Dışarda 881 bin yok mu 1 milyon 175 neden şimdi
Printable View
Dışarda 881 bin yok mu 1 milyon 175 neden şimdi
881 bini küçük ortakların 293 bin nerde
MatriksMobile takasında 2 milyon küsur mal var HSBC de
Bu çağrı olayında bir mantıksızlık yok mu?
çok kardeş önceki sayfalarda da yazdık 293 bin lot fabrikayı 1950 lerde il kuran ve akzo nobel e satan ailenin elinde adamlar hatıra olsun diye tuttular bunca zaman. ( hatıra osun diye değil tabi akzo nobelin elindeyken de uzun süre yönetim kurulu başkanlığını yapmıştı adam) dolaşımda 881 bin var hsbc dedi halka açık olmayan şirketin hisseleridir muhtemelen.
öyle bir şey yok teklif herkes için geçerli ve sanki herkes hissesini verirse ne kadar bu işe para lazımsa onu ayırmak zorundalar. kimse hisse satmazsa 40 liradan o paranın bir kuruşuna dokunulmaz.
Ben bu işi anlamadım anlayan varsa anlatsın
şirket elinde olmayan hisselerin tamamı için gereken parayı ayırmak zorunda. bu bir zorunluluk 20 milyon ayırdım bu iş için diyemez. o zaman önce gelen satar hissesini paramın yettiği kadar alacağım demiş olur. 1 lot bile satmayın kalsın adamın parası cebinde.
Neyse bugünkü 1 milyonu aşan hacimi yorumlayacak var mı?
neyse benden bu kadar. mrshl e fazla takıldık. izocm yi ihmal ettik. boya değil yalıtım daha önemli. zaten uzun yıllardır badana boya işi yapan bir yakınım mashl kaliteyi düşürdü iyice artık dyo boya aldırıyorum müşterilere demişti.
Maho ; balıkadam ,zor ve bana bunlara dikkat edin bunlar çete gibi ibareler kullandı .Dikkat ederseniz balıkadam ve zor Marshall formunda yazınca kalite arttı.bu Maho tam iftiracı biri yahu.neymis izocamdada aynısını yapmisiz.
gene ne oldu sana zırıltı gece 12 olunca bir şeyler oluyor sana. tam benden bu kadar demişken atıp tutmaya başladın arkamdan. kalite düşmesin diye gitmemi istemiyorsun herhalde. o kadar bilgi paylaştık milletle birine yalan diyemedin. gittin açtın başka mevzuları. çete kelimesini ben hiç kullanmadım. yazıları takip edenler nasıl paslaştığınızı çok iyi anlıyor zaten.
yalnız ben şunu anladım mrshl de de izocm de olduğu gibi küçük yatırımcı kalmamış. küçük yatırımcı görünümlü kalemşörler birbirlerine paslar atıp yazıp çiziyor burada da. bu gün üç beş kişiye itelediğiniz malları 40 liradan geri alma peşindesiniz. ne yapsın gariban yatırımcı. hadi işim gücüm var boşa oyalamayın beni oynayın tek kale maçınızı. biriniz atın biriniz tutun.
Oyun büyük yeni ve garip şeyler oluyor.
Sayın Zırıltıyı dinleyip satan varsa şimdi alabilir 45 nere 41 nere 4 TL lot başına
Bizim burda borsa olmaz
Herşey Ky cının kaybetmesine endekselmiş
Bu kadar basit borsa da
Ne den yok ky cı
Böyle borsa olmaz Adam
Yılarca beklemiş ne olacak
Şımdı
Olurmu böyle şey
Yazıklar olsun o zaman
En az 100 TL yap çıķ
Bursa olmaz burda borsa gelişmez
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey dir
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz aldık ama,hiç toplamaya çalışıyolar görüntüsü yok şimdilik,bakalım
Hoşgeldin terzi joe marsall bataklığına
Emin ol kardeş Çok insan üzülüyor
Gecekten bunlar tam süzme Ky çıyı koruyan yok
Yatırım tavsiyesi değildir İroni
Borsada bütün hiseler bataklık
Y.t.d ironi
Çok az aldım net söylüyorum adamı kanser eder
*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Tinerci nerde, 45 ten satıp 41.50 ortalama ile aldım eyvallah zirilti.
Gözü toprağa bakıyor,nasıl toplayacak böyle mali
Şirkrt finansalları düzeltti kar açıklamaya başladı karını küçük hissedarları ile paylaşmak ister mi?
SPK küçük hissedarları korumalı 10 yıldır zarar açıklıyorsun kara geçtin hayırdır borsadan çıkıyorsun şimdiye kadar aklın neredeydi bu adamların 10 yıllık emeği bu mu demeli(40 TL)