iblis bu adamın tam kendisi.Allah sonunuda aynı eder inş.
Koca Bizimi T. forumunda pasta atacak bir yatırımcı arkadaş yok mudur?
Allah aşkına paylaşsın yahu🤔🤔
citi -216811 deutche -142992 satanlar alan 106718 emeklilik yatırım fonları 2 ocak 13 ocak
yabancı alana veriyor
son iki günde 100 bini geçti
Bu amk yabancisi kactan aldi da satiyor bu kadar mali
ulen ne hisseymissin be omrumuzu yedin yillardir
Ocak 2018 de forumda yazılanlara baktım. Ağlama duvarı. Fiyat 7.70 lerde. Üzerinden 1 yıl geçmiş fiyat 6.00 . Yüzde 30 prim yaparsa 2018 ocak ayı fiyatına gelecek. Yine ağlıyoruz. İstus, Grando ben hisseyi bırakamadık. Zarar çok büyük. Bu kadar zararla satılmaz.
Bekleyelim bakalım. Ya sabır.
Kaç gündür bankaları yükseltiyorlar. Faiz kararı açıklandı. İçerden haberi var para babalarının. En az kazanan yüzde 10 kazandı. Para büyük olunca kazanç büyük oluyor. En az 10 milyon 20 milyon kâr etmiştir godamanlar. Bir kaç günde.
Bu ülkede yatırım yapılmaz. Bulduğunu öpeceksin. Bizi nasıl öptüyse mülker. Aynısı yapacaksın. Git faize yatır. Tefecilik yap. Ama borsaya yapma.
BİST'te işlem gören ve piyasa değeri yaklaşık 30 milyar dolara ulaşan 5'i banka 13 Türk şirketi, toplam varlık değeri 3 trilyon doları aşan yaklaşık 30 ABD'li fonla "New York Turkey Day" isimli zirvede bir araya gelecek.
Söz konusu zirveye, Akbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi, Vakıfbank ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'nın yanı sıra Koç Holding, Şişecam Topluluğu, Anadolu Grubu Holding, MLP Care, Mavi Giyim, Yataş, Bizim Toptan ve Lokman Hekim gibi şirketler katılacak.
yatirimci takviminde yazmislardi bu bilgiyi buna bile tepki vermedi.hatta tam terdi tepki verdi
9 gündür yükselen borsada biz düşüyoruz. Ya sabır.
Borsa coştu. Kapanış tahminim 6.09 veya 6.11
islem hacmi artti ama hise fiyatina yabsiyan dogru duzgun birsey yok..son 1 ay daki kaybin yarisini alabilseydin keske bir umut olurdu
Tutturamadığım kapanış tahminlerime devam ediyorum. Bugünkü kapanış tahminim 7.40. Daha aşağısını kabul etmem.
gruba yeni bakan arkadaşlar bu hisse insan hissesi değil arkadaşlar uzak durun,biz yandık siz yanmayın
Bugünde düşecek ....... Çocuğu. Mülkere ve tüm soyuna sopuna sevgiler.
Allah tez vakitte MU yu helak etsin inşallah.bu adam dünyaya gelmiş bir firavun,iblis,şeytan soyudur.
Öldüyü gün o camide en önde bulunacağım inşallah.herkese nasıl bir ahlaksız,hırsız olduğunu anlatacağım gayet show yapmadan münasip bana yakışır şekilde.onun ölüsü üzerinden reklam yapmayacağım.ölüm var MU ölüm.kaçamazsın.hesap zamanı gelecek.para ile boğul inş.
4. Ceyrek ne zaman aciklaniyor?
Bir de BIZIM icin beklenen sonuclarla ilgili hic araci kurum raporu dustu mu piyasaya bilen var mi?
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
Ne çürük, ne gudubet hisseymiş bee arkadaş..! Moralimi bozmamak için doğru dürüst 1 aydır rakamına bile bakmıyordum neredeyse... Satmıyorum fakat artık maliyet düşürme sevdasına da kapılmıyorum... Bundan sonraki hisse seçimlerimde farklı strateji uygulamaya başladım... Allahtan son aldığım ARCLK, OTKAR, TTKOM, TCELL fena çıkmadı da.. Biraz kafayı toparlattı...
bu hissede yorum morum calismaz...kafasina gore "mu"ne zaman isterse o zaman cikar...belki de 1 tl yapar.5 yil daha boyle gider kimse bilemez...nasipten otesi yalan..