Uzaya uydu firlatilmis gibi gidiyor
Printable View
Uzaya uydu firlatilmis gibi gidiyor
Tv kanallarına bakıyorsun bir şey yok.
Popüler konu olduğundan sosyal medya da tepki vari bir şey var.
Yani herkes memnun hatta biraz yaygara çıksa 'geldiğimiz noktaya bakmıyorlar da dolar 5.20 olmuş ona söyleniyorlar' diye söylenecekler ve mevzu kapanıcak.
5.21
keşke kafa olsa
bi adam varmış çok zenginmiş...
bi saray yaptırmış,ve orda hiçbises duymak istemiyomuş...
nöbetçilere haber salmış demiş ki:
-ses yapan olursa getirin cezasını veriim demiş
ardından erikçi geçmiş ordan: eriiiiiiiiiiiik eriiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
getirin lan bunu erikleri bitarafına monte edin...
erikçi bu şlem sırasında hep ağlıyomuş...
sonra elmacı geçmiş: elmaaaaaaaaa elmaaaaaaaaaa
getirin bunu elmaları bitarafına monte edin...
elmacının da canı çok yanmış bu da ağlıyomuş
sonra hıyarcı geçmiş: hıyaaaaaaaaaaar hıyaaaaaaaaaaar
-getirin lan bunu.... aynı işlem tekrarlanmış
ama hıyarcı soktukça gülüyomuş
-lan sen niye gülüyon senden önceki herkes ağlıyodu
-arkadan karpuzcu geliyo
Yakında seçim yok.Belediye seçimleri bu sistemde ayrıntı....Bu ülkede sosyal patlama olur mu hiç sanmıyorum bu nedenle kademe kademe gaza dokunuyorlar.
Hele hele bu vatan millet gazi ile bir de ver Tekalif-i Milliye gibi bir kanun o zaman siz görün neler oluyor.
Bunlar uç görüşler ama ortak aklın olmadığı toplumlarda uç noktalar hiç te uzak sayılmaz.
Doğalgaz santrali denen işletme çalışırken etrafından anlaşılır belirtileri olur. En basitinden soğutucu ünitenin yüksek fan sesi veya yoğun buhar çıkışı gibi
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bloomberg biri konusuyodu yarım saat önce konusmaları samimi geldi digerlerine göre. Dolar düşecek dedi bende satıyorum zaten dedi. Umarım dedikleri gerçekleşir
ben 2018 sonunda 5.25 olur diyordum etrafta soranlara, bugün yarın göreceğiz sanırım.
yaşananlara çok farklı açılardan da bakılabilir, geçmişte 25 e yakın banka battı, bankalar hortumlandı dendi fakad irdelendiğin de bankaların içlerinin boşaltılmasının devlet kurumlarınca seyredildiği görülüyor, (yani bilerek ve istenerek) buda bankaların içinin boşaltılmasından devlette görevli bürokrat, teknokrat, siyasi vs insanların "bir çıkarının" olduğunu işaret ediyor.
açıkça ben doğuş grubunun , sabancı holding vs döviz borcu olan birçok şirketin böyle bir zararının olduğunu düşünmüyorum.. kısaca bu borçlar devlete yıkılırsa (vatandaşa) döviz borcu olan her şirket vs HORTUMLANMIŞTIR.
5.24
Bildiğin yangın seyreder gibi seyrediliyor
Seçim öncesi 4.20 iken büyük bir yatırımcı dostum sormuştu.
5.50 yi görür demiştim.
Bugün sabah bir hissenin sayfasında da yazdım.
Tamamen öngörü sallama deli saçması diyelim)))
5.50 altın vuruştur, oraları görebilir mi mümkün, üstü balondur, fena patlar... ederinin üstünde aşırı fiyatlamadır...
Lakin o civara kadar da bir haber akışı, müdahale vs bişi bekliyorum.
Miadım bu ay sonu.
Eğer olmazda 5.50 aşılırsa cidden ekonomi için çok hüsran olur(((
5.50 ye kadar dolar da altın vuruş bekliyorum bu ay sonuna kadar sonra geri 5 tl . Borsa 5.50 dolar kuruna kadar epeyce düşer. Dolar da sert düşüş gelince tekrar borsa hisseler...
Yatırım tavsiyesi değil deli saçmasıdır)))
Güzelim memleket yine büyük bir krizin içine kamikaze gibi girdi maalesef.
Allah yardımcımız olsun. Politikacılara yandaşlara ve ağalara bir şey olmaz yine.
Ne olacaksa vatandaşa yani bizlere olacak. Fatura her zaman ki gibi bize kesilecek.
Para sayma makinesi olan vatandaş aranıyor,[emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne dediydik ? BEŞ psikolojik sınır 4.99 yapıyorlar geri döndürüyorlar kekleme çalışmaları var bir geçerse sonrası dört nala olur diyorduk. Oldumu ? Hadi forumun ali desiderosu ne diyor bu işe gidin sorun kendisine , diyordu ya, `ben Dolardan bir halt olmaz diyorum ` ...
5.2431 dedi
MB Bankası bu 2 milyar usd ile hem rezervini eksiltti hemde bankaların nekadar zorda oldugunu belli etti.bosa gitti gibi gozuksede
yarın dolar cekmek isteyenlere yok cevabı verilmeyecek enazından. 1 kac gun kazanıldı .anayasa kitabı fırlatma krizinde bankadaki dolarımı 3 gun cekememiştim. ıyı oldu bu hamle panik onlendi enazından
gelsin 5.2555
5.31 deki direnci kırarsa 6.69
Dolar 5,24 oldugunu duyan Bear Grylls, yeni bölüm için türkiyeye gelip, Asgari ücretle hayatta kalmaya çalışacak. Zaytung
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
an itibariyle dolar 5.25
al satı kaç gündür yapmıyorum korktum iyiki korkmuşum:)
Doğal gaza zam gelmesin de.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...33c4314a32.jpg
böyle durumlar da "kötü" insanlar sessiz kalır, zira tüm kötüler doların çıkacağını biliyordur.. iyiler şeytanca düşünemezler o yüzden uyarılmaları gerekir. böyle durumlar da foruma açıkca görüşlerini yazan samimi insanları ayakta alkışlıyorum (herzaman)
tabi kötlüler hep araya girer ve kafa karıştırırlar yani sizin söyledikleriniz kaba tabirle hep "güme" gider.
`Ordu limanının işletmesini yapan ÇAKIROĞLU grubu için İFLAS kararı verildi.` Doların çıkışından bana ne diyen denyolara ithaf olunur.
American doları denen paçavra Brunei doları karşısında 1 haftada yarıya düşmüş.Hadi artık çıkarın şu yastık altındakileri de bitsin bu şaka
Ard arda geliyor iflaslar
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/d...arari-40919798