Aktif Nkolay oran yükseldi. 19,08 (mevduat eşleniği 20,20)
Not: Yeni orandan yararlanmak için Bononuz varsa satıp tekrar almanız gerekiyor.
Sanki MB faiz artışı geliyor gibi..
Printable View
Aktif Nkolay oran yükseldi. 19,08 (mevduat eşleniği 20,20)
Not: Yeni orandan yararlanmak için Bononuz varsa satıp tekrar almanız gerekiyor.
Sanki MB faiz artışı geliyor gibi..
Türkiye cds 367,93 % 3,57
bu bayramda türkiyeyi kurban edecekler galiba...
Bloomberg küresel piyasalarda krizi kabul edemeyen bir yorumcu 2001 deki cds ile karşılaştırıp 300 lü seviyeler kriz işareti değil gibi yorum yapmıştı.
Bir yılda 3,3 dan 5,4 a giden bir kur var, her allahın günü prim yapan bir dolar var, hükümete ve MB na sıfır inancı olan bir halk her fırsatta dolar alırken bunlar kafalarını kuma gömmüş, masal dünyasında yaşıyorlar.
Şimdi her yer A haber olmuş.
Sanki yabancılar bu garip yorumlara itibar ediyorlarmış gibi.
dolar da yeni rekor..
5.4509
arkadaşlar bu işin sonu karakolda biter bence...
çok sıkıntılı bir durum...
güzel ülkemizin haline çok ama çok üzülüyorum...
Bir şey yapacaklarında ilk sinyal ya Wall Street Journaa'a yada Bloomberg sızdırılıyor.
WSJ: Başka Türk liderlere yaptırımlar gelebilir.
Erdoğan, ekonomideki son gelişmelerle ilgili olarak, Makul süre içinde her şey düzelecek, piyasalar rahatlayacak. Hiç korkmayın, hepsi geçecek mesajı verdi. Diğer yandan, The Wall Street Journal (WSJ) Gazetesi, Türkiye ile ABD arasında Rahip Andrew Brunson'un serbest bırakılmaması nedeniyle patlak veren krizin çözüm için yürütülen müzakerelerin başarısızla sonuçlandığın ve Trump yönetiminin Ankara'ya yeni yaptırım hazırlığı içinde olduğunu yazdı.
büyükbaşlarda hiçbir endişe emaresi görmüyorum. ingilteredeki altınlara el koyma konusu gündeme gelirse yusuf yusuf başlayabilir tabii belli olmaz...
ABD ile eskiden tek kale maç olurdu, şimdi boş kale maç yapıyoruz.
Kaleci yerine bu işten anlamayan forvet kalede.
Folluk gibi gol yiyip duruyor.
MB da sanki dolar geri gelecek gibi elinde çekirdek seyredip duruyor çaresizce...
Allahım ne biçim ülke bu,
Daha 15 gün önce yaptığım 4,55 lik opsiyon gelirmi diye endişelenip duruyorduk, şimdi yüzde 20 artış oldu.
Hiper devalüasyon yaşıyoruz, ultra enflasyonla birbirini tetikleyecek 1-2 yıl boyunca.
HOŞGELDİN 1990 lar.
Fıtch Açıklama Yapıyor Şuanda.
Sermaye girişinin ani durması, ekonomide sert bir iniş, yeni bir not indirimini tetkileyebilecek faktörlerden
Türkiye'ye ilişkin hava bir ay önceki not indiriminden bu yana kötüleşti
Türkiye'deki gelişmeleri yakından izliyoruz
2 agustosta dolar 5 tl.
8 agustos 5.50
bu nasil bir iskencedir tlciler icin..
adamlar 7 gunde bizim 5 aylik kazanci aldi..
daha 1 hafta olmadı su ekonomi kanalının aksam 22 deki programında 2 unlu ekonomist trammpın papazı verin demesiyle 4.92 den o gun 5.02 ye gelen kur icin nolmus sadece 10 kurus artmıs demislerdi simdi ustune 47 kurus daha koydu simdi sesleri cıkmaz o ekonomistlerin ...simdide takmıslar ovp ye sanki sapkadan tavsan cıkacak nolacak dag fare doguracak ..
Ben teslim oldum.
Syg,
türkiye cds 373,02 % 5,01
Gelip alip goturebilirler beni.
Syg,
Beklenen crash geldi..
Syg,
Faiz artiriminin tek basina bir cozum olacagina inanmiyorum.
Yanina Kibris gibi baska bir seyler de vermemiz lazim gerekebilir.
Syg,
Ülke ekonomik krizde, SUÇ İŞLEMİŞ MAHKUNLARA af isteyen İktidar ortağından ses seda yok.
Gerçi MUHALEFETTE aynı...
Yarın 5.60 olur mu beklentiler ne durumda?
Dolar, sizlerin tahminimce 7.40 seviyesine ne zaman gelir?
Şaka bir yana geçen birisi yazmıştı
3 tl den 4 tl ye 12 ayda
4 tl den 5 tl ye 4 ayda gelmişiz
E 7 günde 5 ten 6 ya yarı yol kat ettik
Bende diyordum rahmetli babamlar ekmeği kuruşla ,delikli para ile alırken biz nasıl milyon ile alıyorduk..
Şu an attığımız 6 sıfırın 1 tanesini geri koyduk bence..
İ
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki konuya hakim bir arkadaşımız cevaplayabilir mi ? Misal konut krizi yakinmidir şu an mevduattayiz örneğin 3 liralık evi 2 liraya alabilecegimiz zamanlar gelecek mi ? Mevduatta kalarak uzun vade bir şey olmayacak gibi kriz fırsatçılığı olarak gören arkadaşlar beni ayiplamasin 3 kuruş paranın değerini nasıl korurum derdindeyim.. Ve kesinlikle dolara girmeyecegim
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben hayatımda böyle bir kazığı ilk defa yiyorum tl de durmak ne kadarda anlamsızmış